آنالیتیکس!مدیرش بترکه راحت شیم های استس لعنتی هم که کد مخرب میذاره
دوستان شما از چه آمارگیری استفاده میکنید؟؟
در حال حاضر بهترینش همینه
آنالیتیکس!مدیرش بترکه راحت شیم های استس لعنتی هم که کد مخرب میذاره
دوستان شما از چه آمارگیری استفاده میکنید؟؟
عاقا بدون شما تاپیک صفا ندارهوالا داداش یه سری مشکل بزرگ پیش اومده بود..که اصلا دل و دماغ نت اومدن واسم نمونده بود!!!
یکیشون یه مشکل خیلی بزرگ بود...سایتی به اسم Yjc که همه میدونید یکی از هدف های کپیش سایت منه..و هیچجور هم نمیشه تو گوگل باهاش رقابت کرد!
سایت باشگاه خبرنگاران چند ماهی بوده که روزی چند تا پست ازم کپی میرفته با همون عنوان + متن + عکس و بودن درج منبع!
واسه همین وقتی پستی از من رو انتشار میداد..میومد اول گوگل و چندتا اسپمر بزرگ هم ازش کپی میکردن که به طبع من از نتایج گوگل کامل حذف میشدم!
دیگه خواب و خوراکو ازم گرفته بود..که با پیگیری هایی که از طرف سازمان صداسیما و خود باشگاه خبرنگاران جوان کردم...دیگه قرار شد ازم کپی نکنن!
و این مشکل فعلا حل شده
الانم گرفتار سایتم یکم..چند روزه نبودم به هم ریخته همه چیش..الکسای ایران 200 تا افت کرده و هر روز 20 تا 30 تا رتبه افت میکنه
206 تا اواخر مهر میاد
البته اول مهر نمایندگی گفت بیا حضوری تا برات پیگیری کنم بلکه زمان تحویل رو بیارمش عقب تر= چون ماشین رو به اسم خود نمایندگی گرفته..این امکان وجود داره که زودتر فاکتورش کنن
شما خوبی آقا سینا؟:general406:
نه خداروشکر فعلا مشکلی نبوده.ممنون. شکر خدا. یه روز بیا تهران بریم دور دور با 206 ات تحویل گرفتی.
از سرویس راضی هستی؟ مشکلی نیست؟
همین الان گذاشتم کدشوآنالیتیکس!
در حال حاضر بهترینش همینه
والا چند تارو تست کردم..جواب ندادن..همین الان گذاشتم کدشو
چقد آپشن داره پسر پشمام ریخت خخخخ
بهترین افزونه برای نمایش آمار آنالیتیکس چیه؟
والا این فردا دانلود اصلا عین خیالش نبود قشنگ هاستینگشم معلوم بود رو نت افزار بودچ بلایی سرش اومده؟ فتا و پلیس گرفتش یا DDos خورده؟
پ.ن : ی خبر خیلی مهم درباره DDos های اخیر ایران از بانک ها تا سایت ها رو صبح تو همین تاپیک گذاشتم از ترس گروه اشیانه برش داشتم :|
مرسی
به پیشنهاد دوستان فعلا دارم نگا هابیت می کنم
فردا می رم نگا این دو تا فیلم جانی دپ
شاید دیده باشی اینو
Interstellar 2014
اگه هم ندیدی همین الان ببین کلا بعد فیلم یه چند ساعت مغزت پ ر ی وده
در میان ستارگان یکی از بهترین فیلم ای بود که دیدم دو بار دیدم موسیقی متنشم بی نظیره مثل خودشوالا دقیق قانونش رو نمی دونم اما اگر سرچ کنی همه جا نوشته اسمش تو لیست سیاهه
احتمالا زمانی می گیرنش که داخل یکی از کشور های اتحادیه اروپا باشه
دیدم ، ولی هیچی ازش متوجه نشدم
کلا فیلم های کریستوفر نولان خیلی سنگینه ، باید چند بار ببینی تا متوجه بشی منظورش چیه
روی هاست دی ال بود فک کنم.دیداس شده؟!والا این فردا دانلود اصلا عین خیالش نبود قشنگ هاستینگشم معلوم بود رو نت افزار بود
نه رو نت افراز بود خودم چک کردم اون زمان نه والا سه تا دامینشم نابود شده هاست فایلاشمروی هاست دی ال بود فک کنم.دیداس شده؟!
متوجه نشدم ، منظورتون اینه گرفتنش؟والا این فردا دانلود اصلا عین خیالش نبود قشنگ هاستینگشم معلوم بود رو نت افزار بود
بعید می دونم گرفته باشنگرفتنش نمیدونم سایت نابود شده من همینو گفتم کجا مجاز کار میکرد؟؟؟ پس غیر مجاز چی میزاره مثلا؟
خوش به حال احسان @ehsanرنک الکسا ایران پرشین تولز
عدد مورد علاقه منه :general711::general711::general711::general711::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:
استارت آپ گرایند منظورته؟حوصلمون سر رفته
هم خستم
هم خونه تنهام تا فردا
نمیدونم چکار کنم حوصله فیلم هم ندارم
نشستم دارم مصاحبه های اونایی که سایت معروف داشتن میخونم:|
منظور اینه که فیلم هایی رو که موسسه های داخلی مثل قرن 21 و ... دوبله میکنن و به صورت دی وی دی میدن بیرون رو فایل صوتیش رو استخراج کنن و با نسخه اصلی که سانسور نشده هماهنگ کننکسی می دونه سینک فیلم های دوبله یعنی چی ، منظورم اینه بعضی ها می گن سینک اختصاصی انجام می دیم یعنی چی
یعنی صدا رو کپی می کنن روی فیلم ، و مثلا تگ سایت می زنن؟
خوب این صدای دوبله رو از کجا گیر میارن ، چ لزومی داره اختصاصی باشه؟( یعنی مثلا صرفا بخاطر اون تگی که مثلا ی سایتی مثل ایران فیلم می زنه ، اینا می خوان اختصاصی باشه یا ...؟ )
چطوری هماهنگ می کنن ( منظورم اینه داخل وی پی اس کار انجام میشه یا تو سیستم شخصی شون ؟ )
کلا اگر اطلاعی دارید ممنون می شم بگید
تو نت سرچ می کنم همش اتلیه عروس میاد :|
جررررررررررمیه ساله لپ تاپمو تمیز نکردم...بدجوری جرم گرفته
فقط من اینطورم یا شما هم بلی؟؟