• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
فکر نکنم.احتمالش خیلی کمه.
اگه این روش جواب میداد خیلی از سایتا این کارو میکردن.
کلی سایت هستش که همچین کار میکنی

وارز های اسکریپت

ارسال شده از ۱۱۰۰ توسط چنگیزتالک

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
کلی سایت هستش که همچین کار میکنی

وارز های اسکریپت

ارسال شده از ۱۱۰۰ توسط چنگیزتالک
این چرا تو این مدت کوتاه اینقدر پیشرفت کرده.از همه زودتر منتشر میکنه اگه همه بخرن که باهم منتشر میکنن دیگه :D
راه دیگه ای نداره. قالب هایی که میزاره همشون اورجینال هستن. یا میخره یا از جای دیگه میگیره (که میخرن :D )
براشون تو دوره های طولانی سود داره. یه بار قالب رو میخرن حداقل یک سال آپدیت میگیرن حالا هرچقدر بیشتر دانلود بشه سودشون بیشتره.
شکایت نمیکنن ازش؟
واسه سایت فارسی گوگل کلی اخطار کپی رایت میده سر یه تگ مثلا و ایندکسارو پاک میکنه .

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
آقو
کسی قالب شخصی وردپرس نداره به ما بده
بلکه این وبگاه شخصیمونو راه بندازیم :((((
به نظر من به جای راه اندازی سایت شخصی یه سایتی حتما در کنار این سایتی که داری بزن. هیچ وقت دلتو به یه سایت خوش نکن فردا صبح پا میشی میبینی سایتت قیلتر شده و یا هاستش نابود شده و یا دامنت دزدیده شده و یا ... اون موقع هست که اگه سایت دیگه ای نداشته باشی به خاک سیاه میشینی! و سر به بیابون باید بزاری چون تمام زندگیت که همین سایت هست از بین رفته!
این نصیحتو از ما همیشه داشته باش!

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
یه صفحه گذاشته دقیق متوجه نمیشم چی میگه : https://null24.net/dmca-report/
یه نکته جالبی هم که داره تبلیغات گوگل هست!
سایت نال تبلیغات گوگل :general712:
- تبلیغ گوگل که کار نداره ، سایت اولی که به گوگل معرفی میکنی باید مطابق با قوانین گوکل باشه تا تاییدش کنه بعدش که تایید شد کد رو تو هر سایتی میتونی بزاری و کاری نداره مگر اینکه کلیکای مشکوکی بشه و ...
- برای کپی رایت هم گوگل میاد برای سایتی که لینک دانلود رو گذاشته اخطار میفرسته خب اینم که همش غیر مستقیمه پس اخطاری از جانب گوگل برای کپی رایت نمیگیره چون لینکاش مستقیم نیست تازه مستقیمم باشه پاک کنی و بگی پاک کردی لینک دانلود رو دیگه کارت نداره گوکل

amir_coolboy

Registered User
لایک‌ها
902
به نظر من به جای راه اندازی سایت شخصی یه سایتی حتما در کنار این سایتی که داری بزن. هیچ وقت دلتو به یه سایت خوش نکن فردا صبح پا میشی میبینی سایتت قیلتر شده و یا هاستش نابود شده و یا دامنت دزدیده شده و یا ... اون موقع هست که اگه سایت دیگه ای نداشته باشی به خاک سیاه میشینی! و سر به بیابون باید بزاری چون تمام زندگیت که همین سایت هست از بین رفته!
این نصیحتو از ما همیشه داشته باش!
من زیاد بهش گفتم گوش نمیده :angrybirds2: بلکه یه سایت مثل سایت اقای نجفی بزنه.. تو زمینه های دیگه اصلا دستش به کار نمیره :android06:

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
- تبلیغ گوگل که کار نداره ، سایت اولی که به گوگل معرفی میکنی باید مطابق با قوانین گوکل باشه تا تاییدش کنه بعدش که تایید شد کد رو تو هر سایتی میتونی بزاری و کاری نداره مگر اینکه کلیکای مشکوکی بشه و ...
- برای کپی رایت هم گوگل میاد برای سایتی که لینک دانلود رو گذاشته اخطار میفرسته خب اینم که همش غیر مستقیمه پس اخطاری از جانب گوگل برای کپی رایت نمیگیره چون لینکاش مستقیم نیست تازه مستقیمم باشه پاک کنی و بگی پاک کردی لینک دانلود رو دیگه کارت نداره گوکل
درباره مورد دومت باید بگم که گوگل اصن کاری به مستقیم یا غیر مستقیم بودن لینک نداره
اون براساس چیزی که تو داری تو سایتت منتشر میکنی بهت اخطار میدن
مثلا یه سری سایت هم هستن که مطالبشون شبیه به مطالب سایت های وارز هست ولی با این تفاوت که لینک نداره. به اینا کاری ندارن
ولی اگه تو لینک گذاشتی و محتوای ملت رو در دسترس عموم قرار دادی اخطار میگیری
@afshin313
به قول مهدی یه دفعه میخره و میذاره تو سایتش بعد از اون ور کلی سود میکنه
ممکن هم هست گروهی باشن و هرکدومشون یه سری فایل ها رو بخرن
تازه در کنار اینها شبکه تورنت هم هست و ترکر های خصوصی که همه فایل هاشونو به اشتراک میذارن
توی شبکه های خصوصی اگه فعالیتت کم باشه یا فایل های بدرد نخور بذاری اخراج میشی
پس عملا همه باید بهترین و آخرین نسخه ها رو بذارن. اینطوری فشار مالی هم به کسی نمیاد

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
یه صفحه گذاشته دقیق متوجه نمیشم چی میگه : https://null24.net/dmca-report/
یه نکته جالبی هم که داره تبلیغات گوگل هست!
سایت نال تبلیغات گوگل :general712:

قبلا هم این موردو حرفشو زده بودین
بهت گفتم برو سورس سایتشو بگیر ( نه به صورت مستقیم به عنوان یه ربات و غیر مستقیم ینی مثلا فیک به صورت خزنده )
اونوخ خودت میبینی که این سایت تو گوگل اصن یه چیز دیگه هستش
وگرنه گوگل انقد ساده نیست که به این سایت بزاره راحت بالا بمونه یا به قول خودت تبلیغات بده بهش

مرگ بر امریکا:D
دوستان یکم از علمتونو با من به اشتراک بزارید و بگید "نال24.نت" از کجا تم ها و پلاگین هارو میاره؟o_O
تقریبا اولین سایت هست که به اشتراک میزاره ورژن های جدید رو بین این همه سایت قدیمی و تیم های قوی.:general410:
پ.ن:مدیرشم ایرانیه و احتمالا دوست یکی از شما باشه :D
دنیای اینترنت مثل دنیای واقعیه به قول معروف یه کاسه ای زیر نیم کاسه داره
یه نمونش دارک وب که عین اعتیاد میمونه وختی واردش بشی بیرون اومدن ازش محاله و غیر ممکن
به قول معروف الز شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش هست :)

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
یه کم اطلاعاتتو بیشتر کن
شرکت های ایرانی با 10 تا کارمند 24 ساعته چک میکنن و ..... اونوخ گوگل با اون عظمتش ... ؟
منم اولا همین فکرو میکردم ولی چندین بار ادسنسم مسدود شد
گوگل تازه از ایرانیا خیییییییییییییییییییییییلی بدتره
فرض کن اول ماه میفهمه تو داری تقلب میکنی هیچی بهت نمیگه
صبر میکنه تا بخوای برداشت کنی
اون موقع بهت میگه از تاریخ فلان زیر نظرت داریم و اینم مدارکش
کل حسابتم با داراییش بلوکه میشه به نفع گوگل
میدونی چرا اینکارو میکنه ؟
اگر برای مثال این کارو کنه بدون مدرک میتونی ازش شکایت کنی و قوانین سخت گیرانه دارن مطلع هستینکه
اما صبر میکنه مدرک داشته باشه هم اینکه آخرش از این کار تو سود هم کنه :)

گوگل دنیاییه واس خودش تو هرچیزی که فکرشو کنی :) اون چیزی که به ذهن ماها میرسه شاید چند سال قبل تو ذهن گوگل به خاطره تبدیل شده :)

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
درباره مورد دومت باید بگم که گوگل اصن کاری به مستقیم یا غیر مستقیم بودن لینک نداره
اون براساس چیزی که تو داری تو سایتت منتشر میکنی بهت اخطار میدن
مثلا یه سری سایت هم هستن که مطالبشون شبیه به مطالب سایت های وارز هست ولی با این تفاوت که لینک نداره. به اینا کاری ندارن
ولی اگه تو لینک گذاشتی و محتوای ملت رو در دسترس عموم قرار دادی اخطار میگیری
@afshin313
به قول مهدی یه دفعه میخره و میذاره تو سایتش بعد از اون ور کلی سود میکنه
ممکن هم هست گروهی باشن و هرکدومشون یه سری فایل ها رو بخرن
تازه در کنار اینها شبکه تورنت هم هست و ترکر های خصوصی که همه فایل هاشونو به اشتراک میذارن
توی شبکه های خصوصی اگه فعالیتت کم باشه یا فایل های بدرد نخور بذاری اخراج میشی
پس عملا همه باید بهترین و آخرین نسخه ها رو بذارن. اینطوری فشار مالی هم به کسی نمیاد
هشت ماه یه سایت دانلود خارجی داشتم که روزی ده هزار آیپی گوگل داشت و روزی +۲ ترا پهنای باند قورت میداد سرور دانلود و هر روز از گوگل اخطار میومد که فلان لینک رو اخطار کپی رایت اومده فلان تهیه کننده شکایت کرده پاکش کن و گزارش بده منم همین کارو میکردم و مشکلی پیش نمیومد و جالبیشم همین بود دقیقا میومد لینکای دانلود رو میفرستاد و از طریق گوگل وبمستر اخطارا میومد ، از رو همین تجربه گفتم
@ البته سایت مال سه سال پیش بود شاید الان اینطور که شما میگین شده @

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
یه کم اطلاعاتتو بیشتر کن
شرکت های ایرانی با 10 تا کارمند 24 ساعته چک میکنن و ..... اونوخ گوگل با اون عظمتش ... ؟
منم اولا همین فکرو میکردم ولی چندین بار ادسنسم مسدود شد
گوگل تازه از ایرانیا خیییییییییییییییییییییییلی بدتره
فرض کن اول ماه میفهمه تو داری تقلب میکنی هیچی بهت نمیگه
صبر میکنه تا بخوای برداشت کنی
اون موقع بهت میگه از تاریخ فلان زیر نظرت داریم و اینم مدارکش
کل حسابتم با داراییش بلوکه میشه به نفع گوگل
میدونی چرا اینکارو میکنه ؟
اگر برای مثال این کارو کنه بدون مدرک میتونی ازش شکایت کنی و قوانین سخت گیرانه دارن مطلع هستینکه
اما صبر میکنه مدرک داشته باشه هم اینکه آخرش از این کار تو سود هم کنه :)

گوگل دنیاییه واس خودش تو هرچیزی که فکرشو کنی :) اون چیزی که به ذهن ماها میرسه شاید چند سال قبل تو ذهن گوگل به خاطره تبدیل شده :)
هر حرفی زدم از رو تجربه ای که داشتم میگم و شاید من دارم خواب میبینم نمیدونم والا ولی همین الان با ادسنس همینطوری کار میکنم و خیلیا رو هم میشناسم که همینطور همینطوری انجام میدن و فعلا که والا مشکلی پیش نیومده ، البته من گفتم که تقلب کنی میفهمه اره ولی من منظورم استفاده بصورت عادی و بدون تقلب بود و بدون تقلب مث همین سایتی که گذاشته خب اگر کلیکایی که میشه تقلبی نباشه گوگل هم هیچ کاری نداره ، فعلا که با من و سایرین که میشناسم نداشته

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
تو ووکامرس ایمیل ها با ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میاد
کلا محتوای فارسی اینجوری شده ( ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ )

خودم از سی پنل نمیتونم درستش کنم؟
باید تیکت بدم چی بگم ؟

بلد نبود کسی ؟

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
نوشته جالب در مورد تلگرام

سوال: الان چطوری میشه در توییتر اکانت ساخت؟ اکانت ایجاد شده منتهی برای اکتیو شدن نیاز به تایید اس ام اس داره که پیش شماره ایران در لیستش نیست ! خب چه کنم؟ به جز سیم کارت غیرایرانی راه حلی نیست؟

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
نوشته جالب در مورد تلگرام

سوال: الان چطوری میشه در توییتر اکانت ساخت؟ اکانت ایجاد شده منتهی برای اکتیو شدن نیاز به تایید اس ام اس داره که پیش شماره ایران در لیستش نیست ! خب چه کنم؟ به جز سیم کارت غیرایرانی راه حلی نیست؟
موقع ساخت اکانت برای موبایل گزینه skip رو بزن.البته گاهی اوقات این گزینه وجود نداره که با تغییر ای پی یا مرورگر مشکل حل میشه.بعد از اینکه اکانت ساخته شد.توی تنظیمات اکانت پیش شماره ایران وجود داره.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
موقع ساخت اکانت برای موبایل گزینه skip رو بزن.البته گاهی اوقات این گزینه وجود نداره که با تغییر ای پی یا مرورگر مشکل حل میشه.بعد از اینکه اکانت ساخته شد.توی تنظیمات اکانت پیش شماره ایران وجود داره.
skip نداره. با چندین آی پی و سیستم و.... تست کردم.

بالا