MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
بـه به آقا افشینسلام بر دوستان قدیمی و جدید
خوبید؟
خیلی جدی شده این تاپیک:general509:
خیلی وقته پستی نزاشتم اینجا.اینم شاید پاک کنم
@ufont
@Hamidreza23
@siavashx
@MOHAMMAD026_1
ازین ورا؟
خیلی وقته نیستی، کم پیدایی
بـه به آقا افشینسلام بر دوستان قدیمی و جدید
خوبید؟
خیلی جدی شده این تاپیک:general509:
خیلی وقته پستی نزاشتم اینجا.اینم شاید پاک کنم
@ufont
@Hamidreza23
@siavashx
@MOHAMMAD026_1
دوستان این فایل هایی که برندینگ وردپرس رو حذف میکنن، فایل های هسته وردپرس رو خراب نمیکنن ؟
https://wordpress.org/plugins/remove-wp-branding/
@MihanV
@EmpireWorld
@aalireza439
همونطور که خودت هم میدونی وردپرس از سیستم پلاگین Hook (قلاب) استفاده میکنه ، این Hook به شما این امکان رو میدن که کدتون (پلاگین) رو به وردپرس قلاب (Hook) کنید ، وقتی اپلیکیش وردپرس اجرا میشه ، بسته به اینکه از چه Hook استفاده کرید ، توی مکان مشخص (بسته به نوع Hook) اون تابع که به عنوان Callback تو اون Hook که استفاده کردید اجرا میشه و کاری که میخواهید رو انجام میده.نه تغییری توی هسته نمیده
مثلا برای حذف لوگو وردپرس نمیاد کدی رو حذف کنه و فقط اونو با css مخفی میکنه
function my_login_logo() { ?>
<style type="text/css">
#login h1 a, .login h1 a {
background-image: url(<?php echo get_stylesheet_directory_uri(); ?>/images/site-login-logo.png);
padding-bottom: 30px;
}
</style>
<?php }
add_action( 'login_enqueue_scripts', 'my_login_logo' );
اینا با استفاده از توابع جایگزین در اون لحظه چیزی رو نشون میدن که شما میخوایدوستان این فایل هایی که برندینگ وردپرس رو حذف میکنن، فایل های هسته وردپرس رو خراب نمیکنن ؟
https://wordpress.org/plugins/remove-wp-branding/
@MihanV
@EmpireWorld
@aalireza439
استرسش واقعآ بدترین نکتشه / میترکونه ادمو مخصوصآ کسی که سرمایه نسبتا هنگفت گذاشتهدرآمد توی نت اگر زحمت بکشید واقعا عالی هست
ولی استرسی که توی ایران میکشید اصلا ارزش اون درآمد رو نداره..
باور کنید استرسش خیلی بده..
صبح که از خواب بیدار میشی باید با هزار تا سلام و صلوات سایت رو وا کنی که یه وقت فیلتر نشده باشه، سرور نترکیده باشه، هک نشده باشی،گوگل اخطار نداده باشه
از داخل فیلتری از بیرون تحریم...
یه روز آمارت چند هزار تا افت کنه اون روز حالت گرفته میشه...این موضوع در مورد الکسا هم صدق میکنه
طرف اگه ببینه یکم الکسای سایت افت کرده واسه دادن تبلیغ میزنه تو سر سایت و قیمت رو میاره پایین..
شبکه های تبلیغاتی همه گرگن..یا کم شمارش میکنن یا بنر هاشون دیر وا میشه و تو گوگل منفی میخوری///اگه نمایشی کار کنی باید استرس اینو داشته باشی که ادرو سایتت رو بلاک نکنه تا از نون خوردن نیوفتی...
پاپ آپ میذاری رو سایتت سایتتو فیلتر میکنن که چرا پاپ آپ گذاشتی...سایت ارائه دهنده پاپ آپ صفحه غیرمجاز وا میکنه..تو گوگل واسه تو اخطار میاد..
وقتی بازدیدت بالا باشه اون موقع در به دری بین هاستینگ ها رو میفهمی...که طرف اسمت خوشش نمیاد و بهت سرویس نمیده..باید کلی منت هاستینگ بکشی..
رقبا واسه اینکه ازشون جلو نزنی سایتت رو ریپورت میکنن...یهو میبینی 4 تا پست پربازدیدتو از دست میدی و بازدیدت میاد پایین و از نون خوردن میوفتی..
تو این بازار کسادی تبلیغات اینترنتی باید منت این و اونو بکشی ک بهت تبلیغ بدن..
اصن یه وعضی..
ولی با این اوصاف باید خیلی حواست باشه و با کیفیت کار کنی دچار مشکل نشی
بنظرم درآمد توی نت خیلی عالیه ولی به شرط زحمت زیاد و ارائه کیفیت خوب
ولی همین استرس باعث هیجان میشه،اگه این استرس نبود کار توی نت هم میشد یه کار کسل کنندهاسترسش واقعآ بدترین نکتشه / میترکونه ادمو مخصوصآ کسی که سرمایه نسبتا هنگفت گذاشته
میهن وب هاست چی شده؟میهن وب هاستی ها در حال ماییده شدن
راستی چقد سایت موزیک کم شده الان برید تو کار که حسابی پول میره تو جیبتون :general705:
اگه این استرس فیلتر شدن هیجانه گور ... هر چی هیجانه :|ولی همین استرس باعث هیجان میشه،اگه این استرس نبود کار توی نت هم میشد یه کار کسل کننده
جسارتا سایتتون رو چند وقت پیش چک کردم
هر سایتی جای شما بود الان زیر 500 ایران بود...من هر سایتی رفتم توی لیست بک لینک ها سایت شما رو دیدم!!!
ایشالا که موفق باشید
میهن وب هاست 5 یا 6 سال پیش خوب بود کیفیتش. اما پشتیبانیش یادمه خیلی بد بود و دیر جواب میدادن.مشاهده پیوست 961455
از 10 تاحالا سایتا بالا نمیاد
گوگل اگه بیاد بازار هاستینگ داغون ایرانو ببینه کل سایتای ایرانی رو رایگان میزبانی میکنه خخخخخخخراستی گوگل اپشنی داره که بهش بفهمونی تو این مدت اف بودن سایت مشکل از هاست بوده؟
وبمسترتولزی چیزی...
استرس هیچوقت باعث هیجان نمیشه عزیز جان / شما استرس رو شاید معنیشو هنور با وجودتون حس نکردید / اون چیزی که باعث هیجان میشه چیز دیگه ای هست که قطعا اسمش استرس نیستولی همین استرس باعث هیجان میشه،اگه این استرس نبود کار توی نت هم میشد یه کار کسل کننده
جسارتا سایتتون رو چند وقت پیش چک کردم
هر سایتی جای شما بود الان زیر 500 ایران بود...من هر سایتی رفتم توی لیست بک لینک ها سایت شما رو دیدم!!!
ایشالا که موفق باشید
اگه میدونستم بهتون برمیخوره نظرمو نمیگفتم.من چند صفحه قبل گفتم که هیچ ادعایی در مورد هیچ موضوعی ندارم.فقط برام عجیب بود که با این همه بک لینک رتبه سایتتون اون مقداره.استرس هیچوقت باعث هیجان نمیشه عزیز جان / شما استرس رو شاید معنیشو هنور با وجودتون حس نکردید / اون چیزی که باعث هیجان میشه چیز دیگه ای هست که قطعا اسمش استرس نیست
/ در مورد برسی سایت بنده هم خدا خیرت بده بازم برسی کن به بنده هم بگو .../ اگر هر سایتی قرار بود برسه زیر 500 ایران هم که دیگه هند و بالیوود بود وب اونم تو زمینه موزیک / گوگل هیچوقت باید نداره هیچ جاش و حتمآ شما تجربتون نسبت به تجربه کم بنده کمتر بوده که از لفظ باید استفاده میکنید / گرچه بنده با صفر هزینه سایت 500 ایران هم رسوندم و در همین پرشین تولز هم مجوده سوابقش /
شما هم پیروز و خیلی خیلی منان باشید
كم شده ؟ روز به روز داره بيشتر ميشه :|میهن وب هاستی ها در حال ماییده شدن
راستی چقد سایت موزیک کم شده الان برید تو کار که حسابی پول میره تو جیبتون :general705:
الان شما بشین به یه ایده برس بعد توگوگل سرچ کن میبینی یه 100 سایت زدن در این مورد.كم شده ؟ روز به روز داره بيشتر ميشه :|
از بين هر دو نفر ٤نفر سايت موزيك زدن :android30:
دقيقا، تو ايران اگه يه سرى چيزا ازاد بود خيلى ميشد پيشرفت كرد، اما در كل اونورى هم سختيه خودشو داره اگه سخت نبود بعد اون همه مدت سايت هاى قديمى ول نميكردن بيان تو بخش مجاز كاركننموزیک فقط اونوری خوبه که اونم فیلتر میشه .
اینوری عرضه بیشتر از تقاضاست اکثرا اهنگ هام باره اوله اسم خوانندشو میشنوم.