berna
Registered User
- نوشتهها
- 95
- لایکها
- 53
تاپیکش در همین بخش وب مسترها هست.مشکلش چیه ؟
تاپیکش در همین بخش وب مسترها هست.مشکلش چیه ؟
برای من یبار 2هفته زمان برد.دوستان رفع فیلتر یه دامین چند روز طول میکشه؟
الان یه هفته است هنوز به مرحله موافقت اولیه رسیده:|
لینک هایی که باید تصحیح کنم رو ایمیل میکنن یا...!؟
خوب بود رضایتنامه والدین استشهاد محلی نامه اماکن عوارض شهرداری رو هم میگرفتنزمان ما یعنی سال ۹۰ و قبل ترش وقتی فیلتر میکردن٬ زنگ میزدیم سازمان ارشاد و میرفتیم تعهد میدادیم و سر ۲ روزه باز میکردن
مشاهده پیوست 963303
مسلما اون موقع بهتر بود و دردسر خاصی نداشتخوب بود رضایتنامه والدین استشهاد محلی نامه اماکن عوارض شهرداری رو هم میگرفتن
مسخره ها :| الان بن نظرتون بهتره یا اون موقع؟
زمان ما یعنی سال ۹۰ و قبل ترش وقتی فیلتر میکردن٬ زنگ میزدیم سازمان ارشاد و میرفتیم تعهد میدادیم و سر ۲ روزه باز میکردن
مشاهده پیوست 963303
دوستان اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید
من یه گالری برای داخل پستهام میخوام که شبیه این اسلایدشو با تصویر بندانگشتی باشه
چیزی سراغ دارید؟ 20 تا افزونه مختلف نصب کردم هیچ کدوم شبیه به اینو نداره
شبیه این (50 درصد هم شبیه باشه کافیه):
حالا چه گیری دادی که اصلا id نداشته باشه؟حالا بدون این <body> راهی هست که بشه روی کل متن های سایت اعمال بشه بدون اینکه به متن اون ای دیه رو بدی؟
زمان ما یعنی سال ۹۰ و قبل ترش وقتی فیلتر میکردن٬ زنگ میزدیم سازمان ارشاد و میرفتیم تعهد میدادیم و سر ۲ روزه باز میکردن
مشاهده پیوست 963303
ممنونحالا چه گیری دادی که اصلا id نداشته باشه؟
مگه id مشکلش چیه؟!
من زیاد به جاوا اسکریپت وارد نیستم، احتمالا بشه
اینم یه افزونه دیگه برای فایرفاکس ممکنه یکی دو تا از سروراش کار نکنه فقط کافیه روی یه کشور دیگه تنظیم کنید، بهد از on کردن تیک all sites via proxy رو حتماً بزنید و حتماً یکی از کشورها رو انتخاب کنید در غیر این صورت به صورت اتوماتیک خودش سرور تغییر می ده و ممکنه یکی از کشورهایی که واسه ما کار نمیکنه قرار بگیره و شما یهو ببینید هیچ سایتی بالا نمیاد.دوست عزیز من قدیما چند سال پیش وی وی ان داشتم استفاده میکردم . بعد چند سال اومدم نت میگن همه وی وی ان فروشا رو شهید کردن . یه جایی میشناسی لینک بفرسته هر روز به ایمیلم؟ پ.خ کن اگر میشناسی ممنون
کاش همون دو هفته باشه الان یه هفته است تایید اولیه شده تا پست هارو اعلام کنن و رفع فیلتر میترسم هر کدوم یه هفته طول بکشهبرای من یبار 2هفته زمان برد.
آقا من یکی دو سال پیش که آواتار شما رو دیدم فکر می کردم سیاه پوسته دروگباس اونیکی هم اریک کانتونا ، انصافا هردوتاشون شبیهن
الان مثلا خواستن سریع تر کنن روند کار رو ولی بدتر شده.زمان ما یعنی سال ۹۰ و قبل ترش وقتی فیلتر میکردن٬ زنگ میزدیم سازمان ارشاد و میرفتیم تعهد میدادیم و سر ۲ روزه باز میکردن
مشاهده پیوست 963303
من که زیاد وارد نیستم٬ گفتم شاید یکی سواستفاده کنه زدم همه رو خط خطی کردماثر انگشتت رو هم خط زدی !!!
این bootstrap چقده خوبه
چن سال پیش بیخیال html,css شده بودم چون هر مشکلیشو حل میکردم دوباره کوهی از مشلات پیدا میشد
ولی الان با وجود این فریمورک دوست داشتنی هی دلم میخاد بیشتر و بیشتر یاد بگیرم
دیگه از شر اون همه دردسر برای سطر و ستون بندی٬ ریسپانسیو و نوشتن اون همه کد تکراری و از همه مهمتر ساپورت مرورگرهای مختلف خلاص شدم
همین الان برید دنبالش :general601:
داری ۲ پهلو سوال میکنیاز کجا شروع کنیم
نه بابا ما که عددی نیستیمداری ۲ پهلو سوال میکنی
شما که ماشالله یه پا استادی٬ برا دوستان آماتور عرض کردم :general601:
برای شروع اول باید css,html تا حدودی بلد باشید که توی آموزش ها به مشکل بر نخورید
یه ادیتور بنا به سلیقه + دانلود فریمورک + آموزش های متنی یا ویدئویی فارسی