• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
سلام به همه دوستان:rolleyes: من مدتهاست انجمن نیومده بودم! فک کنم 5ماهی میشه! امیدوارم هنوز منو یادتون باشه:general304:
راستش منم درگیرتلگــرام شده بودم دیگه به اینجا نمیرسیدم ولی الان تصمیم گرفتم اونجارو بیخیال شم و برگردم اینجا، چون دیدم آدم توی جنبه های کـانال های فـان و متفرقـه تلگـرام گیر میفته و از زنـدگی حـرفه ایش دورمیشه و فقط دنبال فـان میری وقـتت تلف میشه:general711:
فکر نمیکردم دیگه شما هم اسیر کانالای تلگرام شید
حالا که اینجا گیرت آوردم یکم منو راهنمایی مفتکی کن :D
میخام چند وقت دیگه برم سمت php
قبلا یکی دو روز داشتم خودآموز php رو یاد میگیرفتم٬ اما یکی بهم گفت اینجوری خودتو خسته نکن و یه راست برو سمت وردپرس و فقط php مربوط به وردپرس رو یاد بگیر (میگفت خودتو اسیر ۰ تا ۱۰۰ php نکن)
چه نصیحتی واسه یه آماتور داری؟
چه چیزایی رو بخونم که وقتم تلف نشه ؟

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
فکر نمیکردم دیگه شما هم اسیر کانالای تلگرام شید
حالا که اینجا گیرت آوردم یکم منو راهنمایی مفتکی کن :D
میخام چند وقت دیگه برم سمت php
قبلا یکی دو روز داشتم خودآموز php رو یاد میگیرفتم٬ اما یکی بهم گفت اینجوری خودتو خسته نکن و یه راست برو سمت وردپرس و فقط php مربوط به وردپرس رو یاد بگیر (میگفت خودتو اسیر ۰ تا ۱۰۰ php نکن)
چه نصیحتی واسه یه آماتور داری؟
چه چیزایی رو بخونم که وقتم تلف نشه ؟
سلام. شرمنده نبودم، به نظر من اون دوستتون "خیلی" درست نمیگه. البته بستگی به کارتون داره، برفرض مثلا من همین امروز داشتم با کسی صحبت میکردم که واسش اسکریپت تبلـیغات کلـیکی بنـویسم مثل anetworkاینا، اسکـریپت های مثل این، یا اسکـریپت پـاپ آپ یا موتورجستـجو و از این قبیل... اینا رو به هرجهت باید با php بنویسی (یا حالا زبونای دیگه، مثلا پـایتون برای مـوتورجستجو) اینجور اسـکریپت ها رو نمیشه با وردپـرس بالا آورد! واسه همین میگم بستگی داره به کـاری که میخواین انجام بدید. ولی اگه مثلا وبـسایت حالت بلـاگی میخواین یا سایر کـارایی که با وردپرس میشه خوب انجام داد، اره توصیه دوستتون منطقیه. ولی من بازم پیشنهاد من به شما اینه که 0تا100 پی اچ پـی رو یادبگیرید به جای اینکه فقط چیزای مربـوط به وردپرس رو یادبگیرید تا زود کارتون راه بیفته، چون شما بعدا اگه بخواین اینکاره بشید مثلا ممکنه 10هزار ساعت وقت بذارید پای اینکار ولی بخاطر اینکه 100 ساعت بیشتر، اون اول php رو خوب یادنگرفتید، همش کارتون لنگ میمونه و گیر میکنید و مجبور میشید یا برید باز یاد بگیرید یا منتظر یک برنامه نـویس دیگه بشید.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
سلام. شرمنده نبودم، به نظر من اون دوستتون "خیلی" درست نمیگه. البته بستگی به کارتون داره، برفرض مثلا من همین امروز داشتم با کسی صحبت میکردم که واسش اسکریپت تبلـیغات کلـیکی بنـویسم مثل anetworkاینا، اسکـریپت های مثل این، یا اسکـریپت پـاپ آپ یا موتورجستـجو و از این قبیل... اینا رو به هرجهت باید با php بنویسی (یا حالا زبونای دیگه، مثلا پـایتون برای مـوتورجستجو) اینجور اسـکریپت ها رو نمیشه با وردپـرس بالا آورد! واسه همین میگم بستگی داره به کـاری که میخواین انجام بدید. ولی اگه مثلا وبـسایت حالت بلـاگی میخواین یا سایر کـارایی که با وردپرس میشه خوب انجام داد، اره توصیه دوستتون منطقیه. ولی من بازم پیشنهاد من به شما اینه که 0تا100 پی اچ پـی رو یادبگیرید به جای اینکه فقط چیزای مربـوط به وردپرس رو یادبگیرید تا زود کارتون راه بیفته، چون شما بعدا اگه بخواین اینکاره بشید مثلا ممکنه 10هزار ساعت وقت بذارید پای اینکار ولی بخاطر اینکه 100 ساعت بیشتر، اون اول php رو خوب یادنگرفتید، همش کارتون لنگ میمونه و گیر میکنید و مجبور میشید یا برید باز یاد بگیرید یا منتظر یک برنامه نـویس دیگه بشید.
ممنون
خب من بیشتر خودم دوس دارم برم سمت وردپرس اما بدمم نمیاد بتونم یکم با php شعبده بازی کنم
فعلا دارم با css,html کار میکنم و تقریبا هر چیزی رو که بخام میتونم طراحی کنم و کم کم دارم بهش مسلط میشم (البته با وجود فریم‌ورک bs)
دوس دارم سریع برم سراغ php
نظرتون درباره فریم‌ورک های php چیه؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سایت های اسپمر نتایج گوگل بودن که یه سال پیش خیلی تو بورس بودن

دوباره گوگل داره بهشون روی خوش نشون میده

http://rdlj.ir/

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
دوستان..ای پی خبرخوان هارو بلاک کردم..
اما بعضیاشون هنوزم کار میکنن...این بی پدر مادر هاور چجوری از رده خارج کنم؟
خدا از اون برنامه نویسی که اینا رو باب کردن و این خبرخوان هایی که از من کپی میکنن نگذره:general707:

-------------------
http://ccno.ir/
http://blogposter.ir/
PLZ REPORT @ internet.ir
------------------

یکی بگه اینا از کجا مطالب سایت رو میگیرن که من اون قسمت رو ناک اوت کنم...فید کلا ببندم حل میشه؟

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
نظرتون درباره فریم‌ورک های php چیه؟
نظرم مساعده:D البته بازبستگی داره که میخواین چکار بکنید، مثلا من قبلا 1سال فقط روی یک پـروژه وقـت گذاشتم و روز به روز فقط کدهای همون رو اضافه میکردم، توی این شرایط فـریمـورک خیلی بدردتون نمیخوره، چون یکی از خوبی هایی که فریـمورک داره اینه که جلوی کـارای تکراری رو میگیره و اونا رو با بهترین کیفیت خودش از قبل انجام داده. ولی اگر قراره مثلا ماهی چندتا پـروژه از مشتری بگیرید و خب طبیعتا توی همه اونا مثلا قراره قسمت ها تکراری مثل login و ... باشه، خب توی این شرایط فریمورک خیلی کمک میکنه.

پیشنهادم اینه که بعد از 3ماه تا 1سال که PHP رو یادگرفتید، اول فریمورک Ci رو یادبگیرید، بعدش واسه یک فـریمورک جامعتر هم بین laravel یا yii یکی رو انتخاب کنید.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اگه روبات ویندوزی باشن راهی نیست جز اینکه هر روز قالب رو ویرایش کنی به قسمت مطالب کلاس/آیدی جدید بدی.
خود منم میتونم دو روزه روبات بنویسم سایتتو تبدیل کنم به دیتابیس ولی اینکارو نمیکنم :D
تو گوگل جایی وجود نداره که بهش بفهمونی این سایت همش کپی میکنه و مطالبشو رتبه نده؟

TO FAN

Registered User
لایک‌ها
145
ممنونم
مطمئنی خوبه و مدام ارور Server connectivity نمیده؟
سایت من ترافیک خیلی میخوره نمیدونم چه مرگشه این همه سرویس دهنده که تست کردم یکی رفیقم تونست جوابگو باشه چون منابع رو برام باز کرده بود یکیم همین پرشین هویز که به صورت اشتراکیه فک کنم ولی مشکلی نخوردم همین چند وقت پیشم زد مانیتورینگ 67 درصد منابعو سایتم میکشید گفت چکش کن خخ

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
ممنونم
مطمئنی خوبه و مدام ارور Server connectivity نمیده؟

اگه موقعیت سرور ایران باشه...از این ارور ها زیاد خواهید...من روی هاست دی ال هم ارور سرور داشتم..قسمت سرور و dns سایت به رنگ قرمز و زرد در اومده بود تو وبمستر تولز..
اگه میخواهید از این ارور ها نداشته باشید..بهتره هاست مناسب از هاستینگ های معروف و دیتاسنتر های خوب تهیه کنید

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

berna

Registered User
لایک‌ها
53
اگه موقعیت سرور ایران باشه...از این ارور ها زیاد خواهید...من روی هاست دی ال هم ارور سرور داشتم..قسمت سرور و dns سایت به رنگ قرمز و زرد در اومده بود تو وبمستر تولز..
اگه میخواهید از این ارور ها نداشته باشید..بهتره هاست مناسب از هاستینگ های معروف و دیتاسنتر های خوب تهیه کنید
الان سایتت رو سرور کدوم شرکته؟

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
خب اینو باید مطلب تک تک فکر کنم باید وارد کنی..

یه گزینه ای وجود نداره بخ گوگل بگی فلان سایت دهن منو سرویس کرده..اینقدر بهش رتبه نده:general210:
اینقدر بهش رتبه بده یا نده که نداره! همون لینکی که دادم "کل" سایت رو از نتایج حذف میکنه اگر تایید کنن، همونیه که میخوای

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
‏كيف۳۰۰ دلاری نخر كه توش هيچي نباشه

‏كيف ١٠ دلاري بخر كه توش ٢٩٠ دلار باشه

‏به خاطر اين كه پولدار ديده بشی ورشکست نشو

photo_2016-10-01_10-59-10.jpg

پ.ن : حذف نشه صلوات :general304:

بالا