logofun
Registered User
امروز از یه نفر شنیدم که اگر مطالب رو داخل وردپرس به حجم زیاد ایمپورت کنی یکی دو ماه زمان میبره تا گوگل ایندکسش کنه
درسته یا نه؟
کسی نبود
امروز از یه نفر شنیدم که اگر مطالب رو داخل وردپرس به حجم زیاد ایمپورت کنی یکی دو ماه زمان میبره تا گوگل ایندکسش کنه
درسته یا نه؟
یا خدا ، نبرنت کهریزک خوبه :|دوستانی که سایت غیر مجاز داشتن تا حالا از اطلاعات **** باهاشون تماس گرفتن؟
باهام تماس گرفتن خیلی محترمانه فقط گفت بیا چند تا سوال میخوایم بپرسیم ازشون پرسیدم مشکلی چیزی پیش نمیاد گفت اگه قرار بود پیش بیاد که خودمون میومدیم سراغت!!!
اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم بگه
لطف کنید کپی رایت جملات رو رعایت کنید برا گفتن اینا فسفر سوزوندیماول میگن نوشابه بزرگ ۱.۵ لیتری یا ۲ لیتری ؟ بعد میرن سراغ سوال
اتفاقا اینطوری تقدیر و تشکر هم می کنن ازشکاری ندارن یه کاغذ میزارن جلوت میگن اسم همدستات توی حمله به برج های تجارت جهانی رو بنویس
قالب گود نیوز و صحیفه رو میتونی به همین شکل در بیاری
ما را بی خبر نزار از بعد ماجرادوستانی که سایت غیر مجاز داشتن تا حالا از اطلاعات **** باهاشون تماس گرفتن؟
باهام تماس گرفتن خیلی محترمانه فقط گفت بیا چند تا سوال میخوایم بپرسیم ازشون پرسیدم مشکلی چیزی پیش نمیاد گفت اگه قرار بود پیش بیاد که خودمون میومدیم سراغت!!!
به نظر من نری بهتره،دوستانی که سایت غیر مجاز داشتن تا حالا از اطلاعات **** باهاشون تماس گرفتن؟
نره میان میبرنش بالا اشاره کردن به گونی و نوشابهبه نظر من نری بهتره،
چطوری شمارتو گیر آوردن؟
موضوع سایتت چی هست؟
اطلاعات **** نه اما دوستان دیگه را اردت دارمدوستانی که سایت غیر مجاز داشتن تا حالا از اطلاعات **** باهاشون تماس گرفتن؟
یعنی سرعتت 8 بود الان شده 12 مگ قطعیش کم میشه ؟ مگه داریم ؟
برا من 8 مگ نویز داشت گفتم بزارن رو 4 مگ. هنوز نویز داره ولی زیاد قطع نمیشه.
باید بزارمش رو 2 مگ که بدون مشکل استفاده کنم. ولی اینجوری باشه برمیگردم مخابرات 1 مگ نامحدود، چرا حجمی بدون شبانه استفاده کنم :general609:
به طرف بگو مخابرات چک کنه...مشکل من داخل ساختمون نیست. دم در هم تست کردم نویز همینیه که داخل ساختمون هست.
گفتم شاید اسمش عوض شدهاین پروژه wpf هست برای winform از منو File -> New -> Project
و ادامه طبق عکس زیر :
مشاهده پیوست 966442
خوب این که طبیعی هست دیگه توقع داری مثلا 5 هزار مطلب رو تو 24 ساعت ایندکس کنه ؟ هیچ موقع گوگل چنین کاری نمیکنه ....دوستان اهل فن به این سوال ما پاسخ نمیدید ؟؟
درسته یا نه؟