v*pnmakersیه سایت یا فرد معتبر برا خرید v.پی.ان با کیفیت معرفی کنید
برا ویدئو نمیخام و حجم زیادی مصرف نمیکنم، نهایتا روزانه ۵۰ ۶۰ مگ اونم فقط برا منابع آموزشی
یکی از بیخودی ترین شرکت های هاستینگه این سرو آی تیدوستان وبسمتر عزیز :general206:
میخوام از sarv-it.com هاست ایران بگیرم. خوبه به نظر تون؟
اصلا هاست ایران رو پیشنهاد می کنید؟
توی مقالات سئو خوندم، اگه سرور سایت و سرور سایتی که ازش بک لینک میگیری از یه کشور باشه برای اون کشور بهینه تر میشه
هاست ایران زمانی خوبه که کاربر دائمی داشته باشی، با درآمد ثابت از سایت.دوستان وبسمتر عزیز :general206:
توی مقالات سئو خوندم، اگه سرور سایت و سرور سایتی که ازش بک لینک میگیری از یه کشور باشه برای اون کشور بهینه تر میشه
اگه میخوای سایتت نابود شه هاست ایران بگیر!دوستان وبسمتر عزیز :general206:
گول این سایت های بزرگ که رو ایران هستن نخورین به اینا خدمات با کیفیت میدن کلا بیخیال شین به صلاح خودتونهدوستان وبسمتر عزیز :general206:
هاست آلمان شون بدک نیست و قابل قبوله کیفیتش ، در ارتباط با هاست ایران هم نظر دوستان رو کاملا تایید میکنم اصلا پیشنهاد نمیشه ...دوستان وبسمتر عزیز :general206:
اقا این 2پاک تاریخش به کل گذشتاهاست ایران زمانی خوبه که کاربر دائمی داشته باشی، با درآمد ثابت از سایت.
به سئو هم ربطی نداره و از کجا معلوم که بک لینک هایی که میگیری سرورشون داخلی باشه.
بعدم این سایتی که میخوای ازش بگیری مدام داره تایم اوت میده بعد چه تضمین واسه سایت شما هم همین مشکل رو درست نکنه.
بهتره یه پینگ بگیرین از سایت هایی که رو سرورشونه.
کسی نداره؟ میهن بلاگ چی؟کامنت گذار رزبلاگ کسی داره؟
بله از چند جا دانلود کردم بازم حل نشداون فایلی که بهش اشاره کرده جایگزین کردین ببین جواب میده یا نه؟
یکی از بیخودی ترین شرکت های هاستینگه این سرو آی تی
اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم باهاشون کار کنی
هاست ایران زمانی خوبه که کاربر دائمی داشته باشی، با درآمد ثابت از سایت.
به سئو هم ربطی نداره و از کجا معلوم که بک لینک هایی که میگیری سرورشون داخلی باشه.
بعدم این سایتی که میخوای ازش بگیری مدام داره تایم اوت میده بعد چه تضمین واسه سایت شما هم همین مشکل رو درست نکنه.
بهتره یه پینگ بگیرین از سایت هایی که رو سرورشونه.
اگه میخوای سایتت نابود شه هاست ایران بگیر!
به مقالات من دراوردی سئو هم توجهی نداشته باش. هیچ ربطی نداره به اون موضوع.
گول این سایت های بزرگ که رو ایران هستن نخورین به اینا خدمات با کیفیت میدن کلا بیخیال شین به صلاح خودتونه
ممنون از همههاست آلمان شون بدک نیست و قابل قبوله کیفیتش ، در ارتباط با هاست ایران هم نظر دوستان رو کاملا تایید میکنم اصلا پیشنهاد نمیشه ...
اگه با زرین پال مشکلی ندارید خوبه من ازش استفاده می کنمسلام دوستان یه درگاه پرداخت خوب معرفی کنید
https://en.wikipedia.org/wiki/Internet_Archiveآرشیو دات ارگ جریانش چیه؟ میشه بکلینک ازش گرفت؟
در مرحله اول خلوص نیت داشته باش :دییه سایت یا فرد معتبر برا خرید v.پی.ان با کیفیت معرفی کنید
برا ویدئو نمیخام و حجم زیادی مصرف نمیکنم، نهایتا روزانه ۵۰ ۶۰ مگ اونم فقط برا منابع آموزشی
اینکه سایت روی سرور ایران باشه برای کاربرای داخل کشور خیلی خوبهدوستان وبسمتر عزیز :general206:
دیسکریپشن مطلب درست وارد شده؟ شاید قالب دوشواری داره و دیسکریپشن درست تنظیم نمیشه و عنوان مطالبت توی دیسکریپشن میاد و گوگل هنگ کرده!چرا گوگل اینجوری شده ! چند تا مطلب زدم همشون ایندکس شدن ولی وقتی عنوان مطلب 1 رو سرچ میکنم مطلب 2 در جستجو ظاهر میشه و خبری از خود مطلب نیس فقطم به خاطر اینه که بلوک آخرین نوشته ها در ابزارک گذاشتم :/
زرین پال همراه با زرین کارت (فکر کنم هنوز پورسانتش روی زرین کارت ۰ باشه)سلام دوستان یه درگاه پرداخت خوب معرفی کنید