اطلاعات مالک دامنه که در جستجوی دامنه می بینید باید با اطلاعات شما که داخل اون سایت درخواست دادید یکسان باشددرخواست لوگو الان اجباری؟
سایت تفریحی هم لوگو باید درخواست بدیم؟
زده برید این سایت nashr.saramad.ir
حالا کدوم قسمت؟ درخواست مجوز واحد فرهنگی کجا؟ کسی اطلاعی داره؟
تو اصلاح نقض هم زده لطفا مالکیت دامنه را به نام شخص متقاضی اصلاح نمایید. (نام و نام خانوادگی کامل درج شود)
منظورش چیه؟ الان تو پنل دومینم برم اسم دومین به نام خودم کنم؟
با یه قند شکن اختصاصی میشه این کارو انجام داد یا حتما وی پی اس اختصاصی باید تهیه کردهم ای پی غیر ایرانی باید باشه و هم لوکیشن محل زندگیت رو در زمان ثبت نام ایمیل باید قبلا آمریکا یا اروپا یا هر جای دیگه به غیر از ایران انتخاب کرده باشی.
سرچ زدم اینجوری نیومدامروز یه چیزه جالبی توی گوگل دیدم
اینو [Instagram Stories] که توی گوگل سرچ کنید میتونید داستان هایی که مردم با احساسات مختلفشون نوشتن رو سریعتر ببینید
یعنی میتونید توی گوگل احساسی که در اون لحظه میخواید در موردش داستان بخونید رو انتخاب کنید
بله سایت ها را توی گوگل وبمستر جدید ثبت کن و تایید کنسلام
در یک جیمیل تعدادی سایت ثبت شده هست
میشه چند تاش رو انتقال داد به یک جیمیل دیگه؟چطوری؟
یادم رفت بگمسرچ زدم اینجوری نیومد
گوگلم خرابه؟
از عکس فهمیدیم دیگه :|یادم رفت بگم
باید بری تو قسمت Images تا این شکلی بشه
Instagram Stories
قبلا از این عادتا نداشت تنظیمات پیشفرض عوض شدهتو این تاپیک یکی از دوستان نرم افزار پخش کننده ویدئو PotPlayer رو معرفی کردن. نرم افزار سبکی هست.
من میخوام وقتی یک ویدئوی در حال پخش هست یک ویدئو دیگه رو پلی کنم روی همون پنجره که بازه ولی این نرم افزار برای هر ویدئوی یک پنجره جدید باز میکنه!! چی طوری میتونم این کار رو بکنم ؟؟
میدونم این سوال مربوط به این تایپک نیست. ولی خواستم زودتر به جواب برسم. ممنون از کمکتون
سلام@amir7310
کاسبی چطوره؟ ماشینو که خریدی؟ ایشالله خونه رو کی میخری؟
این ماششین بخرم و 206 این بچه مایه دار ها رد گم کنی واسه ماهاست
شما فکر می کنی امثال این آقا که یه سایتشون ترفندهاست ، به کمتر از پورشه رضایت میدن؟ الان مطمئن باش نسته تو ویلا متل قو داره پست میزنه...
والا ...
پ.ن: دوست دار شماییم آقا امیر.
حالا یکی میاد میگه تو چرا با این لوس بازیا میخوای تعداد پست هاتو ببری بالا؟شماره صفحه رند آینهای شده به به:general105: