[QUOTE="parsمیکنمian, post: 11944603, قber: 244397"متفاوت ٬ بخر ، ییهو منفجر میشه شاد میشی :general703:[/QUOTE]نمی دونمری که میگنم نیست٬ الان تو بازار قیمت ها خیلی متفاوته از یک و نهصد تا دو و دویست قیمتا متغیره نمیدونم کدومو بگیرم
حله.خب الان درست کردم همینطور که گفتید هردوتاشو درضمن آیکون هاشو روشن کردم درسته؟
ممنون همون وصل باشه بهترهحله.
اگه میخوای هاست دانلودتم به کلود وصل باشه ایکنشونو فعال کن نمیخوای وصل باشه غیرفعال کن.
فیلم dragon blade رو به خاطر جکی چان ببین تهشم یه اشاره به ملکه بزرگ ایران داره [لینک]بچه ها چن تا فیلم مثل Prince of Persia معرفی کنید موضوعش ایرانی باستانی باشه
300بچه ها چن تا فیلم مثل Prince of Persia معرفی کنید موضوعش ایرانی باستانی باشه
ممنونم :general601:اونی که قدیمیه table هست. div که جدیده و همه ازش استفاده میکنن.
باید نداره انتخاب شماست.
فریمورک های زیادی هست چند مورد :
foundation
bootstrap
semantic ui
material
اگر اینور باشه خب وب سایت های رقیب رو میشه بست به رگبار بک لینک بی کیفیت!!گوگل بخش بک لینک داره
لینک هایی که به سایت شما داده میشه رو امارش رک داره با همه کلمات کلیدی و همه چی
افزایش امار بک لینکهای بی صاحب و اسپم ممکنه باعث بشه سایت شما پنالتی پنگوئن بشه
اول با خودشون هماهنگ کن. الان میگیری میزاری بعد که به حدنصاب رسیدی یهو دیدی قبول نمیکنن و پولتم نمیدن.اقا میخام بنرای سیستم کلیکس رو تو پاپ باگس یا اسکرولیش نمایش بدم کدش رو کی داره؟
باشه نباشه فکرشم نکن ابله!اگر اینور باشه خب وب سایت های رقیب رو میشه بست به رگبار بک لینک بی کیفیت!!
دقیقا داریم تیشه به ریشه خودمون میزنیمباشه نباشه فکرشم نکن ابله!
تو این وضعیت نماد، ساماندهی ، فیلترینگ و ... خودمون با خودمونم درگیریم!
عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهداگر اینور باشه خب وب سایت های رقیب رو میشه بست به رگبار بک لینک بی کیفیت!!
اینجا پیج اینستا نیست پسرم!باشه نباشه فکرشم نکن ابله!
تو این وضعیت نماد، ساماندهی ، فیلترینگ و ... خودمون با خودمونم درگیریم!
بنظرم شما html5 و css3 رو از w3school بخون کامل بعد خواستی با فریم ورک کار کنی دیگه برات کاری نداره چون فریم ورک صرفا استفاده از کلاساشه که تو مستنداتشون هست مهم اینه که بیس رو خوب بفهمی و بدونی چیه استفاده از فریم ورک نیاز به یادگیری خاصی نداره وقتی بیس رو بلد باشیبچه ها
با کدهای HTML و CSS آشنایی کامل دارم و میتونم یک صفحه HTML رو به دلخواه خودم تغییر بدم٬ اما اطلاعاتم قدیمیه و تا اونجایی که یادم میاد من صفحات رو با DIV از همدیگه جدا میکردم (مثه جدول)
من گیجم اگه کسی میدونه کمک کنه که چطور برم سراغ طراحی
از فریمورک ها باید استفاده کنم ؟ اطلا اینا استفاده میشن ؟ عنوانایی شبیه Bootstrap و ...
فعلا فقط هدفم تبدیل PSD به HTML,CSS هست چون فتوشاپ رو در حد خیلی حرفه ای بلدم و میتونم به راحتی قالب طراحی کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
اینستاگرام ندارم بابایی.اینجا پیج اینستا نیست پسرم!
منظورم این نبود که خودم چنین کاری کنم اگر این بود هم دلیل نمیشد که تربیت خانوادگیتون رو یهو قلمبه نشون بدید
منو تگ نکردیسلام
آقا معرفی به استاد چه جوریه من فردا امتحان دارم دو درس فوق سخت رو اصن قبلا برشونم نداشتم، بعد روز پیش که رفته بودم دانشگاه مسئوله بهم گفت بخون!
یعنی مثل امتجانایه عادیه؟ اینجوری که خاک بر سر میشم
@AminArjmand امجد معنیش چی میشه؟
@AhangCity.CoM
@ap3
@l3est
@ehsan
@ms368
@عمه
@007saeed یه زمانی صاحب این تاپیک تو بودی کجایی؟
@MR-S
@javadth جوات تو چند سالته؟ :|
دیگه هر کی رو تونستم تگ کردم فقط اون امیر ترفندها رو نام کاربریش رو یادم رفت شما تگ کنین