- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 1,906
خو سابش زیاده کانال معمولی تو این مدت ویدیوت خیلی خوب باشه فقط 1000 ویو میگیره
البته باز همینم خوبه
خو سابش زیاده کانال معمولی تو این مدت ویدیوت خیلی خوب باشه فقط 1000 ویو میگیره
ساعت 12، همه سیستم ها بصورت خودکار به ساعت 11 برمیگردند (در واقع اصلا 12 نمیشه، 11:59 که تموم میشه میره رو 11 )امشب ساعت دو نمیدونم دانلود کنم از حجم خودم کم میشه یا نه ( شبانه رایگان دارم ) :|
نمیشه به این مخابرات هم اعتماد کرد با اینکه تا حالا چیزی ازشون ندیدم
والا ما از این شانسا نداریمساعت 12، همه سیستم ها بصورت خودکار به ساعت 11 برمیگردند (در واقع اصلا 12 نمیشه، 11:59 که تموم میشه میره رو 11 )
و همچنین ساعت رسمی کشور میشه
شما با ساعت رسمی بزن دانلود کنه، نباید مشکلی پیش بیاد
خو بیدار باش تا ساعت دو یه چند دقیقه بزار دانلود کنه بعد برو حجمت رو چک کن اگر کم نشده بود بزار تا صبح دانلود کنهوالا ما از این شانسا نداریم
میزنیم ساعت دو دانلود شروع میکنیم تو نیم ساعت کل حجمم که تا سه ماه دیگه باید داشته باشم تموم میشه :|
بعدا هم میگن سیستم ها بروز نشده بود :general105:
والا![]()
فکر خوبیه :general304:خو بیدار باش تا ساعت دو یه چند دقیقه بزار دانلود کنه بعد برو حجمت رو چک کن اگر کم نشده بود بزار تا صبح دانلود کنه
حالا توام اینقدر دانلود کن تا مخابرات همین یه طرح خوبی هم که بعد از 30 سال گذاشته برداره :general710:والا ما از این شانسا نداریم
میزنیم ساعت دو دانلود شروع میکنیم تو نیم ساعت کل حجمم که تا سه ماه دیگه باید داشته باشم تموم میشه :|
بعدا هم میگن سیستم ها بروز نشده بود :general105:
والا![]()
:general304::general304:حالا توام اینقدر دانلود کن تا مخابرات همین یه طرح خوبی هم که بعد از 30 سال گذاشته برداره :general710:
باورت میشه من سرعت دانلودم از دو شب تا هفت صبح فقط 90 کیلوبایته؟:general304::general304:
خو سرعتم 1ّ.2 مگابایته
ادم دلش نمیاد یک دقیقه هم بزاره الکی بره:general304:
یه زمانی خودم وایمکس داشتم سرعت دانلودم 16 کیلوبایت بود همشباورت میشه من سرعت دانلودم از دو شب تا هفت صبح فقط 90 کیلوبایته؟
از اینا بعید بود جدا بشن. هرکی میخواست رابطه خوب زن و شوهری در هالیوود رو مثال بزنه این دوتارو مثال میزد.خبر فوری: جدایی آنجلینا جولی از برد پیت
وکیل آنجلینا جولی گفته است که این بازیگر سینما بر اساس"مصالح خانوادگی" از برد پیت طلاق میگیرد.
@BBCPERSIAN
پ.ن : کوچیکش کردم حجمتون نره :general405::android26::angrybirds10:
پ.ن 2 : یا انجلینا مریضی چیزی داره یا برد خیانت کرده ، یکی از این دو مورده :android19:
مشاهده پیوست 963736
idm من ساعت 1 شروع کرده بود ترافیکم 1 گیگ کم شد در اصل ساعت 12 شروع کرده بوده . کاش این تاپیک رو زودتر میدیدمامشب ساعت دو نمیدونم دانلود کنم از حجم خودم کم میشه یا نه ( شبانه رایگان دارم ) :|
نمیشه به این مخابرات هم اعتماد کرد با اینکه تا حالا چیزی ازشون ندیدم
میدونم همشهری :general710::general304::general304:
خو سرعتم 1ّ.2 مگابایته
ادم دلش نمیاد یک دقیقه هم بزاره الکی بره:general304:
من . کار با قیمت پایین انجام نمیدم ولی اگه سوالی چیزی داری بپرس جواب میدم:android25:اینجا کسی هست تو کار زدن اپ اندروید باشه؟ :|
منم اصن کارمو نمیدم کسی انجام بده خخخخ فقط سواله اوندفعه پرسیدم ج ندادیمن . کار با قیمت پایین انجام نمیدم ولی اگه سوالی چیزی داری بپرس جواب میدم:android25:
اینکه فقط بخوای سایتو نمایش بده ( یعنی همونجور ک تو مرورگره گوشی سایت میبینی هست ) خیلی راحته با یه وب ویو میشه زد که البته توصیه نمیشهمنم اصن کارمو نمیدم کسی انجام بده خخخخ فقط سواله اوندفعه پرسیدم ج ندادی
میخوام یه اپ داشته باشم که سایت رو نمایش بده(سایت وردپرسی)
و وقتی مطالب جدید فرستاده میشه نوتیفیکیشن بده(فک کنم با json یا xml امکان پذیر باشه) و کاربر بتونه انتخاب کنه که چه مطالبی به اطلاعش برسه
چنین برنامه ای هزینه ش چقد میشه؟
من xml در حد مبتدی و c# در حد متوسط بلدم با سی شارپ میشه اپ اندرویدی پدر مادر دار نوشت؟ جاوا تا حالا کار نکردم
با مرورگر سیوش کن . اکثر فایلاش سیو میشه . میتونی با idm هم دانلود کنیبچه ها
یه صفحه HTML هست که میخام دانلودش کنم
راه حل یا برنامه ای هست که بشه یه فایل html که به هیچ سیستم مدیریت محتوایی مرتبط نیست رو به همراه css,js و خلاصه همه فایلهای مرتبطش دانلود کنیم ؟