یه همچین افزونه ای اگه بازدید یه کم بالا باشه حسابی به سرور هاستت فشار میاره.دوستان یه افزونه امارگیر وردپرس خیلی عالی که امار دقیق نشون بده به اضافه ی ورودی ها و کلمات جستجو شده در جستجوگر ها چی هست
یه افزونه که فشار نیاره و خوب باشه سراغ ندارید ؟ :general105:یه همچین افزونه ای اگه بازدید یه کم بالا باشه حسابی به سرور هاستت فشار میاره.
من خودم قبلا از یکی دوتا افزونه که آمار دقیق میدادن استفاده میکردم اما به خاطر ترکوندن سی پی یو هاست دیگه استفاده نکردم.یه افزونه که فشار نیاره و خوب باشه سراغ ندارید ؟ :general105:
انگار قبلا یه سری نصب کردم ولی تنظیمات اولیش پیچیده بود حذفش کردممن خودم قبلا از یکی دوتا افزونه که آمار دقیق میدادن استفاده میکردم اما به خاطر ترکوندن سی پی یو هاست دیگه استفاده نکردم.
الان از امارگیرهایی مثل گوگل آنالیز استفاده میکنم.
وقتی دامنه ایمیل درست هست معلومه ایمیل برا خودشونهاین ایمیل معتبره ؟
[email protected]
هم ایمیلش تو سایت فتا نیست و هم مشکوکه ، چون میگه شماره بفرست برای همکاری
مگه فتا نمیتونه از ساماندهی شمارمو بگیره ؟!
وقتی دامنه ایمیل درست هست معلومه ایمیل برا خودشونه
حتما باید کارت بیخ پیدا کنه که شمارت رو در بیارن؟ خو همکاری کن دیگه:general210:
پ.ن : حالا اگر شانس ما بود می گفتن نوشابه کوچیک می خوای یا بزرگ :| ؟:general708::general505:
#اهل_دلاش_می_دونن
اگر ممکن بود بعد از تماس ما رو هم در جریان بذاریدبالاخره شماره رو فرستادم
بهشون هم گفتم 12 ظهر به بعد تماس بگیرن
جواب بقیه رو ندیدم ولی گوگل انالیز ثبت نام کن بعد افزونه گوگل انالیز داشبور رو نصب کن توی داشبور وردپرست امار همه جوره در اختیارته از کلمات و لینک های ورودی تا افراد انلاین و نمایش لینک هایی که توش انلاینندوستان یه افزونه امارگیر وردپرس خیلی عالی که امار دقیق نشون بده به اضافه ی ورودی ها و کلمات جستجو شده در جستجوگر ها چی هست
قبل ازارسال شماره باید زنگ میزدید به فتای البرز و استعلام میگرفتید.مشکوکه کلا
تو سایت فتا توضیح داده که آی پی ایمیل باید فلان چیز باشه ، و لیست ایمیل فتا تمام استان هم هست ، اصلا این ایمیل داخلشون نبود
و کلا ایمیل فتا با دامنه police.ir هست :
http://www.cyberpolice.ir/page/24371
چند ماه پیش هم که دادستانی زنگ زده بود ، پس شمارمو کلا دارن ، اینهمه اصرار برای گرفتن شماره از طریق ایمیل عجیبه
داخل سایت فتا توضیح داده چجور ایمیل های فیک را تشخیص بدیمبالاخره شماره رو فرستادم
بهشون هم گفتم 12 ظهر به بعد تماس بگیرن
https://www.google.com/#q=youtube+upload+limitسلام
بچه ها سایت یوتیوب چقدر حجم برا آپلود ویدئو ها بهم میده ؟ نامحدوده ؟
رفتم Vimeo فقط ۵۰۰ مگ در هفته میده که برام کمه
به نظرتون بهترین جا برا آپلود ویدئو کجاست ؟ (مشکلی با فیلتر بودنش ندارم چون سایتم فارسی نیست)
یک آموزش کوتاه هم برای کسانی که اشنایی با این ابزار ندارند بنویسید که کاربردی تر باشه.لیستی از سایت های اسپم که اگر از ابزار google disallow استفاده میکنید اینا رو هم به لیستتون اضافه کنید