Pars207
Registered User
که چکارش کنی؟دوستان برای ویرایش فایل های pdf ترفندی دارید ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
فارسیه؟
Foxit pdf editer
که چکارش کنی؟دوستان برای ویرایش فایل های pdf ترفندی دارید ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
اره فارسیه دو تا فایل پی دی اف هستن میخوام ویرایش کنم و چاب کنم. تحقیقه برای دانشگاه.که چکارش کنی؟
فارسیه؟
Foxit pdf editer
رفته دنبال 206 دیگه ....@amir7310
خبری ازت نیست؟ خودتو بستی دیگه اینورا پیدات نمیشه؟!
والا داداش یه سری مشکل بزرگ پیش اومده بود..که اصلا دل و دماغ نت اومدن واسم نمونده بود!!!@amir7310
خبری ازت نیست؟ خودتو بستی دیگه اینورا پیدات نمیشه؟!
رفته دنبال 206 دیگه ....
شما چطوری؟ خوبی؟ چه خبر؟
هابیت رو بشین دوباره ببیناقا ی چندتا فیلم شاخ نگا شاخخخخخ ها معرفی کنید می خوام همین الان ببینم
مرسی اه :|
اتفاقا تازه ارباب حلقه ها رو نگا کردم شاید هابیت رو دیدمهابیت رو بشین دوباره ببین
شاخ تر اگه بود به منم بگو
البته بستگی داره منظورت از شاخخخخخ چی باشه
فیلم Piratesاقا ی چندتا فیلم شاخ نگا شاخخخخخ ها معرفی کنید می خوام همین الان ببینم
مرسی اه :|
شرمنده اکانت اون سایت رو ندارم اگر بفرستی برام خیلی عالیهفیلم Pirates
یک فیلم بسیار زیبا و آموزنده:general601:
pdftodoc این نرم افزار رو بیشتر از یک سال میشه خریدم . کار راه اندازه - تو خود پی تی هم هست برنامه نویسش.دوستان برای ویرایش فایل های pdf ترفندی دارید ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
منم اکانتشو ندارم...شرمنده اکانت اون سایت رو ندارم اگر بفرستی برام خیلی عالیه
سلام ممنون. شکرخدا.رفته دنبال 206 دیگه ....
شما چطوری؟ خوبی؟ چه خبر؟
فیلم هندی نگاه کن واسه تنوعاتفاقا تازه ارباب حلقه ها رو نگا کردم شاید هابیت رو دیدم
کلا ی چیزی می خوام ببینم که کف بر بشم از فیلم ، یا خیلی اکشن باشه یا خیلی کمدی باشه یا خیلی هیجان انگیز ، فقط ترسناک و حال بهم زن نباشه
ممنون از پاسختون. خودتون ازش راضی هستید ؟pdftodoc این نرم افزار رو بیشتر از یک سال میشه خریدم . کار راه اندازه - تو خود پی تی هم هست برنامه نویسش.