نمیدونم یه چیزیو بگم یا نه چون احتمال داره موضع تندی بگیری ولی اصلا روی سخنم با شما نیست با تمام فعالین تو حوزه برنامه نویسی هست که حالا پستم این دفعه به شما خورد!
وقتی میبینم که طرف تو برنامه نویسی وقتی علم و تخصصشو داره و بعد رو میاره به درآمدزایی از راه هایی که هر کسی میتونه انجامش بده یخورده فکرم درگیر میشه که اصلا باید این راه رو تو ایران ادامه داد یا نه! میرم تو فکر که آیا طرفی که فکر می کنم برنامه نویسه، خیلی تو کارش خوب نیست یا اینکه وضعیت اونایی که کارشون خوب هم هست تو ایران خوب نیست و توانایی رشد و درآمدزایی کافی رو ندارن! کسی که تواناییشو داره یعنی نمیتونه نهایتش جایی استخدام شه؟ حالا ممکنه بگید شرکتای خصوصی فلانن و بهمان و یا اینکه استخدام شدن رو دوست ندارید! ولی به صورت فریلنسری امرار معاش نمیشه کرد آیا؟ که اگر آدم تخصصشو داشته باشه چرا باید رو بیاره به یک سری کارهایی که اصلا نیاز به تخصص نداره! البته آدم زرنگ اونیه که از تمام ظرفیت های موجود استفاده کنه برای پیشرفتش ولی آیا برنامه نویسی به اندازه کافی این ظرفیت رو به وجود نمیاره که شما به سمت کارهای ساده که نیاز به دانش ندارن رو میارید؟ یا اینکه واقعا از لحاظ تخصص تو برنامه نویسی هنوز به حد ایده آلی برای فریلنسر کار کردن نرسیدین؟! آخر از اون طرف هم با چیزهایی مثل این مواجه میشی:
https://goo.gl/qrwZIB
واقعا داستان چیه؟ شما چی فکر میکنید؟
@l3est عزیز لطفا بحث رو شخصی نبین و من قصدم زیر سوال بردن روش های درآمدزایی شما نیست و بحثم صرفا روشن شدن ماجرا هست که آیا شما و امثال شما از برنامه نویسی به اندازه کافی در ایران درآمد ندارند و مشکل از جامعه و بازار کار هست؟ یا واقعا تخصص کافی برای رسیدن به درآمد مناسب رو ندارید؟ یا درآمد کافی دارید دوست دارید هر راه دیگه ای رو هم امتحان کنید (که البته من فکر می کنم یک برنامه نویس که در آمد خوبی داشته باشه راضی به انجام هر کار ساده دیگه ای برای درآمدزایی نیست)
به هر حال خوبه که در این مورد بحث بشه و همه شرکت کنن و فکر میکنم میتونه ذهن خیلیارو درگیر کنه!