logofun
Registered User
چه مودمی رو پیشنهاد میکنیmr200 تغییر دستی باند رو نداره
یعنی نمیتونی بین باند 3 و 7 ایرانسل دستی سوییچ کنی
یه مودم دیگه بگیر
چه مودمی رو پیشنهاد میکنیmr200 تغییر دستی باند رو نداره
یعنی نمیتونی بین باند 3 و 7 ایرانسل دستی سوییچ کنی
یه مودم دیگه بگیر
فقط برای ایرانسل اگه میخوای d100چه مودمی رو پیشنهاد میکنی
توی وردپرس بهترین افزونه برای ساخت یه سیستم پرسش و پاسخ و یا یه مینی انجمن چی هستش ؟
واسه منم لاگین نمیشهلعنت به ادم خسیس :general208::general208:
بخاطر دو هزار ارزونتر رفتم از پردیس هاستینگ سرویس گرفتم حالا سه روزه صفحه اصلی سایتش با خطا مواجه شده!!! چندساعتی هم میشه دیگه نمیتونم وارد پنل کاربری بشم
دوست عزیز میدونم و میدونید که چی میگم.لعنت به ادم خسیس :general208::general208:
بخاطر دو هزار ارزونتر رفتم از پردیس هاستینگ سرویس گرفتم حالا سه روزه صفحه اصلی سایتش با خطا مواجه شده!!! چندساعتی هم میشه دیگه نمیتونم وارد پنل کاربری بشم
@shirani98عضو واقعی برای کانال تلگرامم می خوام بگیرم بهترین روش و کم هزینه ترین روش به نظرتون چیه؟ از کجا بگیرم؟
فقط برای ایرانسل اگه میخوای d100
معمولا اگر مقاومت کنی در برابر حذف مطلب کلا سایت رو فیلتر می کنندوستان یکی از پست های پر مخاطب من ف.یلتر شده
مثلا
siteman.ir/post.html
صفحه post.html فیلتر شده. و این مطلب هم توی سرچ ها همیشه مقام اول رو داشت و ورودیش هم بالا بود
الان بعد فیلتر من آدرس پست رو به این صورت وارد و تغییر دادم
siteman.ir/post1.html
الان پست بالا میاد.ولی توی گوگل آدرس قبلی با مشکل مواجه میشه و آدرس جدید ثبت شده هم جایگاه بدی داره من الان باید چه کاری انجام بد مثه سابق ورودی داشته باشم و سئو هم حفظ بشه؟
ریدایرکت رو تست کردم ولی صفحه فیلتر میاد و پست ریدایرکت نمیشه مگر اینکه با ف.شکن بیام تا ریدایرکت عمل کنه.
الان راه حل چیه؟دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنید چون بازدید اون پست برام مهم هست و ورودی خوبی ازش داشتم روزانه
آدرسو عوض نکن چون باز از ساماندهی بعد چند ماه آدرسایی که فیل کردنو چک میکنن و ایمیل میزنن که چرا ما گفتیم حذف کن حذف نکردی ! واسه من دو مرتبه رخ دادهدوستان یکی از پست های پر مخاطب من ف.یلتر شده
مثلا
siteman.ir/post.html
صفحه post.html فیلتر شده. و این مطلب هم توی سرچ ها همیشه مقام اول رو داشت و ورودیش هم بالا بود
الان بعد فیلتر من آدرس پست رو به این صورت وارد و تغییر دادم
siteman.ir/post1.html
الان پست بالا میاد.ولی توی گوگل آدرس قبلی با مشکل مواجه میشه و آدرس جدید ثبت شده هم جایگاه بدی داره من الان باید چه کاری انجام بد مثه سابق ورودی داشته باشم و سئو هم حفظ بشه؟
ریدایرکت رو تست کردم ولی صفحه فیلتر میاد و پست ریدایرکت نمیشه مگر اینکه با ف.شکن بیام تا ریدایرکت عمل کنه.
الان راه حل چیه؟دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنید چون بازدید اون پست برام مهم هست و ورودی خوبی ازش داشتم روزانه
یعنی بخاطر ی بازی پوکمون کلا سایت اندرویدی رو فیلتر میکنن؟مگه میشه مگه داریم؟معمولا اگر مقاومت کنی در برابر حذف مطلب کلا سایت رو فیلتر می کنن
اما از طریق افزونه سئو باید مطلب رو به صفحه جدید ریدایرکت کنی و صبر کنی تا گوگل هم نتایج رو تغییر بده
من یکی از پست هام رو اینطور کردم.دیگه این کارو نکنم پس؟چرا ایمیل نزدن که لینک رو حذف کنم؟یهو پست رو فیلتر کردن.اکثر سایت ها اندروید حتی در رده من بهشون اخطار میدن برای حذف و صفحه رو فیلتر نمیکنن برای من چرا کلا بدون اخطار پست رو فیلتر میکنن الان این دومین پست هست اینطور شده و بدون اخطار حذف لینک یهو پست رو فیلتر کردنآدرسو عوض نکن چون باز از ساماندهی بعد چند ماه آدرسایی که فیل کردنو چک میکنن و ایمیل میزنن که چرا ما گفتیم حذف کن حذف نکردی ! واسه من دو مرتبه رخ داده