این یه جور دلالیهسیاست عجیبی دارن دوستتون
سایت فارسی زبانه، دامنه هم ir و ایران کمترین نرخ قیمت رو داره
تبلیغات به چه صورته ؟ در صورتی که ip از لهستان باشه تبلیغات لهستانی نمایش میده ؟ یعنی از لهستان و دیگر کشورها هم تبلیغات میگیره ؟
اگه ممکنه یکم توضیح بدید برا اطلاعات عمومی میخام
مشاهده پیوست 976785
سیاست عجیبی دارن دوستتون
تبلیغات به چه صورته ؟ در صورتی که ip از لهستان باشه تبلیغات لهستانی نمایش میده ؟ یعنی از لهستان و دیگر کشورها هم تبلیغات میگیره ؟
مشاهده پیوست 976785
برید تو برچسب ها، اونجا میشه تغییر دادسلام
در قسمت پیوند هر مطلب میشه لینکش رو فارسی یا انگلیسی کرد که معمولا انگلیسی میکنم ولی برچسب ها نمیشه لینکشون رو عوض کرد و هر چی فارسی بنویسی همون میشه راهی هست که بشه لینک برچسب هارو تغییر داد؟
حدس میزدماین یه جور دلالیه
والا با توجه به تجربتون به نظر نمیاد اینجایی که معرفی میکنم براتون ناآشنا باشهاز دوستان وبمستر کسی ندارید وی پی ان ارزان بده زیاد کار نمیکنم 3ماهه بده ارزان باشه
قیمت هاشو تغییر دادسیاست عجیبی دارن دوستتون
مشاهده پیوست 976785
اولش شک کردم چون کاربری با این تجربه نمیاد اینجا درخواست vps بده
الان تو طلا هاست دو تا دامنه ثبت کردم هم ایرنک نشون داد هم ایمیل اومد برام و هو یزم نشون داد. بعد یکی دو ساعت دامنه ها از ایرنیک ام حذف شدن طلاهاستم. پولمم پو پنل برگشته جریان چیه؟
ir بودن دیگه دامنه ازاد بودندامنه ها چی بودن ؟
به نظر من سیستمی که آپارات و سایرین دارن مخصوص به خودشونه و این jwplayer برای سایت های کوچیک تا متوسطهکسی jwplayer اینجا استفاده میکنه ؟
مشاهده پیوست 976813
توی تصویر بالا مقدار PLAY رو میبینید که ۱۱۰ تاست
اگه به ۱۰هزار پلی برسه دیگه ویدئوها پلی نمیشه و باید تا ماه بعد صبر کنم تا کنتور ریست شه
از اونجایی هم که نمیشه این پلیرو دور زد و باید حتما KEY مربوط به پلیر رو که به صورت ثبت نامی هستو دریافت کنیم و بعد استفاده کنیم از پلیر
مشاهده پیوست 976825
من فایل هام روی سرور خودمه و فقط این پلیر رو برای نمایش میخام، اما بازم محدودیت روی ۱۰هزارتاس و حتی اگه روی لوکال هم باشی و ویدئو رو پلی کنی کنتور میندازه (کلا اگه به نت دسترسی نداشته باشی روی لوگکال هم اجزا نمیشه چون Key رو اول باید بفرسته)
مشاهده پیوست 976827
مشاهده پیوست 976815
سایت هایی مثه نماشا و آپارات دارن ا این پلیر استفاده میکنن که خود آپارات کم کم و در بدترین حالت فرض میکنیم ۲۰هزار پلی در روز داشته باشه که میشه ماهانه ۶۰۰هزار پلی
برام سواله که آپارات این سیستمو دور زده یا نه ؟ چون ۲۰۰هزار پلی در ماه ۹۹۹ دلار هزینه سالانشه و برای یه سایت ویدئویی این مقدار جوابگو نیست
اگه لایسنس خریده به چه صورت بوده، قطعا یه سایتی مثه آپارات نمیاد لایسنس ۳ ۴ هزار دلاری اونم لایسنی که سالانه باید شارژش کنه رو بخره چون میتونه همین پلیر رو با قیمت کمتر بده واسش برنامه نویسی کنن
فکر میکنم یا این پلیر رو دور زده یا داره از لایسنسی استفاده میکنه که فقط برای خود پلیره و نه قابلیت هایی مثه ذخیره سازی و Streaming
پلیر های دیگه همچین قابلیت هایی دارن که بشه فقط خود پلیر رو خرید اما توی jwplayer توی سایتش ندیدم و برای استفاده از اون باید از خدماتی که میدن هم استفاده کنی که برمیگرده به سیاست خودشون
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
توی قسمت پشتیبانی هم پیام دادم کسی جواب نداده
key زیر هم برا نماشاس که بعید میدونم خریده باشه
مشاهده پیوست 976826
قند شکن دارم اما چیز پی ان نیست , سیسکو , اوپن و.. باید تست کنی ببینی جواب میده رو آی اس پیت یا نه , خواستی بهم پی ام بده رایگان میدم خدمتت , با اومدن تلگرام خیلی وقته که دیگه کسی دنبال خرید کردن این چیزا نیست واسه همین فروش نداریماز دوستان وبمستر کسی ندارید وی پی ان ارزان بده زیاد کار نمیکنم 3ماهه بده ارزان باشه
شاید دامنه هاتون مشکل ثبت داشتن چون روی بعضی از اسمها نمیشه ثبت کرد. ما یه دامنه میخواستیم ثبت کنیم کلمه ملی توش داشت اول از توی طلاهاست ثبت کردیم اما بعدا ایرنیک قبول نکرد. البته یه ایمیل هم از طرف ایرنیک اومد که شما حق ثبت همچین دامنه ای رو ندارید. و بعد طلاهاست پولو برگشت زد به حساب کاربری.
نه اخه دو تا دامنه قبلا هم ثبت بودن و مشکلی از اون لحاظ نداره هیچگونه ایمیل ام دریافت نکردم فقط هرکدوم با شناسه جدا از هم ثبت شده بودن مشکلی نداشته باشه این؟ تو طلاهاستم باید مشخصات درست باشه؟شاید دامنه هاتون مشکل ثبت داشتن چون روی بعضی از اسمها نمیشه ثبت کرد. ما یه دامنه میخواستیم ثبت کنیم کلمه ملی توش داشت اول از توی طلاهاست ثبت کردیم اما بعدا ایرنیک قبول نکرد. البته یه ایمیل هم از طرف ایرنیک اومد که شما حق ثبت همچین دامنه ای رو ندارید. و بعد طلاهاست پولو برگشت زد به حساب کاربری.