logofun
Registered User
الان وضعیت ربات نویسنده ی وردپرس چطوریه ؟
قبلا (حدود 5 سال قبل ) استفاده کردم زیاد جالب نبودن
الان خوبه ؟
قبلا (حدود 5 سال قبل ) استفاده کردم زیاد جالب نبودن
الان خوبه ؟
نفر زیاده اما وقتی شما میخوای کار رو با ۱۰-۲۰ هزارتومن سر و تهشو جمع کنی نمیشه که عزیز ، البته شما رو نمیدونم ولی تا حالا هر کی میاد میگه فلان چیزو میخوام کار نداره که آسونه اینطوریه اونطوریه فقط کدشو بلد نیستم ! فک میکنن که کدشو ما میایم کپی پیست میکنیم میدیم بهشون[emoji52] بر فرض کپی پیستشم بکنیم بدیم لااقل ما تونستیم کپی پیست کنیم ![emoji55]
قیمت نجومی نیستش عزیز ، هر کسی بر اساس تجربه ، دانش و سوادی که تو زمینه ی کاریش داره قیمتشو میگه ، شما گوگل تعرفه انجمن گرافیک ، مال ۹۵ رو دانلود کن ، دستمزد هر ساعت کار برنامه نویس هم بگیر ببین از ساعتی ۲۰ تومن حداقلش شروع میشه میره تا ۷۰-۸۰ تومن خب شاید اونی که قیمت بالا داده از نظر شما بر اساس اینا داده ، که اینجا هم دقیق مشخص شده که چطوری سابقه کاری و دانش و ... رو دستمزد تاثیر دارهنمیدونم شما این 10-20 رو از کجا آوردین..!!
قیمت ها مشخص هست برای هر کاری..اما متاسفانه بعضی از همکاران قیمت های نجومی میدن..حالا تو هر چی..چه هاست ، چه قالب ، چه افزونه و ...
متاسفانه میخوایم از یه مشتری..پوله دو سه تا کار رو بگیریم!!
کار توسط یکی از دوستان در حال انجام هست..
@amir7310
داداش تو که امار سایتت بالاست از چه افزونه ای برای کش استفاده میکنی؟
مگه افزونه postview رو هم نصب کردی؟ اون پدر سرور رو درمیاره و خیلی فشار میاره.w3 total cache بهتره ولی با ورژن پی اچ پی هاست موشجل داره
سوپر کش نصب کردم..ولی بازدید مطالب رو نشون نمیده
تو خود پلاگین ذکر شده با نسخه 5.4 php سازگار هستw3 total cache بهتره ولی با ورژن پی اچ پی هاست موشجل داره
سوپر کش نصب کردم..ولی بازدید مطالب رو نشون نمیده
خخخ..هاست اشتراکیه:general304:فشارش روی سرور کل هست..مگه افزونه postview رو هم نصب کردی؟ اون پدر سرور رو درمیاره و خیلی فشار میاره.
تو خود پلاگین ذکر شده با نسخه 5.4 php سازگار هست
ولی من روی 5.6 دارم، تابحال مشکلی ندیدم
رو ورژن بالاتر استفاده کردی؟ چه مشکلی بوجود میاورد؟
خوب همون باعث میشه دو روز دیگه یا از هاست دی ال بندازنت بیرون یا تقاضای پول بیشتر ازت بکنند!خخخ..هاست اشتراکیه:general304:فشارش روی سرور کل هست..
ولی خیلی خوبه افزونش..میشه فهمید چقدر بازدید میخوره مطالبت
میگه ورژن php به افزونه نمیخوره...
تو کل دنیا همین جریان هستاينقدر براشون سود داره يعنى؟
فقط تو ايران اينجوريه؟ يا بقيه كشور ها هم اين مدليه
تلگرام و عموما پلیس یا دولت هیچ کشوری با پلیس فتای ایران هیچ رابطه ای نداره و اصلا ایرانو حساب نمیکننتو کل دنیا همین جریان هست
انقدری سود داره که سرورای تلگرام بی هیچ مشکلی دارن کار میکنن بدون ۱ تبلیغ (نمونش دستگیری تمام نویسنده های کانال های ضد ٭٭٭ ٫ ٭٭٭٭٭٭٭ توسط فتا)
پس از کجا پول در میارن ؟از کجا معلوم که آخه اطلاعات مردم رو بفروشند :| چرا حرف در میارید![]()
هایبرید سرور تایید میشه. خیلی وقت پیش فقط به مدت یک ماه هایبرید داشتیم، چون هزینش زیاد بود رفتیم رو هاست دی ال. اگر بازدیدهاتون خیلی بالاست مثلا 60 تا 100 هزار اپی یکتا در روز دارید تهیه کنید. وگرنه همین هاست ابری، منابع سایت های با بازدید معمولی رو میتونه تامین کنه. با پشتیبانیش هم در ارتباط باشید و میزان مصرف سایتتون رو بهشون اعلام کنید.دوستان کسی تا حالا از (هایبرید سرور) . (ابر سرور ) پارس پک استفاده کرده؟آیا تاییدش میکنید و مناسبه؟
اینجور استارت آپ های تو وهله اول ، تمرکز اصلی شون روی جذب کاربرهاست ، بعد از اینکه به یک جایگاه ثابت رسیدن اون استارت آپ شون رو تجاری سازی میکنن.پس از کجا پول در میارن ؟
صدقه سری جوانان نزدن که
موچه٬ باگ ٬ دوشواری ؟ :general703:شوما سایتتون مورچه داره؟:general707:
من توی یکی از سایتهام گذاشتم بازدیدش زیاد نیست و الان حدود 42 تومن شده و 8 تومن دیگه باید اضافه بشه تا بتونم درخواست واریز بدم.
والا منم نمیدونم اما نمیام فرضیه سازی کنم.پس از کجا پول در میارن ؟
صدقه سری جوانان نزدن که