این بنده خدا امجد نیستا@AminArjmand امجد معنیش چی میشه؟
مشکلش چیه ؟آپارات هم که شیشه خورده دار از آب در اومد !
درسش خیلی سخته من امیدوارم بتونم اسمم رو بنویسم :|معرفی به استاد یعنی اینکه جزوه رو از استاد یا یه دانشجویی چیزی میگیری و بدون اینکه بری سر کلاس آخره ترم میری با بقیه امتحان پایان ترم میدی
معرفی به استاد کاملا به خوده استاد بستگی دارهدرسش خیلی سخته من امیدوارم بتونم اسمم رو بنویسم :|
اگه در حد نمره جواب ننویسم یعنی واقعا میندازن؟
اگر اینور باشه خب وب سایت های رقیب رو میشه بست به رگبار بک لینک بی کیفیت!!
بله میشه.دوستان میشه روی vps تلگرام وین رو بدون مشکل اجرا کرد ؟
خیلی وقته داره!آپارات هم که شیشه خورده دار از آب در اومد !
اتفاقا منم واسه مهر دو تا رو RC کردم، شما همون زمان که ورداشتی باید میرفتی با استاد مربوطه صحبت میکردی دیگه اون استاد هر چی بگه باید قبول کنی[emoji40] من یکیش که اوکیه ولی اون یکی دیگه باید دو جلد کتاب بخونم[emoji24] ، زمان امتحانشم دست خودته دیگه که باید با استاد مربوطه باز هماهنگ کنی[emoji2] احتمال انداختن کمه ولی خب هستن اساتیدی که میندازن@سلام
آقا معرفی به استاد چه جوریه من فردا امتحان دارم دو درس فوق سخت رو اصن قبلا برشونم نداشتم، بعد روز پیش که رفته بودم دانشگاه مسئوله بهم گفت بخون!
یعنی مثل امتجانایه عادیه؟ اینجوری که خاک بر سر میشم
@AminArjmand امجد معنیش چی میشه؟
@AhangCity.CoM
@ap3
@l3est
@ehsan
@ms368
@عمه
@007saeed یه زمانی صاحب این تاپیک تو بودی کجایی؟
@MR-S
@javadth جوات تو چند سالته؟ :|
دیگه هر کی رو تونستم تگ کردم فقط اون امیر ترفندها رو نام کاربریش رو یادم رفت شما تگ کنین
گروه بندی داره ، سایتتو که ثبت کنی گروهت مشخص میشه حداقل ۹۰ و حداکثر فک کنم ۱۸۰ ، خوبه تعرفشون اما بدیشون اینه که تنوع بنر ندارن بنراشون هم از نظر ظاهری خوش رنگ و لعاب نیس که کلیک خور باشه هم تنوع نداره کمه ، من فعلا clix رو گذاشتم تنوعش که کمه اما رنگ و لعابش خوبه همش تبلیغات همون نت برگه کلیک خور ومحاسبه شمارششم عالیه فقط الان فردا منتظر اولین واریزیشونم ببینم میریزن نمیریزن ...تعرفه صباویژن برای نمایش دهنده چه جوریه؟
چه مشکلی داره مگه؟آپارات هم که شیشه خورده دار از آب در اومد !
ممنون میشم بعد واریز یکم در موردش بگی منم تگ گن حافظه درست و حسابی ندارمگروه بندی داره ، سایتتو که ثبت کنی گروهت مشخص میشه حداقل ۹۰ و حداکثر فک کنم ۱۸۰ ، خوبه تعرفشون اما بدیشون اینه که تنوع بنر ندارن بنراشون هم از نظر ظاهری خوش رنگ و لعاب نیس که کلیک خور باشه هم تنوع نداره کمه ، من فعلا clix رو گذاشتم تنوعش که کمه اما رنگ و لعابش خوبه همش تبلیغات همون نت برگه کلیک خور ومحاسبه شمارششم عالیه فقط الان فردا منتظر اولین واریزیشونم ببینم میریزن نمیریزن ...
نت پد ساده ، نت پد ++ ، phpstormبچه ها
ادیتور برای صفححات css,html چی خوبه؟
DreamWeaver
WebStorm
coffeecup
ادیتور رایگان هم داریم برای اینکار ؟ (قابلیت نمایش صفحات توی خودش هم داشته باشه)
نوت پد ++بچه ها
DreamWeaver
WebStorm
coffeecup
ادیتور رایگان هم داریم برای اینکار ؟ (قابلیت نمایش صفحات توی خودش هم داشته باشه)
از یه طریقی تو phpstorm میشه live edit رو فعال کرد . البته من هنوزم از notepad ++ استفاده میکنمبچه ها
DreamWeaver
WebStorm
coffeecup
نت پد ساده ، نت پد ++ ، phpstorm
ممنوناز یه طریقی تو phpstorm میشه live edit رو فعال کرد . البته من هنوزم از notepad ++ استفاده میکنم
ممنون٬ اما من به یه چیزی نیاز دارم که همزمان که دارم کدنویسی میکنم بتونم طرحمو ببینم و تغییر بدمنوت پد ++
بهترین ادیتوره برای همه چی