orginalfilm
کاربر قدیمی پرشین تولز
کسی میدونه سایت پژوهشکده چی شد ؟؟؟ خوب داشت بهش میرسید و پیشرفت میکرد که
الان 4 بار قطعی 2 دقیقه ای در هفته رو نادیده بگیری خوبه پشتیانیش هم زنگ زدم سریع جواب دادن.میهن وب هاست 5 یا 6 سال پیش خوب بود کیفیتش. اما پشتیبانیش یادمه خیلی بد بود و دیر جواب میدادن.
سایت شما هم الان بالا نمیاد؟ چرا خوشحالی؟
بیا داداش اینم کدی که میخواستیسلام امیدوارم اوضاعتون بر وفق مراد باشه :general601:
قبلا یک کدی داشتم داخل صفحه ایندکس قالب که میذاشتم وقتی پست های قدیمی رو ویرایش میکردم و بروزرسانی میزدم بدون تنظیم زمان میومد پست اول سایت !
هرچی دنبال این کد گشتم پیدا نکردم کسی میدونه کدش چیه؟
سلام،اینجا کسی آشنا تو اداره فیلترینگ نداره؟
ای بابا ای بابا ...درآمد توی نت اگر زحمت بکشید واقعا عالی هست
ولی استرسی که توی ایران میکشید اصلا ارزش اون درآمد رو نداره..
باور کنید استرسش خیلی بده..
صبح که از خواب بیدار میشی باید با هزار تا سلام و صلوات سایت رو وا کنی که یه وقت فیلتر نشده باشه، سرور نترکیده باشه، هک نشده باشی،گوگل اخطار نداده باشه
از داخل فیلتری از بیرون تحریم...
یه روز آمارت چند هزار تا افت کنه اون روز حالت گرفته میشه...این موضوع در مورد الکسا هم صدق میکنه
طرف اگه ببینه یکم الکسای سایت افت کرده واسه دادن تبلیغ میزنه تو سر سایت و قیمت رو میاره پایین..
شبکه های تبلیغاتی همه گرگن..یا کم شمارش میکنن یا بنر هاشون دیر وا میشه و تو گوگل منفی میخوری///اگه نمایشی کار کنی باید استرس اینو داشته باشی که ادرو سایتت رو بلاک نکنه تا از نون خوردن نیوفتی...
پاپ آپ میذاری رو سایتت سایتتو فیلتر میکنن که چرا پاپ آپ گذاشتی...سایت ارائه دهنده پاپ آپ صفحه غیرمجاز وا میکنه..تو گوگل واسه تو اخطار میاد..
وقتی بازدیدت بالا باشه اون موقع در به دری بین هاستینگ ها رو میفهمی...که طرف اسمت خوشش نمیاد و بهت سرویس نمیده..باید کلی منت هاستینگ بکشی..
رقبا واسه اینکه ازشون جلو نزنی سایتت رو ریپورت میکنن...یهو میبینی 4 تا پست پربازدیدتو از دست میدی و بازدیدت میاد پایین و از نون خوردن میوفتی..
تو این بازار کسادی تبلیغات اینترنتی باید منت این و اونو بکشی ک بهت تبلیغ بدن..
اصن یه وعضی..
ولی با این اوصاف باید خیلی حواست باشه و با کیفیت کار کنی دچار مشکل نشی
بنظرم درآمد توی نت خیلی عالیه ولی به شرط زحمت زیاد و ارائه کیفیت خوب
سلام علیکمسلام بر دوستان قدیمی و جدید
خوبید؟
خیلی جدی شده این تاپیک:general509:
خیلی وقته پستی نزاشتم اینجا.اینم شاید پاک کنم
@ufont
@Hamidreza23
@siavashx
@MOHAMMAD026_1
اینجا کامل توضیح داده:یک سوال دارم در مورد وردپرس:
من قبلا یک سایتی داشتم روی دامنه example1.ir
از پوشه home و دتابیس و پسورد وردپرس پشتیبان دارم.
حالا سوالم این هست که من بکاپ را میخوام ببرم روی دامین example2.ir
چه تنظیماتی را باید در فایلهای وردپرس اعمال کنم (تغییر بدم) تا سایت بالا بیاد؟
قبلا ارهبچه ها کسی اینجا با لردپاپ آپ کار میکنه؟
این دفعه خیلی طول داده! قبلا نهایتا ده روزه میریخت.قبلا اره
چی شده؟
اگر برا دیر واریزی هست ، طبیعیه کلا عادت این سایت هست نمی خواد نگران باشی واریز می کنه
آره واقعا عالی ان من توی چند تا سایت تست کردم فونت هاشو.دمش گرم که این فونت های خوبو رایگان منتشر کردهاین فونتا عالین :
https://github.com/rastikerdar?tab=repositories