M £ H D I
Registered User
به جز نت افراز کجا؟
فکر نمیکردم دیگه شما هم اسیر کانالای تلگرام شیدسلام به همه دوستانمن مدتهاست انجمن نیومده بودم! فک کنم 5ماهی میشه! امیدوارم هنوز منو یادتون باشه:general304:
راستش منم درگیرتلگــرام شده بودم دیگه به اینجا نمیرسیدم ولی الان تصمیم گرفتم اونجارو بیخیال شم و برگردم اینجا، چون دیدم آدم توی جنبه های کـانال های فـان و متفرقـه تلگـرام گیر میفته و از زنـدگی حـرفه ایش دورمیشه و فقط دنبال فـان میری وقـتت تلف میشه:general711:
سلام. شرمنده نبودم، به نظر من اون دوستتون "خیلی" درست نمیگه. البته بستگی به کارتون داره، برفرض مثلا من همین امروز داشتم با کسی صحبت میکردم که واسش اسکریپت تبلـیغات کلـیکی بنـویسم مثل anetworkاینا، اسکـریپت های مثل این، یا اسکـریپت پـاپ آپ یا موتورجستـجو و از این قبیل... اینا رو به هرجهت باید با php بنویسی (یا حالا زبونای دیگه، مثلا پـایتون برای مـوتورجستجو) اینجور اسـکریپت ها رو نمیشه با وردپـرس بالا آورد! واسه همین میگم بستگی داره به کـاری که میخواین انجام بدید. ولی اگه مثلا وبـسایت حالت بلـاگی میخواین یا سایر کـارایی که با وردپرس میشه خوب انجام داد، اره توصیه دوستتون منطقیه. ولی من بازم پیشنهاد من به شما اینه که 0تا100 پی اچ پـی رو یادبگیرید به جای اینکه فقط چیزای مربـوط به وردپرس رو یادبگیرید تا زود کارتون راه بیفته، چون شما بعدا اگه بخواین اینکاره بشید مثلا ممکنه 10هزار ساعت وقت بذارید پای اینکار ولی بخاطر اینکه 100 ساعت بیشتر، اون اول php رو خوب یادنگرفتید، همش کارتون لنگ میمونه و گیر میکنید و مجبور میشید یا برید باز یاد بگیرید یا منتظر یک برنامه نـویس دیگه بشید.فکر نمیکردم دیگه شما هم اسیر کانالای تلگرام شید
حالا که اینجا گیرت آوردم یکم منو راهنمایی مفتکی کن
میخام چند وقت دیگه برم سمت php
قبلا یکی دو روز داشتم خودآموز php رو یاد میگیرفتم٬ اما یکی بهم گفت اینجوری خودتو خسته نکن و یه راست برو سمت وردپرس و فقط php مربوط به وردپرس رو یاد بگیر (میگفت خودتو اسیر ۰ تا ۱۰۰ php نکن)
چه نصیحتی واسه یه آماتور داری؟
چه چیزایی رو بخونم که وقتم تلف نشه ؟
ممنونسلام. شرمنده نبودم، به نظر من اون دوستتون "خیلی" درست نمیگه. البته بستگی به کارتون داره، برفرض مثلا من همین امروز داشتم با کسی صحبت میکردم که واسش اسکریپت تبلـیغات کلـیکی بنـویسم مثل anetworkاینا، اسکـریپت های مثل این، یا اسکـریپت پـاپ آپ یا موتورجستـجو و از این قبیل... اینا رو به هرجهت باید با php بنویسی (یا حالا زبونای دیگه، مثلا پـایتون برای مـوتورجستجو) اینجور اسـکریپت ها رو نمیشه با وردپـرس بالا آورد! واسه همین میگم بستگی داره به کـاری که میخواین انجام بدید. ولی اگه مثلا وبـسایت حالت بلـاگی میخواین یا سایر کـارایی که با وردپرس میشه خوب انجام داد، اره توصیه دوستتون منطقیه. ولی من بازم پیشنهاد من به شما اینه که 0تا100 پی اچ پـی رو یادبگیرید به جای اینکه فقط چیزای مربـوط به وردپرس رو یادبگیرید تا زود کارتون راه بیفته، چون شما بعدا اگه بخواین اینکاره بشید مثلا ممکنه 10هزار ساعت وقت بذارید پای اینکار ولی بخاطر اینکه 100 ساعت بیشتر، اون اول php رو خوب یادنگرفتید، همش کارتون لنگ میمونه و گیر میکنید و مجبور میشید یا برید باز یاد بگیرید یا منتظر یک برنامه نـویس دیگه بشید.
ممنونمپرشین هویز
https://www.worldbus.ir/
نظرم مساعدهنظرتون درباره فریمورک های php چیه؟
تو گوگل جایی وجود نداره که بهش بفهمونی این سایت همش کپی میکنه و مطالبشو رتبه نده؟اگه روبات ویندوزی باشن راهی نیست جز اینکه هر روز قالب رو ویرایش کنی به قسمت مطالب کلاس/آیدی جدید بدی.
خود منم میتونم دو روزه روبات بنویسم سایتتو تبدیل کنم به دیتابیس ولی اینکارو نمیکنم![]()
سایت من ترافیک خیلی میخوره نمیدونم چه مرگشه این همه سرویس دهنده که تست کردم یکی رفیقم تونست جوابگو باشه چون منابع رو برام باز کرده بود یکیم همین پرشین هویز که به صورت اشتراکیه فک کنم ولی مشکلی نخوردم همین چند وقت پیشم زد مانیتورینگ 67 درصد منابعو سایتم میکشید گفت چکش کن خخممنونم
مطمئنی خوبه و مدام ارور Server connectivity نمیده؟
ممنونم
مطمئنی خوبه و مدام ارور Server connectivity نمیده؟
گزینه پایین: https://www.google.com/webmasters/tools/spamreport?hl=faتو گوگل جایی وجود نداره که بهش بفهمونی این سایت همش کپی میکنه و مطالبشو رتبه نده؟
الان سایتت رو سرور کدوم شرکته؟اگه موقعیت سرور ایران باشه...از این ارور ها زیاد خواهید...من روی هاست دی ال هم ارور سرور داشتم..قسمت سرور و dns سایت به رنگ قرمز و زرد در اومده بود تو وبمستر تولز..
اگه میخواهید از این ارور ها نداشته باشید..بهتره هاست مناسب از هاستینگ های معروف و دیتاسنتر های خوب تهیه کنید
اینقدر بهش رتبه بده یا نده که نداره! همون لینکی که دادم "کل" سایت رو از نتایج حذف میکنه اگر تایید کنن، همونیه که میخوایخب اینو باید مطلب تک تک فکر کنم باید وارد کنی..
یه گزینه ای وجود نداره بخ گوگل بگی فلان سایت دهن منو سرویس کرده..اینقدر بهش رتبه نده:general210:
hostdlالان سایتت رو سرور کدوم شرکته؟