MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
اینو نمیگم پسر جانواقعا هنوز نتونستی اینو درست کنی؟:general304:
برو تو کنترل پنل قسمت پاور آپشنز ، اون پایین باید اسکرین برایتنس باشه اگه نبود بگو بیشتر راهنمایی کنم.
مشاهده پیوست 972447
درایوراشون هست ولی تنظیماتشون پریدهاگه لپتاپت دو تا گرافیک داشته باشه اینا تو کنترل پنل اینتل هم میشه. تو استارت intel و nvidia رو سرچ کن اگه درایورهاشون نصب باشه میاد برات.
مشاهده پیوست 972449
ری اینستال ایت.درایوراشون هست ولی تنظیماتشون پریده
ارسال شده از ۱۱۰۰ توسط چنگیزتالک
منظور اینه که برا افزایش تعداد پست راه های دیگه ای هم هستبخندم یا ...
برای افزایش پست حرف رایگان زدن و نقل قول مطالبی که به شما ربطی نداره رو میگیمنظور اینه که برا افزایش تعداد پست راه های دیگه ای هم هست
به من ربطی نداره ولی ناراحت نشید بیشتر سوالات شما مبتدی هست و با یه سرچ تو گوگل پیدا میشه
مگه افزایش پست ، تهش چیه؟ این همه می گید افزایش پست ، پول ها رو که احسان برمیداره چیش به اینا می رسه که شما فک می کنی اینا سود می برنمنظور اینه که برا افزایش تعداد پست راه های دیگه ای هم هست
به من ربطی نداره ولی ناراحت نشید بیشتر سوالات شما مبتدی هست و با یه سرچ تو گوگل پیدا میشه
اعصاب نداریا:general410:مگه افزایش پست ، تهش چیه؟ این همه می گید افزایش پست ، پول ها رو که احسان برمیداره چیش به اینا می رسه که شما فک می کنی اینا سود می برن
قرار نیست حتما اینجا الگوریتم های گوگل رو انگول کنیم تا بحث حرفه ای باشه
های استت کلمات کلیدی اش را کجا میزند؟! این مورد را ندیدم کجاشه؟های استت.
سلام@amir7310
داداش تو که با سیستمهای کلیکی زیاد سر و کار داری به جز آنتورک یه سیستم کلیکی معرفی کن که هم کلیکارو خوب بشماره و هم بابت هر کلیک مبلغ خوبی بده و هم درخواست واریزش بالای 50 تومن نباشه.
اون دو تای پایینی رو نداشتمدرایورشو دانلود کن از سایت خود انویدیا یا سایت های دیگه ، بعد نصبش کن. میدونم بلدیا ، منظورم اینه دوباره نصب کن که تنظیماتش بیاد
مشاهده پیوست 972546
کلیک راست کنی رو دسکتاپ هم میاد
اون دوتای پایینی احتمالا تو وین 8 هم باشه ، دقیق یادم نیساون دو تای پایینی رو نداشتم
البته الان اپدیت جدید اومده چند روزه باید ببینم چی میشه
مانیتور منم از ایناس کا از همه جا درست دیده میشه ولی رسما ادم رو کور میکنه
ارسال شده از ۱۱۰۰ توسط چنگیزتالک
این سایت nex1network هم گویا بر اساس نمایش هست؟سلام
والا کلیکی فقط با ای نتورک کار کردم...که پولمو هم دادن
بقیش نمایشی با ادتیوب همکاری می کنیم..
آره، نکست وان نتورک هم بر اساس نمایش کار میکنه (همچنین کلیکی هم کار میکنه فک کنم)این سایت nex1network هم گویا بر اساس نمایش هست؟
اگر کلمات ورودی از موتور های جستجو رو منظورته، اینجاست:های استت کلمات کلیدی اش را کجا میزند؟! این مورد را ندیدم کجاشه؟
سلام دوستان برای ساخت کانال توی یوتیوب و کسب درامد از اون باید حتما با ایپی غیر ایرانی ثبت نام کنیم کسی اطلاعی داره ؟
یا میشه با ایپی ایران کانال ساخت و فقط برای همکاری با ادسنس باید با ای پی غیر ایرانی وارد شد هر کی چیزی میدونه کمک کنه ممنون