- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 1,906
گوگلم نشون نمیدهالکسای ایرانو کلا نشون نمیده امشب برای هیچ سایتی.
گوگلم نشون نمیدهالکسای ایرانو کلا نشون نمیده امشب برای هیچ سایتی.
الکسای ایرانو کلا نشون نمیده امشب برای هیچ سایتی.
الکسای کشوری مثل اینکه حذف شده. جالبه من نیم ساعت پیش داشتم برای چند تا سایت رو چک می کردم وجود داشت
آرهالکسای کشوری مثل اینکه حذف شده. جالبه من نیم ساعت پیش داشتم برای چند تا سایت رو چک می کردم وجود داشت
ممنون. اگر مورد خاصی تو این زمینه هست ممنون میشم بهم اطلاع بدیدهمین نی نی بان خیلی زود تونست خودشو جمع و جور کنه، با این که همه ازش کپی میزدن ولی باز اومد بالا، گاهی وقتا که آپدیت میکرد سرچ میزدم میدیدم چندتا سایت قبل از ایندکس شدن مطالبش، مطالب رو کپ زدن و فچ کردن تو گوگل ولی همشون بعد یه مدت رفتن قاطی باقالیا و فقط نی نی بان موند
من در مورد بیماری های کودکان مینوشتم، یه سری مطالب دیگه هم بود ربطی بهشون نداشت (همه اختصاصی) سر ۴ ماه بالای ۱۰۰۰ آی پی رسیدم، البته حرف ۳ ۴ سال پیشه
توی نی نی سایت هم مطالب بدرد بخور رو شیر میکردم
پول هست ولی خیلی ندارم که همون اول برندش کنم و کلی تبلیغ کنم ولی ایده های جالبی براش دارم توی هر دوتا زمینه ای که عرض کردم برای اینکه کارم تخصصی بشه مجبورم یکی رو انتخاب کنم ولی نمیتونم چون هر کدوم یه خوبی هایی دارهسایت زدن از صفر بدون داشتن پول حماقت است.
یا باید پول بدی سایت بخری یا باید همون پول رو خرج سایت کنی تا سایتت بیاد بالا حالت دیگه ای نداره
سایت مشابه با حدود 4 سال سابقه دارم 6 ماهی هست پست نزاشتم ولی امارش ثابته حدود 5 کاست ایده ای برای همکاری داشتی استقبال میکنمممنون. اگر مورد خاصی تو این زمینه هست ممنون میشم بهم اطلاع بدید
پول هست ولی خیلی ندارم که همون اول برندش کنم و کلی تبلیغ کنم ولی ایده های جالبی براش دارم توی هر دوتا زمینه ای که عرض کردم برای اینکه کارم تخصصی بشه مجبورم یکی رو انتخاب کنم ولی نمیتونم چون هر کدوم یه خوبی هایی داره
فکر کنم دارن یه اپدیتی یا یه کاری میکنند چون دو سه روزی بود رتبه همه سایتهارو تغییر نداده بود.فک نکنم ایده خوبی باشه اینکار شاید مشکل فنی چیزی باشه
فیس نمام از هر روشی برای بالا بودن استفاده میکنه
به میهن وب هاست زنگ بزن یه نامه میخوان + کارت ملی (عکسش) بعد ایمیل جدید را جایگزین قبلی میکنندوستان یه دامنه تو اکانت قدیمی nic دارم که خیلی دامنه خوبیه. الان از میهن وب هاست sms اومده که 7 روز دیگه حذف میشه.
نه به ایمیل اکانت دسترسی دارم (سوال امنیتی هم یادم نیست)
نه به اکانت ایرنیک
تنها چیزی که بین اکانت قبلی و جدیدم مشترکه شماره همراهه + اسم.
کاری میشه کرد ؟
@MihanV
دوستان یه دامنه تو اکانت قدیمی nic دارم که خیلی دامنه خوبیه. الان از میهن وب هاست sms اومده که 7 روز دیگه حذف میشه.
نه به اکانت ایرنیک
کاری میشه کرد ؟
@MihanV
دوستان یه دامنه تو اکانت قدیمی nic دارم که خیلی دامنه خوبیه. الان از میهن وب هاست sms اومده که 7 روز دیگه حذف میشه.
نه به اکانت ایرنیک
کاری میشه کرد ؟
@MihanV
دیجی کالا نداره مگه؟دو روز پیش از yello مودم خریدم ساعت 10 صبح بود گفتن نمیرسیم بیاریم
دیروزم که تعطیل بود افتاد امروز
امروزم 20 بار زنگ زدم تا اخر یکی برداشت و گفت که تا ساعت 6 عصر میارن
واقعا تا زمانی حق با مشتری هستش که پول رو نداده وقتی داد تموم شد