omidss3
Registered User
- نوشتهها
- 1,111
- لایکها
- 1,449
قالبش تو مایه های کارای وین دیزاینهکسی قالب دانلودی بدرد بخور و شاخ نداره؟
قالب سلام دانلود یا هرچی ؟
قالبش تو مایه های کارای وین دیزاینهکسی قالب دانلودی بدرد بخور و شاخ نداره؟
دقیقا این مشکل مشابه واسه من پیش اومده بود...دیروز برام سایت یه سایت پاپ اپ که چند بار برام پرداختی داشته درخواست واریزی را انجام دادم برام ریختن به حساب ولی برگشت خورد
بهشون تیکت زدم گفتن هنوز پولی به حساب ما اضافه نشده و برید بانک دست ما نیست این موضوع
رفتم صبح بانک و گفتن پول برگشت خورده به حساب طرف و الان باید تو حساب طرف باشه
بهشون باز تیکت زدم بانک رفتم و این شده جریان
باز در جواب گفتن هنوز پولی به حساب ما برگشت نخورده
حالا موندم حرف کیو باور کنم بانکو یا اینا
دوستان بنظرتون چکار کنم
بهشون باز تیکت زدم که برید بانک شماره پیگیری اینا را بدید میفهمید مشکل از خودتونه ولی هنوز جواب ندادن از عصر تا حالا قبلا یک ساعته جواب میدادن
حالا چکار کنم بنظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فامو یه قالب نسبتا جدید زده به اسم رسانه//البته من زیاد خوشم نیومد...//کلا قالب خوب و شاخ میخوایی باید اختصاصی بزنی..از عمومی چیزی در نمیادکسی قالب دانلودی بدرد بخور و شاخ نداره؟
والا من همش دارم سایت سنجش دانشگاه ازاد که سرورش روی افرانت هست رو چک میکنم واسه نتایج کنکور..وضعیت داون مشاهده نشدهوضعیت آپیتام چند تا سایت مختلف از چند تا دیتاسنتر مختلف رو بررسی می کردم. توی این چند روز دیجیاتو از افرانت بیشترین داون تام رو داشت! واقعا وضعیت افرانت همیشه به همین صورت بوده؟
از عصر تا الان سایتشون در دسترس نیست:
http://afranet.com/
البته بنده منظورم از بررسی با host-tracker، هر دقیقه یک بار و توسط تمام سرور های موجود بود.والا من همش دارم سایت سنجش دانشگاه ازاد که سرورش روی افرانت هست رو چک میکنم واسه نتایج کنکور..وضعیت داون مشاهده نشده
دیجیاتو فعلا رو ابراست : (بالاخره بعد از 4-5 ساعت مشکل برطرف شد!
دقیقا این مشکل مشابه واسه من پیش اومده بود...
اون موقع وایمکس مبین دزد داشتم...یه طرح خریدم 35T بعدش در حین خرید صفحه مرورگر کرش کرد..پول از حساب من کم شد اما توی پنل مبین دزد نرفت..
زنگ زدم پشتیبانی مبین دزد گفتم قضیه اینه..گفتن والا پول تو حساب ما نیومده :| هیچ جوری زیر بار نمیرفت و میگفت از طریق واریزی اشتباه اقدام کن...واریزی اشتباهش هم یک مواردی رو میخواست که کارمند بانک هنگ کرده بود میگفت ما همچین چیزی نداریم..
آخرش هم نفهمیدیم پول ما این وسط کجا رفت...نه تو حساب من رفت و نه تو حساب مبین نت
اگه مبلغ زیاده شکایت کن...
تنها سایت پاپ آپی که ازش راضی بودم irpopup بود...حداقل این بود که از بقیه کمتر دزدی میکرد تو شمارش/با اینکه مبلغ کمی میداد اما حساب کتابش درست بود..شنبه صبح همیشه پول تو حسابم بود..//
البته من دیگه پاپ آپ نمیذارم
یه سایت پیدا کردمداداش طرفند فالوور فیکم بزاری عالیههههه
2 3 هفته پیش هم اینطوری شده بودن (افرانت رو میگم) وضعیت خوبی ندارهوضعیت آپیتام چند تا سایت مختلف از چند تا دیتاسنتر مختلف رو بررسی می کردم. توی این چند روز دیجیاتو از افرانت بیشترین داون تام رو داشت! واقعا وضعیت افرانت همیشه به همین صورت بوده؟
از عصر تا الان سایتشون در دسترس نیست:
http://afranet.com/
میتونی از سشن یا کوکی برای تایید هویت کاربر استفاده کنیدوستان رو یه موضوعی گیر کردم :|
الان یه کد زدم برا کار با درگاه ها یه مبلغی رو درخواست میدی پرداخت میکنی برمیگرده تایید میشه(اگه اوکی بود)
حالا من یه مشکلی دارم کاربر قبل پرداخت یه فرمی رو پر میکنه که شامل اسم و ایمیل و ... است.
حالا من این موارد رو بعد پرداخت لازم دارم.چیکار کنم؟قبل ارسال کاربر به درگاه اطلاعات رو دیتابیس ذخیره کنم؟اینجوری فرم اونایی که پرداخت رو انجام نمیدن هم ذخیره نمیشه؟!و یه سوال اساسی تر بعد پرداخت چجوری بفهمم کدوم اطلاعات ذخیره شده در دیتابیس مربوط به پرداخت کننده هست؟!
راه بهتری هست؟
ممنون
واقعا سخت ترین کار دنیا پست گذاشتن توی سایت هست!یه سایت پیدا کردم
اما نمیدونم ج میده یا نه
http://addmefast.com
به نویسنده میگم یه مطلب پیدا کنه..من که اصلا دلم به کار نمیره
البته الان که اینستا فیک هارو تشخیص میده..فایده نداره
اگر انگلیسی ات خوبه، w3schools منبع خوبیه@MOHAMMAD026_1
php رو میشه با w3schools در سطح متوسط یاد گرفت؟
من c++ و c# بلدم و کارمو راه میندازم،php هم در حد ویرایش خیلی جزیی بلدم
یعنی در کل دید برنامه نویسی رو دارم
خیلی تنبلی کردم که تا حالا php رو سعی نکردم یاد بگیرم
دوست دارم بتونم اسکریپت و پلاگین وردپرس مورد نیازمو خودم بنویسم
البته تا حالا پیش نیومده که پلاگین یا اسکریپت بخرم! رایگان گیر میارم و شخصی سازی میکنم خخخ
قبلا 600 تا 700واقعا سخت ترین کار دنیا پست گذاشتن توی سایت هست!
ماهی چقدر پول نویسنده میدی؟
سایتت رو تست کردم 37 ثانیه طول کشید تا بالا اومد ، 90 تا ریکوست ، 1.5 حجمقبلا 600 تا 700
الان دیگه چون پاپ آپ ورداشتم نمیتونم هزینه نویسنده بدم..واسه همین با یه نفر فقط کار میکنم ..اونم گفتم فقط روزی یدونه بزنه
خودم تصمیم دارم کم کم آمارپست هامو بالا ببرم..همین الان ساعت نزدیکای 3 هست و من دارم پست میزنم تو سایت