خب به نظرم بهتر بود از یه افزونه نقشه ساز که ادرس ها رو مثلا هزار تا هزارتا جدا میکنه استفاده میکردی48 ساعت کمتره :دی
نه فقط مطالب ایمپورت شده
خب به نظرم بهتر بود از یه افزونه نقشه ساز که ادرس ها رو مثلا هزار تا هزارتا جدا میکنه استفاده میکردی48 ساعت کمتره :دی
نه فقط مطالب ایمپورت شده
سایت های بزرگی از این افزونه استفاده میکنن هاخب به نظرم بهتر بود از یه افزونه نقشه ساز که ادرس ها رو مثلا هزار تا هزارتا جدا میکنه استفاده میکردی
افزونه های که فقط نقشه سایت میسازند همه این امکان رو دارنسایت های بزرگی از این افزونه استفاده میکنن ها
چیزی مد نظرت هست شما ؟ اگر معرفی کنی ممنون میشم
irpopup بزار هر هفته تو جیبتهخوب شد پاپ آپ لرد پاپ آپ رو برداشتم الان حدود 20 روز میشه که درخواست واریز دادم اما هنوز نریحتن!
منم 12 روز پیش درخواست دادم اما واریز نکردن. تیکت زدم گفتن به زودی!خوب شد پاپ آپ لرد پاپ آپ رو برداشتم الان حدود 20 روز میشه که درخواست واریز دادم اما هنوز نریحتن!
نهایرانسلیا سایت های فیلتر براتون باز میشه ؟
-اره هفته اول دو روزه حدود دویست انداخت که دادن ، هفته بعد شد نزدیک ششصد که مسدود کردن ولی تماس گرفتم هم پرداخت کردن و هم مجددا رفع مسدودی کردن الانم هفته سوم طبق گفته خودشون فقط اومدم یه بنر گذاشتم جایی که گفتن و الان این هفته نزدیک صد تومن انداخته[emoji16] که امروز فاکتور واریزیش اومد و تا فردا پسفردا به حساب واریز میشه و فعلا هم که همون تک بنرو گذاشتم که مسدود نشم [emoji23] و فعلا همون تک بنر ماهی سیصد اینا میفته که خوبه ، اگه یه شبکه خوب دیگه هم پیدا شه بزارم که از اونم همینطوری بندازه بسته فعلا دو بنر
- ادتیوب چطوریه؟ هر کلیک چقد میده و الان با اینقد کلیک در روز گیر نمیدن و مسدود نمیکنن؟ واریزیشون چطوریه ؟
آره٬ ولی احتمالا دارن یه چیزی رو تست میکننایرانسلیا سایت های فیلتر براتون باز میشه ؟
ادتیوب چی شد ؟600 کلیک واسه 500 هزار نمایش در روزه//از خداش هم Adro ولی به پاپ آپ کانال تلگرام توی سایتم گیر دادن و گفتم 5 ام ماه میلادی جاری سایتت مسدود میشه///
میخوام بگم بهشون ب شیرم که مسدود میشه...میخوایین ماهی 600 ت بدین ماهی منت هم بزارین سرم و بلاک کنین با CTR 1.6 که دارم بهتون میدم و اینکه ایکس مالیتونو بکنم آزادم کنید.
این مقدار درآمد واسه چه مقدار بازدید هستش/؟ پاپ آپ هم روی سایت دارین؟
روزی 80 تا کلیک هم کلیکس واسم بندازه بسمه
آقا من بخاطر حرف تو رفتم با ادتیوب کار کنم :| اصلا برخوردش خوب نیست این جناب نورالهی پیامو میخونه ج نمیده :|600 کلیک واسه 500 هزار نمایش در روزه//از خداش هم Adro ولی به پاپ آپ کانال تلگرام توی سایتم گیر دادن و گفتم 5 ام ماه میلادی جاری سایتت مسدود میشه///
میخوام بگم بهشون ب شیرم که مسدود میشه...میخوایین ماهی 600 ت بدین ماهی منت هم بزارین سرم و بلاک کنین با CTR 1.6 که دارم بهتون میدم و اینکه ایکس مالیتونو بکنم آزادم کنید.
این مقدار درآمد واسه چه مقدار بازدید هستش/؟ پاپ آپ هم روی سایت دارین؟
روزی 80 تا کلیک هم کلیکس واسم بندازه بسمه
ادتیوب چی شد ؟
آیفریمم میداد
آقا من بخاطر حرف تو رفتم با ادتیوب کار کنم :| اصلا برخوردش خوب نیست این جناب نورالهی پیامو میخونه ج نمیده :|
من که وقتی حسابم باهاش صاف شد دیگه باهاش کار نمیکنم برمیگردم نکس وان نتورک
دوستان چرا از سیستم های اصلی مثل ای نتورک و صباویژن استفاده نمیکنید؟ راحت میتونم بگم درآمدتون دوبرابر شاید بشه...
دوستانی که اعتقاد دارن این سایت های زیرمجموعه ادرو شمارش بهتری توی کلیک ها دارن سخت در اشتباه هستن. من تمامشون رو تست کردم. به نسبت ای نتورک دقیقا در بهترین حالت نصف کلیک ها رو حساب میکردن و از لحاظ درامدی هم یک چهارم ای نتورک پرداخت میکردن.
ای نتورک برای سایت های پربازدید یه پکیج جدا داره که 70 درصد پورسانت میده که بین 110 تا 150 تومن متغییره. البته یه نتیجه گیری در مورد ای نتورک رسیدم اون هم اینه که سایت هایی که بازدیدکننده دائمی دارن به درد ای نتورک نمیخورن چون وقتی کلیک های انجام شده از یک سری ای پی های همیشگی باشه سیستمشون درامد رو مسدود میکنه. ولی اگر بیشتر بازدیدکننده ها از گوگل و متغییر باشن مشکلی ندارن. ضمن اینکه باید تلاش کنید ctr سایتتون بالاتر از 0.3 نشه و اگر شد سعی کنید با افزایش تعداد بنر ها ctr رو پایین بکشید..
داداش با کلیکس کار کردی؟ای نتورک کار کردم..با 30k آی پی..روزی 5 هزار تومن در آمد داشتم
داداش من با 30k آی پی از ای نتورک با بسته ویژه سایت های پربازدیدشون روزی 150 هزار تومن از ای نتورک میگیرم.ای نتورک کار کردم..با 30k آی پی..روزی 5 هزار تومن در آمد داشتم
نه تا حالا کار نکردم...شوما کار کردی؟داداش با کلیکس کار کردی؟
یدونه پاپ آپ داشتم...شاید بخاطر اون باشهداداش من با 30k آی پی از ای نتورک با بسته ویژه سایت های پربازدیدشون روزی +150 هزار تومن از ای نتورک میگیرم.
به نظرم مشکلی وجود داشته که شما دریافتیتون کم بوده.
شما چند درصد بازدیدت از موبایل و تبلت هست؟
چندتا بنر استفاده کرده بودید؟ چه سایز هایی به کار برده بودید.