ناموجود بوددیجی کالا نداره مگه؟
ناموجود بوددیجی کالا نداره مگه؟
ناموجود بود
من دارم میگم یه فروشگاه داره کارش رو درست انجام نمیدهالبته yello ارزون تره تا دیجی
همینه دیگه...من دارم میگم یه فروشگاه داره کارش رو درست انجام نمیده
شما میگی از یه جا دیگه بخر
بعد یهو میرسیم به جایی که تنها یه فروشگاه یه محصول رو داره و هر طور دلش بخواد میفروشه
جهان سوم که میگن همینه
ارسال شده از ۱۱۰۰ توسط چنگیزتالک
سر همین راست چین منم گیر افتادمهمینه دیگه...
وقتی رقابت نباشه..این میشه..هرکی هرکاری دلش میخواد میکنه :|
نمونش میشه مثل وایمکس مبین نت (دزد) که هر گیگ رو به خون پدرش میفروشه..چون رقیب نداره
یه قالب شخصی از راست چین خریدم..خراب در اومده...به طراحش تو تلگرام پیام میدم جواب نمیده..حالا میدونم چیکارش کنم..
تو میای خصوصی زنگ میزنی در میری؟:general704:
چون تخصصی هست نمیشه نظر داد , و بستگی به موضوعش داره , خیلی حرفه ای باشی , بدونی چه موضوعاتی موضوعات روزه , هر روز یه ساعات خاص پست بزنیسایت در زمینه تخصصی بخوام بزنم محتوا رو هم خودم تولید کنم کپی نباشه یا خیلی کم کپی با تغییر اگر مطلب خیلی مفیدی باشه، حدودا چقدر زمان میبره روزی 1000 آیپی بگیره؟
زمینه کاری هم نوزاد و کودک مثل ninikadeh.ir یا niniban.com هست، یا تندرستی و ورزش
دوستان یه راهنمایی بکنید منو
من سایت گالری عکس دارم ولی می خوام برای افزایش بازدید از موضاعاتی به جز عکس توی سایتم بذارم به نظر شما چون اسم دامین مناسب سایت عکس است ضایع نیست از موضاعات دیگه مطلب بذارم برای مثال می خوام یک دسته بندی درست کنم با عنوان میهن تکنولوژی و اخبار تکنولوژی رو بذارم
مبین نت چند وقتی هست دست از دزدی برداشته.همینه دیگه...
وقتی رقابت نباشه..این میشه..هرکی هرکاری دلش میخواد میکنه :|
نمونش میشه مثل وایمکس مبین نت (دزد) که هر گیگ رو به خون پدرش میفروشه..چون رقیب نداره
یه قالب شخصی از راست چین خریدم..خراب در اومده...به طراحش تو تلگرام پیام میدم جواب نمیده..حالا میدونم چیکارش کنم..
نه آفا هرچی دوست داری توی سایتت بزار.خیلی از سایتهای بزرگ هم همینکارو میکنند. مثلا همین سایت 1 پزشک اولش فقط برای مسائل پزشکی راه افتاده بود اما الان از شیر مرغ تا جون آدمیزارد توی سایتش میزاره!دوستان یه راهنمایی بکنید منو
من سایت گالری عکس دارم ولی می خوام برای افزایش بازدید از موضاعاتی به جز عکس توی سایتم بذارم به نظر شما چون اسم دامین مناسب سایت عکس است ضایع نیست از موضاعات دیگه مطلب بذارم برای مثال می خوام یک دسته بندی درست کنم با عنوان میهن تکنولوژی و اخبار تکنولوژی رو بذارم
نه چیز خاصی پیش نمیاد ، ایندکس هم بکنی مشکلی پیش نمیاد چه برسه نکنیسلام موقع استفاده از fatch as google اشتباهی دستم خورد به یک دکمه و همچین چیزی ثبت شد.
برای سایتم مشکلی پیش میاد؟
برو خدارو شکر کن همون 2 کلیکم داری از 50 کلیک اومد روی 1 کلیک برام :|دوستان کی اینجا با کلیکس کار میکنه؟ چند روز هست که کلیکهارو اصلا نمیشماره. ما تا چند روز قبل روزی 15 تا 20 کلیک داشتیم اما الان روزی 2 تا کلیک هم نمیشماره!!!
خب با همون شماره که اس اومده زنگ بزن هاستینگ و بگو که اینطوری شده اینطوری که دیگه میفهمن خودتی شمارتو چک کنن ،نمیخوام جایگزین بشه. تو پنل جدیدم چند تا دامنه دارم. میخوام این دامنه که تو پنل قدیمیم هست منتقل بشه به جدید.
مشکلم اون زمان دقیقا همین اسم بود.
سوال امنیتی رو یادم رفت بهشون ایمیل زدم مدارک خواستن. مدارک رو فرستادم به خاطر پسوند فامیلی گفتن مشکل داره باید تعهد محضری بنویسی. اون موقع زیر 18 بودم نمیتونستم اینکارو کنم.
به پنل میهن وب هاست هم دسترسی ندارم. به پشتیبانی با اکانت جدیدم ایمیل زدم میگن که رمز رو به ایمیل قدیمیم فرستادن :| خب اگه به ایمیل دسترسی داشتم که گزینه ریست پسورد سایت رو میزدم. پشتیبانی چه فکری میکنه پیش خودش.
من کار می کنم دقیقا برای منم همین اتفاق افتادهدوستان کی اینجا با کلیکس کار میکنه؟ چند روز هست که کلیکهارو اصلا نمیشماره. ما تا چند روز قبل روزی 15 تا 20 کلیک داشتیم اما الان روزی 2 تا کلیک هم نمیشماره!!!
اره منم از روزی ۱۶۰ کلیک رسیده به روزی زیر ۴۰ تا [emoji23]دوستان کی اینجا با کلیکس کار میکنه؟ چند روز هست که کلیکهارو اصلا نمیشماره. ما تا چند روز قبل روزی 15 تا 20 کلیک داشتیم اما الان روزی 2 تا کلیک هم نمیشماره!!!
همه تلگرامی هستین ؟ :general208:دوستان و اساتید حرفه ای اینستاگرام
لطفا بگید چطوری تو اینستا مثل آدم پست بذاریم ؟
مثلا یه پست می خوام بذارم بین پاراگراف ها یا خطوط نمیشه فاصله گذاشت ، همه ی پست به هم می چسبه و یه مقدار ناجور میشه ، البته با نقطه گذاری میشه یه فاصله ای بین خطوط داد ، اما بهتره که اینم نباشه ، تو یوتوب دیدم که مثلا نوشته رو تو دفترچه یاداشت گوشی کپی میکنن اونجا فاصله گذاری ها رو انجام میدن دوباره تو کپشن پست پیست میکنن و درست میشه ، اما اینکار رو کردم به هیچ عنوان جواب نمیده ، کسی در این باره چیزی میدونه ؟
برو خدارو شکر کن همون 2 کلیکم داری از 50 کلیک اومد روی 1 کلیک برام :|
من کار می کنم دقیقا برای منم همین اتفاق افتاده
من بهشون پیام دادم و گفتم اگه تا دو روز دیگه همینطوری باشه من تبلغاتتون رو برمیدارم. و اگه سایتمو خالی بزارم شرف داره که به اینکه با این بازدید روزی یک کلیک بخوره!اره منم از روزی ۱۶۰ کلیک رسیده به روزی زیر ۴۰ تا [emoji23]