EmpireWorld
همکار بازنشسته
اینا یوزر فیک و اسپمر زیاد دارن
بعضیاشونم از تو دیتابیس انجمن های دیگه یوزر هاشو ایمپورت میکنن تو انجمن خودشون
اینا یوزر فیک و اسپمر زیاد دارن
مقدار Gamma رو برابر 0 قرار بدهدوستان برای این که چشم کم تر اذیت شه
نور مانیتور مایل به کم باشه یا زیاد؟ چی کار کنیم؟
توصیه خاصی ندارید؟
با جی کوئری میشه همچین چیزی که میخوای رو ساختدوستان یه افزونه ای ، کدی ، شورت کدی چیزی نداریم که با کلیک کردن روش اون فایل آدیو رو فقط اجرا کنه
افزونه ی اجرای فایل های audio خیلی داریم ، اما اون چیزی که مدنظرم هست مثل تلفظ لغت هستش ، فایل audio و تلفظ لغت رو بهش بدیم ، طرف روی اون بلندگوی کناری لغت کلیک میکنه تلفظش شنیده بشه
برای این کار اون افزونه ها بکار نمیان ، چون کادر پلیر باز میشن و ظاهرشون بزرگه ، مناسب برای تلفظ یه لغت که یه ثانیه هم طول نمیکشه نیست
برای مثال یه چیزی تو مایه های این عکس ها ، نمی خوام گرافیکش هم خیلی بالا باشه ، در حد یه بلندگو !
مشاهده پیوست 972285
مشاهده پیوست 972286
رتبه الکساش خیلی به تعداد یوزرهاش نزدیکه . به زودی میرسه بهش
کلیکس چی شد مگه باش کار نمیکردی؟@amir7310
داداش تو که با سیستمهای کلیکی زیاد سر و کار داری به جز آنتورک یه سیستم کلیکی معرفی کن که هم کلیکارو خوب بشماره و هم بابت هر کلیک مبلغ خوبی بده و هم درخواست واریزش بالای 50 تومن نباشه.
اون خوبه. یکی دیگه میخوام.کلیکس چی شد مگه باش کار نمیکردی؟
خدایی کلیکس اذیت نمیکنه خیلی باش حال میکنم :general601:اون خوبه. یکی دیگه میخوام.
من خودم اونجا فعالم :|یه سر به فروم p30world بزنید اونجا تست گذاشتن
اگه برای همه 8 مگ بود که کسی مودم 400 تومنی نمیخرید
نکست ادز فایده نداره. هر کلیک رو فقط ۴۰ تومن میده.خدایی کلیکس اذیت نمیکنه خیلی باش حال میکنم :general601:
نکست ادز هم cpm بد نیست یه تست بزن.
http://vatanclick.ir/ هم cpm خیلی خوبه اینم امتحان کن.
http://lmgtfy.com/?q=تنظیمات+کوفتی+نور+صفحه+در+ویندوز+8.1این تنظیمات کوفتی نور و رزولوشن صفحه توی وین 8.1 و انویدیا از کوجا کنترل میشه
کور شدم تقریبا
انویدیا که نصب کنی درایورش رو خودش دارهاین تنظیمات کوفتی نور و رزولوشن صفحه توی وین 8.1 و انویدیا از کوجا کنترل میشه
کور شدم تقریبا
من همون درایور و تنظیمات ویندوز و انویدیا رو میخوامانویدیا که نصب کنی درایورش رو خودش داره
برای خود ویندوز هم تو تنظیمات هست
اگه لپ تاپه با دکمه های خود لپ تاپ کمش کن
- Press the Windows ( ) key + C, or swipe in from the right edge of the screen to open your Charms.
- Select the Settings charm, and then click Change PC settings.
- Tap or click on General.
- Locate Adjust my screen brightness automatically. ...
- Tap to slide the slider under this option to On or Off depending on your preference.