m4ni
Registered User
- نوشتهها
- 643
- لایکها
- 302
درباره استخدام که کلا برای من منتفیه دلیلش رو هم از کاربرایی که منو میشناسن بپرسی میدونن. پیشنهاد معاونت هم داشتم از یکی از نزدیکان که رد کردم.
این مورد هم خیلی از دوستان اطلاع دارن که وضعیتش چطوریه. 90 درصد افرادی که درخواست پروژه میدن فکر میکنن برنامه نویس ها ورد میخونن و سایت میاد بالا قیمتای خنده دار میدن. 10 درصد بقیه هم یه بخشش شرکت ها هستن که میخوان قلاده بندازن دور گردن برنامه نویس ها. یه بخش کوچک میمونه که کارفرما حرفهای هست اونا هم با توجه به رقابتی بودن قیمت ها شاید ماهی یکی دوتا بتونی بگیری.
درخواست سایت مشابه پونیشا، بودجه 250 تا 750
:general208:![]()
با این حرفایی که زدید یکم ترسیدم والا :general112:منم فعالیت های مختلف شما رو دیدم و بر اساس مدل خودم میگم که اینجوری کار کردن خیلی با حال تر و هیجانی تره ، اینکه هر روزت مثل روز قبل نباشه سعی کنی هر چند وقت یه کار جدیدو رو تجربه کنی توی هر چیز یه سر رشته ای داشته باشی ،اهل ریسک باشی و وقت شناس(بدونی چه کاری رو چه وقت انجام بدی که این فقط با تجربه به دست میاد)
کار برنامه نویسی هم واقعا مخ آدمو میترکونه من دو سه تا پروژه حرفه ای طراحی سایت انجام دادم،اونقد که برای دیباگینگ و سر و کله زدن با کارفرما وقت و انرژی ازم رفت که از اون پولی که گیرم اومد(با اینکه پول خیلی خوبی هم بود) اصلا لذت نبردم و نفهمیدم کی خرجش کردم!!
من خودم اول راهم هنوز و علاقه خاصی به برنامه نویسی دارم و توی رشته طراحی و توسعه صفحات وب هستم و امسال دیپلمشو اگه خدا بخواد میگیرم
و حتی امروز هم درس برنامه نویسی داشتیم
ولی میدونم تحصیل توی یکی از رشته های کامپیوتر الان بهترینه تو جهان ( غیر از ایران :general312: )
و ببینیم چی پیش میاد
ولی با حرفایی که امشب تو این تاپیک دو سه نفرتون زدید بدجوری تو فکر فرو رفتم که این همه درس بخونی اونم درس به این سختی و پیچیده که پایان نداره توش و در اخرم نه شغل درست حسابی داری
نه چیزی
و حسرت یه زندگی خوب و تفریح خوب میخوری