saeid700
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,627
- لایکها
- 5,283
مطالبتون ایندکس شده اصلا؟
میری تو قسمت تنظیمات افزونه و در قسمت عنوان ها مثل عکس زیر انجام بدهسلام دوستان عکس زیر رو مشاهده کنید
من می خوام قسمت گالری عکس میهن که بعد از عنوان پست اضافه میشه پاک بشه و در پست های جدید که ارسال می کنم نباشه و فقط می خوام همون قسمت میهن گالری باشه من از افزونه سئوی ال این وان استفاده می کنیم کدوم قسمت رو باید تغییر بدم تا درست بشه و دیگه این که پست های قبلی همه به این صورت ایندکس شدن حالا با تغییر این مورد مشکلی پیش نمیاد
ممنون از راهنمایی دوستان
?>
<div id="video">Loading the player ...</div>
<script type="text/javascript">
player("video").setup({
aspectratio: "16:9",
width: "100%",
file: "<?php echo get_post_meta($post->ID, "file", true); ?>",
image: "<?php echo get_post_meta($post->ID, "img", true); ?>",
title: "<?php echo get_post_meta($post->ID, "title", true); ?>",
description: "<?php echo get_post_meta($post->ID, "des", true); ?>",
"skin": { name: "seven", active: "#ff2b2b", inactive: "#fff", background: "rgba(0,0,0,.5)" },
logo: {
file: 'http://mysite.com/logo.png',
}
});
</script>
<?php
HTML:?> <div id="video">Loading the player ...</div> <script type="text/javascript"> player("video").setup({ aspectratio: "16:9", width: "100%", file: "<?php echo get_post_meta($post->ID, "file", true); ?>", image: "<?php echo get_post_meta($post->ID, "img", true); ?>", title: "<?php echo get_post_meta($post->ID, "title", true); ?>", description: "<?php echo get_post_meta($post->ID, "des", true); ?>", "skin": { name: "seven", active: "#ff2b2b", inactive: "#fff", background: "rgba(0,0,0,.5)" }, logo: { file: 'http://mysite.com/logo.png', } }); </script> <?php
دوستان
کد بالا رو توی فایل single گذاشتم (یه پلیره که فایل هاش توی زمینه های دلخواه مقدار دهی میشن)
مشکل اینه که توی تمام پست ها نمایش داده میشه حتی اگه مقادیر رو خالی بزارم خود پلیر رو بدون فایل ویدئویی میاره
من میخام یه کاری کنم که فقط توی پست هایی که مقدار file رو توی زمینه دلخواه میذارم نمایش داده بشه، به عباری نمیخام زمانی فایل ویدئویی رو وارد نکردم اجرا شه
چیکار باید کنم که کدهای پلیر (تمام کد بالا) فقط توی پست هایی که میخام اجرا شه؟
<?php if( $post_meta = get_post_meta($post->ID, 'file',true) || $post_meta = get_post_meta($post->ID, 'img',true) || $post_meta = get_post_meta($post->ID, 'title',true) || $post_meta = get_post_meta($post->ID, 'ID',true) ): ?>
کدای پلیر
<?php endif; ?>
اینو خوده گوگل اضافه میکنهسلام دوستان عکس زیر رو مشاهده کنید
من می خوام قسمت گالری عکس میهن که بعد از عنوان پست اضافه میشه پاک بشه و در پست های جدید که ارسال می کنم نباشه و فقط می خوام همون قسمت میهن گالری باشه من از افزونه سئوی ال این وان استفاده می کنیم کدوم قسمت رو باید تغییر بدم تا درست بشه و دیگه این که پست های قبلی همه به این صورت ایندکس شدن حالا با تغییر این مورد مشکلی پیش نمیاد
ممنون از راهنمایی دوستان
اینو بذار قبلشدوستانHTML:?> <div id="video">Loading the player ...</div> <script type="text/javascript"> player("video").setup({ aspectratio: "16:9", width: "100%", file: "<?php echo get_post_meta($post->ID, "file", true); ?>", image: "<?php echo get_post_meta($post->ID, "img", true); ?>", title: "<?php echo get_post_meta($post->ID, "title", true); ?>", description: "<?php echo get_post_meta($post->ID, "des", true); ?>", "skin": { name: "seven", active: "#ff2b2b", inactive: "#fff", background: "rgba(0,0,0,.5)" }, logo: { file: 'http://mysite.com/logo.png', } }); </script> <?php
کد بالا رو توی فایل single گذاشتم (یه پلیره که فایل هاش توی زمینه های دلخواه مقدار دهی میشن)
مشکل اینه که توی تمام پست ها نمایش داده میشه حتی اگه مقادیر رو خالی بزارم خود پلیر رو بدون فایل ویدئویی میاره
من میخام یه کاری کنم که فقط توی پست هایی که مقدار file رو توی زمینه دلخواه میذارم نمایش داده بشه، به عباری نمیخام زمانی فایل ویدئویی رو وارد نکردم اجرا شه
چیکار باید کنم که کدهای پلیر (تمام کد بالا) فقط توی پست هایی که میخام اجرا شه؟
سلام رو قبل و بعدش یه اسپن بزارمن با جاوااسکریپت زیاد اشنا نیستم
یه همچین کدی هست :
کد:$("#test").html('سلام' + ' تست');
میخوام سایز فونت "سلام" با سایز "تست" فرق داشته باشه
چطوری باید استایل بدم بهش؟
فکر کنم تقریبا اینطوری بشه :
PHP:<?php if( $post_meta = get_post_meta($post->ID, 'file',true) || $post_meta = get_post_meta($post->ID, 'img',true) || $post_meta = get_post_meta($post->ID, 'title',true) || $post_meta = get_post_meta($post->ID, 'ID',true) ): ?> کدای پلیر <?php endif; ?>
اینو بذار قبلش
<?php if( $post_meta = get_post_meta($post->ID, 'esme zmine delkhah',true) ): ?>
توی کد بالا esme zmine delkhah رو با اسم زمینه دلخواه مورد نظرت عوض کن
اینم بذار بعدش
<?php endif; ?>
سلام خوبی داداش چه خبرا اره ریموت دسکتاپ اونطوریه باکس دانلودم راحترین روش اینه که یه کلاس تعریف کنی تو استایلت و موقع پست نوشتن جلوی لینکات کلاسشو بزاری.دوستان من با برنامه remote desktop با گوشیم به سیستمم وصل شدم
ولی وقتی با گوشیم وارد میشم
خود سیستم میره توی صفحه اجرایی ویندوز که پسورد میخواد وارد شم
و وقتیم پسورد وارد میکنم بره تو ویندوز
گوشی قطع میشه دیگه نمیتونی کاری کنم
نمیشه یه کاری کرد همزمان با گوشی وصل باشم و سیستم هم بتونم کار کنم باهاش؟
از یکی شنیدم که میگفت اینترنت مصرف میکنهبا teamviewer میشه