hellbrain666
Registered User
سلام
دامنه های دات کام هم مثل آی آر تا 60 روز مهلت برای تمدید دارن؟
دامنه های دات کام هم مثل آی آر تا 60 روز مهلت برای تمدید دارن؟
بعضی وقتا خیلی چیزا ربطی به خیلیا ندارهآخه یه سری چیزا دیگه بیشتر به لوس بازی گرایش پیدا می کنه تا سرگرمی! مخصوصا که اگر تو این کارا طرف قبلا هم سابقه داشته باشه!:general601: منم صرفا گفتم که بدونید این رفتارها چقدر از بیرون بچگانس! تاپیک تفریحی یا چمیدونم به قول پرشین تولزی ها پاتوق که نیست! و این صرفا یه نظر بود هر کی خواست می تونه ادامه بده کارشو!
بعضی وقتا خیلی بهتره که بعضیا کمتر فعالیت کننچرا آخه من که دیگه کم فعالیت می کنم![]()
بعضی وقتا خیلی خوبتره که بعضیا یه سری چیزا رو فراموش کنناحسنت دقیقا خود اصل مطلب رو گفتی یادم رفت پایینش بنویسم. من ویرایش پستم مهلتش تموم شده خودت اگر میتونی بهش اضافه کن :general601:
فیلتره دیگهشرکت حامی فیلمسازان ایرانی در انگلستان:general304:
iranianfilmcouncil . org
کسی نیس جلوی اینو بگیره؟![]()
ازش دعوت کن بیاد تو تاپیک برامون تحلیل های طولانی در مورد نحوه محاسبه نرخ فالوئر به کامنت توی اینستاگرام بذاره :general304:سر محل یکی هست کوره نمیتونه متن ها رو بخونه. اونم فهمید منظورت از بعضیا کیه![]()
پاپ اپ پلاس به نظر خوب میاد توصیه میکنم استاده کنیلرد پاپ آپ بالاخره یکی از درخواستهای واریز مارو ریخت! فکر کنم یه دوماه دیگه هم باید صبر کنیم بعدی رو بریزه!
چی شد یاد ما افتادی ، اون بعضیا خو من نیسم؟:general710:ازش دعوت کن بیاد تو تاپیک برامون تحلیل های طولانی در مورد نحوه محاسبه نرخ فالوئر به کامنت توی اینستاگرام بذاره :general304:
عجب !
@AhangCity.CoM
اشکان کجایی؟ دقیقا کجایی؟![]()
دوستان یک نفر یا چند نفر که سیستم سالم داره بروکسی و... نداره نتش درسته لطف کنه وارد این لینک بشه ببینه که فیلتره یا سیستم و نت من خرابه ممنون از همیاریتان
هنوز که خبری نشدهچی شد یاد ما افتادی ، اون بعضیا خو من نیسم؟:general710:
رفته بودم برا بچه ها دعا کنم بلکه اقای نجفی براشون ی گرم مزاج پیدا کنه @Ehsan_king99![]()
اخه چی بگم مثلا ، پیر پسر خوبه؟هنوز که خبری نشده
حالا نمیخاست تگ کنی میتونستی مثه مهدی از واژه بعضی ها استفاده کنی ، خواننده عاقل باشد:general708:![]()
اگـراشتباه نکنم پیـکـوفایل بـرای صاحب یکی از بلـاگ دهی ها بود که این سـرویس آپـلودسنـتر رو زد تا کاربراش راحتتر فایـلهاشون رو آپـلودکنن و درواقع یـوزر واسه سـرویس بلـاگ دهیش جمـع کنه و درآمـدزایی از اونجابود. دقیق یادم نیست پیـکوفایـل بود یا trainbit حدود یک سال و نیم 2سال پیـش یادمه یکی از دوستان که از این چیزا خـبرداشت بهم گفت یک سـروراسپـانسری با ظرفیـت 96 تـرابایت توی دیـتاسنـترآسـیاتک دادن بهشون.سایت پیکـوفایل برای هر فایل تا 700 مگابایت فضا میده ، کاملا رایگان
چرا ؟
سرور کم نمیاره ؟
بـله روی سـئو تاثیـرداره، ولی زیاد مهم نیست، crawler گوگـل به کمک هوش مصـنوعی و یادگـیری ماشـینی مبتنی بر نمـونه قالب های خـوبی که قبلا برای train بهـش دادن میتونن تشخیص بده یک قالـب خوبه یا نه زشته! خلاصه این بحث ها مربوط میشه به این که سـایت شما برای "کاربـر" خوب و استفاده اش راحت باشه و همه اینکارها در همون راستاس. مثلا در نسخه های مویـایل حتی ریـز بودن دکمـه های قالبتون که touch کردنش واسه کاربـر سخت باشه روی سـئو تاثیرمنفی داره و همه اینـا رو crawler گـوگل تشخـیص میده.یه سوالی چند روزه میخام بگم میترسم مسخرم کنید آخه یکم با منطق جور در نمیاد
رنگ های مورد استفاده توی یه صفحه برای گوگل مهمه ؟ (البته به جز عکسها)
نه باو تو جزشون نیسیچی شد یاد ما افتادی ، اون بعضیا خو من نیسم؟:general710:
رفته بودم برا بچه ها دعا کنم بلکه اقای نجفی براشون ی گرم مزاج پیدا کنه @Ehsan_king99![]()
رجوع شود به امضابعضی وقتا خیلی چیزا ربطی به خیلیا نداره
ولی خب اون بعضیا اگه صبحشون بدون فضولی تو کار دیگران شب بشه خوابشون نمیبره
اینجا تاپیک بحث و تبادل نظر بین وب مسترهاست
ما اینجا میتونیم در هر موردی حرف بزنیم و ربطی هم به کسی نداره
تنها چیزی که ربط داره بی احترامی و بی ادبیه که اونم به مدیران ربط داره نه کاربران که برخورد کنن
بعضی وقتا خیلی بهتره که بعضیا کمتر فعالیت کنن
بلکه حرف های اضافی و تحیلی های بدرد نخور یکم کمتر بشه
بعضی وقتا خیلی خوبتره که بعضیا یه سری چیزا رو فراموش کنن
اینطوری حداقل طول نوشته های بی ربط هم کمتر میشه
خلاصه
بعضی وقتا اصن نیازی به وجود بعضیا نیس ولی خب بالاخره باید هرکسی یه جوری ابراز وجود کنه دیگه
این میشه که با تحلیل های چرت و پرت و نوشته های طولانی میان خودشونو مطرح میکنن
متاسفانه باید گفت تا گوساله گاو شود دل صاحبش آب شود!برای دوستان بالا کسایی که تو پستشون بعضیا بود متاسفم البته دقیق در جریان نیستم ولی شما کی هستی که اینجارو مال خودت کردی در مورد چه جوری بودن اینجا نظر میدی؟
امیدوارم چس مدیرارو یه تکونی بدن و یکم مدیریتشون کنن!
های استت.وبگزم آمار نمیندازه خرابه آمارگیرخوب چی سراغ دارید؟ بغیر گوگل آنالیز
یه چیز خوب معرفی کنید.
ادرسی که دادی قیلترهوبگزم آمار نمیندازه خرابه آمارگیرخوب چی سراغ دارید؟ بغیر گوگل آنالیز
یه چیز خوب معرفی کنید.
با ایرانسل تست کردی یا یه چیز دیگه؟ادرسی که دادی قیلتره