الان کدوم سرویس ها دارن پیشرفت میکننبلاگفا اونقدر محدودیت برای کاربرانش ایجاد کرده که داره از لیست 10 سایت اول ایران خارج میشه, با این وضعیتی که داره ادامه میده و رقبایی مثل شاپرک-اینستاگرام و... دیگه نمیتونه به جایگاه قبلش برگرده !
blog.ir پیشرفت خوبی داشته با توجه به امکانات زیادی که داره میتونه جای بلاگفا رو بگیره فقط مشکلش پولی بودنش هستالان کدوم سرویس ها دارن پیشرفت میکنن
نوشتم اطلاعات ****...****!
احتمالا به لقا الله پیوستوندنشنتیجه چی شد؟
موضوع سایتت چیه؟
معمولا وقتی **** گیر میده که سایتت تو gerdab.ir گزارش شده باشه!
دوستان کسی با اذر انلاین کار کرده؟ پشتیبانی؟سرورا؟ کسی اطلاع داره؟
azaronline.com
کروم هست، اسمش full page screen capture
فایر فاکس هم افزونه مشابه داره
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/fireshot/
پ.ن : درباره سوال این تاپیک هم یه مطلب بنویسی خیلی ممنون میشم
http://forum.persiantools.com/threads/چطور-لینک-طبیعی-بسازیم-؟.825334/
من دو سه سال پیش این اتفاق برام افتاد. یکی از سایتهام با کله سقوط کرد. از اون موقع هم به همه گفتم که هاست ایران نگیرید اما کو گوش شنوا؟! طرف تا خودش با چشمای خودش نابودی سایتشو نبینه از تجربه دیگران استفاده نمیکنه.تجربه ی من در استفاده از هاست موقعیت ایران
آقا از من میشنوین.. سایتتونو به هیچ وجه روی هاست ایران نیارید..حتی بهترین هاستینگ و بهترین دیتاستر...
هاست ایران = نابودی سایت
من یکماه سایتم روی هاست ایران بود...توی وبمسترتولز روزی میانگین 50 ارور عدم دسترسی به سایت میخورد.. بخش dns زرد شده بود و بخش server connet هم قرمز...
داشتم تمام رتبه های گوگلمو از دست میدادم و از دست دادم..قدرت دامنم به قدری پایین اومده بود که یه سایت زپرتی ازم کپی میکرد یا خبر خوان ها من میرفتم پایین...
البته غول هایی مثل YJC هم که کپی میکردن..کلا از نتایج حذف میشدم!!
در کل خیلی بد موقعیتی بود....مطالب رتبه نمیگرفتن و دیر ایندکس میشد...مثلا بعضی از مطالب 3-4 ساعت طول میکشید بیاد تو گوگل و خبرخوان ها میزدن که نتیجه اش رتبه نگرفتن من بود. در حالی که من روی ovh هلند بودم..مطالب همون 2-3 دقیقه اول ایندکس میشدن!
اینو هم بگم که گول سرعت دسترسی زودتر به سایت را که بخاطر پینگ پایین و فاصله کمتر و حذف شدن ارتباطات ماهواره ای و اتصال به شبکه داخلی رو نخورید...پینگ بهتر فقط باعث میشه سایت شما زودتر شروع به لود شدن کنه..اما به خاطر پایین بودن کیفیت دیتاسنتر های ایرانی..آخرش سایتتون از همون هاست آمریکا که دور ترین موقعیت را نسبت به ما داره دیر تر لودش تموم میشه...
نتیجه گیری:
1- از هرجایی هاست میگیرید دقت کنید که از چه دیتاسنتر و موقعیتی هستش...دیتاسنتر خوب خیلی تو بهتر شدن سایتتون کمک میکنه
2- هاست ایران اصلا جالب نیست طبق تجربه بنده
3- گول پینگ پایین تر و سرعت دسترسی بیشتر رو نخورید.
4- اگه از vps استفاده کنید..میبینید که سرعت دانلود و آپلود با vps در هاست های ایران خیلی پایینه..حدود 5 مگابایت هستش!!
پ.ن: سایتم داره بعد انتقالش به کانادا و دیتاسنتر yesup کم کم جون میگیره و بازدیدم دوباره بر میگرده جای اولش / کانادا با اینکه دور هست..ولی بازم زود باز میشه
امیدوارم تجربه بنده رو که دارای یک سایت تخصصی و کمی با بازدید متوسط هستش را استفاده بکنید.
موفق و پیروز باشید.
دقیقا!من دو سه سال پیش این اتفاق برام افتاد. یکی از سایتهام با کله سقوط کرد. از اون موقع هم به همه گفتم که هاست ایران نگیرید اما کو گوش شنوا؟! طرف تا خودش با چشمای خودش نابودی سایتشو نبینه از تجربه دیگران استفاده نمیکنه.
اره داداش...anetwork امار های کلیک شده را روز بعد نشون میده؟