AhangCity.CoM
Registered User
نمی دونم چرا دست و دلم به کار نمی ره :general507:
از کار کردن خستم از بی کاری هم خستم ، چ بدختی شده :general501:
بشین برا کنکور بخوننمی دونم چرا دست و دلم به کار نمی ره :general507:
اون بکاپ رو دانلود کن رو پی سی ، از تو هاست حذفش کن :|دوستان یه بک اپ فول از هاست گرفتم الان فضا هاستم فول فول شده تا اخر چکار کنم :|
یعنی واقعا اینقدر محار کردن DDos سخته؟ یعنی مثلا ی دیتاسنتر مثل ورد استریم هلند 750 گیگابایت انتی دیداس داره + فایروال سخت افزاری + کلودفلر هم هست + امکان بستن ای پی غیر ایرانهم میهن از دسترس خارج شد فعلا به کانال تلگرام ریدایرکت کردند ولی با مطالبی که داخل کانال گذاشتند بنظر میرسه امکان بازگشت این انجمن محاله
اونو روزی 5-6 ساعت می خونم حال بیشتر ندارم :|بشین برا کنکور بخون
خب بکاپو انتقال بده به یه هاست دیگهدوستان یه بک اپ فول از هاست گرفتم الان فضا هاستم فول فول شده تا اخر چکار کنم :|
کسی سایتی داره رو نت افزار باشه
میخوام سایتمو انتقال بدم به نت افزار
اگه کسی سایتی داره که روی سرور نت افزار باشه لطفا ادرسشو بده سرعت ایناشو چک کنم مرسی
سایتم در روز حدود 3 هزار ای پی تا 4 هزار ای پی دارهمن هاستم از نت افراز هست / پشتیبانی و سرویس دهی خوبی دارن
اما واقعیت اینه اگر سایت پربازدید دارید باید سرویس های لایت اسپید رو بخرین که از الماس 1 شروع میشه
سرویس های استاندارد تماما آپاچی هستن و 1 تا 2 ثانیه فقط لود سرورتون حداقل طول میکشه
دوستان اگه از فضای سرور مجازی بعنوان هاست دانلود استفاده کنیم یعنی فایل های قابل دانلودمون رو هم تو همون بریزیم مشکلی پیش نمیاد از لحاظ کندی سرعت و اینا؟ حجم فایل ها میانگین 8 مگ
سایتم در روز حدود 3 هزار ای پی تا 4 هزار ای پی داره
میخواستم ببینم سرویس برنزی
خوبه برای سایتم و بدون ایرادی و افت سرعتی باز میشه؟
من قبلا رو نت افراز بودم،بازدید خیلی بیشتر از اینو هم سرویس برنزی جواب میداد!سایتم در روز حدود 3 هزار ای پی تا 4 هزار ای پی داره
میخواستم ببینم سرویس برنزی
خوبه برای سایتم و بدون ایرادی و افت سرعتی باز میشه؟
همین الان سفارش دادم سرویس برنزی دی ان اس ها هم عوض کردممن قبلا رو نت افراز بودم،بازدید خیلی بیشتر از اینو هم سرویس برنزی جواب میداد!
شما هم تست کن ضرر نداره،فوقش ارتقا میدی،کلودفلر هم استفاده کنی خیلی بهتر میشه
رفتی نت افراز همونجا بمون چون با این قیمت و کیفیت دیگه هاستی پیدا نمیکنی![]()
اون بکاپ رو دانلود کن رو پی سی ، از تو هاست حذفش کن :|
یعنی واقعا اینقدر محار کردن DDos سخته؟ یعنی مثلا ی دیتاسنتر مثل ورد استریم هلند 750 گیگابایت انتی دیداس داره + فایروال سخت افزاری + کلودفلر هم هست + امکان بستن ای پی غیر ایران
البته در مورد این سایت هم میهن ، که انگار اسپناسر دولتی دارن دیداسر ها ، هاست شون هم از ایران هستش
اونو روزی 5-6 ساعت می خونم حال بیشتر ندارم :|
یه پلاگینی هست به نام Relevanssi بعد از نصب باید پیکره بندیش کنید تا فعال بشه خیلی تاثیر گذار هست سرچ پیش فرض وردپرس با دستور LIKE هست ولی این پلاگین با دستور Match against کار میکنه خیلی تاثیر میزاره رو نتایج جستجو ها...دوستان دقت سرچ وردپرس رو نمیشه بالا برد؟؟
مثلا یکی سرچ کنه "شرکت سایپا"مطالب میاد ولی سرچ کنه "شرکت سا یپا" مطلب نمیاد :|
میتونی از اسکریپ هایی که سایتای فیلم برای بخش وی ای پی خود استفاده میکنن استفاده کنیسلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان عزیز
ی راه حلی میخواستم
فایل x اختصاصی سایت ما اپلود میشه و کل سایت های رغیب میان کپی میکنن
میخام ببینم اسکریپتی هست مثل اپلود بوی یا هرچیز دیگه ای که یک صفحه برای دانلود داشته باشه و کاربر مجبور باشه 30 ثانیه بمونه
و لینکها برای هر ip مجزا باشه؟