EmpireWorld
همکار بازنشسته
یعنی اینکه به قید فوریت حذفش کناز فیلترینگ ایمیل اومده این محتوا باید حذف بشه آدرس هم صفحه اصلی رو داده
یعنی چی؟![]()
یعنی اینکه به قید فوریت حذفش کناز فیلترینگ ایمیل اومده این محتوا باید حذف بشه آدرس هم صفحه اصلی رو داده
یعنی چی؟![]()
:general503:یعنی اینکه به قید فوریت حذفش کن![]()
از این کَره گیری ها فک کنم فقط تو ایران داریم خخخخسایت خارجی برای خدماتی مثل نویسندگی داریم؟ نویسنده نیمه کپی/نیمه اختصاصی مثلا![]()
احتمالا یه مطلبی از سایتت هست که هنوز در صفحه اصلیه و به صفحات بعد نرفته.از فیلترینگ ایمیل اومده این محتوا باید حذف بشه آدرس هم صفحه اصلی رو داده
یعنی چی؟![]()
نه مطالب صفحه اصلی مشکل خاصی ندارهاحتمالا یه مطلبی از سایتت هست که هنوز در صفحه اصلیه و به صفحات بعد نرفته.
خودت ببین به نظرت کدوم مشکل داره.
دقیقا چیکار میکنهسلام
یه افزونه واسه کسایی که تو وردپرس قالبو ویرایش میکنن و از محیطش خوششون نمیاد:general601:
https://downloads.wordpress.org/plugin/synchi.5.1.zip
اتفاقا خیلی هم زیاد هستندسایت خارجی برای خدماتی مثل نویسندگی داریم؟ نویسنده نیمه کپی/نیمه اختصاصی مثلا![]()
مارکتپلیس هایی هستند که این کارو میکنند. خیلی هم رواج دارند. منتهی معمولا سایت های حرفه ای از اینها استفاده نمی کنند و خودشون تیم تحریریه دارند.از این کَره گیری ها فک کنم فقط تو ایران داریم خخخخ
تا جایی که من میدونم بلاگینگ توی خارج خیلی جدی گرفته میشه و کسایی که بلاگ های پر قدرت و خوبی داشته باشن رو معمولا نشریه های آنلاین یا سایت های بزرگ استخدام میکنن
یا بلاگشو میخرن و صاحب امتیازش میشن
گرونهاتفاقا خیلی هم زیاد هستند
مثل این : https://www.iwriter.com/
احتمال داره کسی گزارش داده باشهاز فیلترینگ ایمیل اومده این محتوا باید حذف بشه آدرس هم صفحه اصلی رو داده
یعنی چی؟![]()
الکسا بره بالا که یعنی کاهش بازدید ، الکسا بیاد پایین یعنی افزایش بازدیدبرای بالا بردن الکسا چه سرویسی بگیرم
یه سرویس گرفتم روزی دوهزارتا یوزر میریزه تو سایت ولی الکسا تکون نخورد
پاپ اپ چقدر تاثیر داره روش دیگه ای هست؟
الکسا بره بالا که یعنی کاهش بازدید ، الکسا بیاد پایین یعنی افزایش بازدید
بازدید خالی٬ اونم بازدید فیک الکسارو زیاد تکون نمیدهبرای بالا بردن الکسا چه سرویسی بگیرم
یه سرویس گرفتم روزی دوهزارتا یوزر میریزه تو سایت ولی الکسا تکون نخورد
پاپ اپ چقدر تاثیر داره روش دیگه ای هست؟
بازدید خالی٬ اونم بازدید فیک الکسارو زیاد تکون نمیده
شما تولبار الکسا که نصب کنی و روزی ۲ ۳ ساعت علاف تو سایتت بگردی سر ۱ ماهه رتبت تکون شدیدی میخوره
البته اگه بازدیدت بالای ۲ ۳ هزارتاس فکر نکنم زیاد تغییری ایجاد کنه و بیشتر برا سایتای کم بازدیده
اگه اون سرویسی که گرفتی بازدیداش همراه تولبار الکسا باشه تاثیر داره
نمونش هم سایتای Autosurf یا تبادل بازدید هستن که برای بازدید حتما باید از نرم افزار خودشون استفاده کنی که توی این نرم افزار تولبار الکسا هم داره٬ البته سایت های آنلاینی هم هست که بازم برای بازدید بهتون پیام میده که تولبار رو نصب کنید
البته روش بالا با تست خودم برا پارسال بوده٬ الانو نمیدونم شاید بازم همینجوری باشه.
فکر کنم این مال جعفر.ا هست ک