hadi 3rm
Registered User
- نوشتهها
- 80
- لایکها
- 11
نه بابا خیلی بیشتر از این حرفاس250 تا 350 میگیرن بابت تبدیل
بین ۶۰۰ تا ۱ تومنچقدر قیمت دادن؟ طرح خوبیه من الان یه همچین چیزیو میتونم بزنم تو 4 ماه که شروع کردم کدنویسی وب رو ولی من فتوشاپ هیچی حالیم نیست باید یاد بگیرم . خیلی چیز هست واسه یاد گرفتن فقط زمان کمه
خب قیمتش هم همینهبین ۶۰۰ تا ۱ تومن
اتفاقا من همچین طرحی رو تو فتوشاپ توی چن ساعت میزنم ولی کد نویسیم افتضاحه
توی ستون بندی برای قالب های ریسپانسیو تا اونجایی که متوجه شدم بهترین حالتش ۲ ستونه هست و اضافه کردن ستونای بیشتر یعنی مشکلات و خطاهای بیشتر
هرچند این روزا قالبا دارن میرن سمت تک ستونه٬ یعنی ۱ ستون با یه منوی فیکس شده که همراه اسکرول کردن حرکت میکنه (نمیدونم اسمش چیه)
سایتای خارجی رو جدیدا دیدی؟ اصلا ستون نمیزارن هدر و فوتر هم اونجور که ما تعریف میکنیم ندارن .ساده میزنن و زیبا و پشتش البته کدنویسی خیلی خوب.بین ۶۰۰ تا ۱ تومن
اتفاقا من همچین طرحی رو تو فتوشاپ توی چن ساعت میزنم ولی کد نویسیم افتضاحه
توی ستون بندی برای قالب های ریسپانسیو تا اونجایی که متوجه شدم بهترین حالتش ۲ ستونه هست و اضافه کردن ستونای بیشتر یعنی مشکلات و خطاهای بیشتر
هرچند این روزا قالبا دارن میرن سمت تک ستونه٬ یعنی ۱ ستون با یه منوی فیکس شده که همراه اسکرول کردن حرکت میکنه (نمیدونم اسمش چیه)
قیمتش آره همینهخب قیمتش هم همینه
اگه یکی بخواد 0 تا 100 یه قالب رو بزنه حدودا 1 ماه وقت میگیره
بعد تازه یه موردی هم که این وسط پیش میاد اینه که قالب باید سئو باشه
ممکنه شما یه PSD بزنی و به دو نفر بدی ولی هرکدوم از یه سری پارامتر ها و کد ها استفاده کنن
مسلما وقتی قالب رو از اول بهینه و سئو درست کنی خیلی به صرفه تره تا اینکه بعدا هی خرج الکی بکنی
به شخصه برای ریسپانسیو 150 تا 200 میگیرم
برای تبدیل PSD به وردپرس هم همین حدودای 600 700
اصلش هم فک کنم همین باشه،من به هر سایتی سر میزنم نهایت استفاده ای از سابدبار هاش داشته باشم اینه که مطالب جدید منتشر شده رو ببینم یا از دسته بندی استفاده کنمسایتای خارجی رو جدیدا دیدی؟ اصلا ستون نمیزارن هدر و فوتر هم اونجور که ما تعریف میکنیم ندارن .ساده میزنن و زیبا و پشتش البته کدنویسی خیلی خوب.
bootstrap هم اون چیزی نبود که فکر میکردم
نه دقت نکردیقیمتش آره همینه
حالا ۱ماه برا کسی که سرش شلوغ نباشه یکم زیادیه٬ ولی ۲ هفته ای فکر میکنم برا ریسپانسیو+تبدیل وردپرس+سئو باید مناسب باشه
آخه اگه برای یه سفارش ۱ ماه طول بکشه که اون طراح بیچاره بره کارگری کنه بیشتر واسش میصرفه![]()
پست ما خار داشت حذف شد ؟ :|
یعنی خدا وکیلی واس خاطر ی عکس پست رو حذف کردی حداقل ویرایش می کردیعکس سایز بزرگ داشت که بندانگشتی به پست اضافه نشده بود.
جولی گفت بردپیت وید و مشروب مصرف میکنه و برای بچه هام خوب نیست . بخاطر همین میخام جدا بشمخبر فوری: جدایی آنجلینا جولی از برد پیت
وکیل آنجلینا جولی گفته است که این بازیگر سینما بر اساس"مصالح خانوادگی" از برد پیت طلاق میگیرد.
@BBCPERSIAN
پ.ن : کوچیکش کردم حجمتون نره :general405::android26::angrybirds10:
پ.ن 2 : یا انجلینا مریضی چیزی داره یا برد خیانت کرده ، یکی از این دو مورده :android19:
مشاهده پیوست 963736
تو ایران که تا مشروب و گل نزنی دخترا سمت ادم نمیان :|جولی گفت بردپیت وید و مشروب مصرف میکنه و برای بچه هام خوب نیست . بخاطر همین میخام جدا بشم
چون اونا چشم رنگی و بورن . اینا چشم ابرو مشکی :android30:تو ایران که تا مشروب و گل نزنی دخترا سمت ادم نمیان :|
اخه یهو ، اینا که دو ماه پیش فیلم مشترکشون اومد بیرون
یعنی تو این یوتیوب یه اموزشای دیدم که واقعن احساس میکردم با یوتیوب میشه همه کارو یاد گرفت از نجاری تا شعبده بازی و فلانو بهمان:general611:
دقیقا!! حتی اگه از جنبه آموزشی هم نگاه نکنی و فقط با دید تفریحی به این ویدیو ها نگاه کنی بازم خیلی حال میدهیعنی تو این یوتیوب یه اموزشای دیدم که واقعن احساس میکردم با یوتیوب میشه همه کارو یاد گرفت از نجاری تا شعبده بازی و فلانو بهمان:general611: