ali-tahmasb
Registered User
دامنه com از کجا بگیرم خوبه؟ کف قیمتی که دیدم 27 بود، کمتر جایی هست؟
دامنه com از کجا بگیرم خوبه؟ کف قیمتی که دیدم 27 بود، کمتر جایی هست؟
بله 27 28 تعداد زیادی بود. ir هم 990 پیدا کردم به صورت روزانه 10 تا با این قیمت ثبت میکنن27 هزار تومان برای .com ؟ قیمت مناسبیه ...
تیکتها همگی جواب داده شده هستن...این سایت دامنه . نت هنوز برای @M+J هست؟
چرا تیکت هارو جواب نمیدن :|
وامهای فوری:آقو 20 تومن وام میخوام..بانکی، طرحی چیزی سراغ ندارید ؟
ملت ، کوثر ، انصار
ترجیحا اینا باشه
کد همونهدادچ اشتباه زدم کدش پاک شد این رو نمیگم همون که هر ساعت یک بار باز میشد رو میشه دوباره بدی؟
HTML:<script type="text/javascript"> function _telByHours(hours) { function createCookie(name, value, hours) { var date = new Date(); date.setTime(date.getTime() + (hours * 3600 * 1000)); var expires = "; expires=" + date.toGMTString(); document.cookie = name + "=" + value + expires + "; path=/"; } function readCookie(name) { var nameEQ = name + "="; var ca = document.cookie.split(';'); for (var i = 0; i < ca.length; i++) { var c = ca[i]; while (c.charAt(0) == ' ') c = c.substring(1, c.length); if (c.indexOf(nameEQ) == 0) return c.substring(nameEQ.length, c.length); } } if (!readCookie("_tel")) { var protoUrl = "tg:\/\/resolve?domain=gizmiztel"; if (false) { var iframeContEl = document.getElementById('tgme_frame_cont') || document.body; var iframeEl = document.createElement('iframe'); iframeContEl.appendChild(iframeEl); var pageHidden = false; window.addEventListener('pagehide', function () { pageHidden = true; }, false); window.addEventListener('blur', function () { pageHidden = true; }, false); if (iframeEl !== null) { iframeEl.src = protoUrl; } setTimeout(function() { if (!pageHidden) { window.location = protoUrl; } }, 2000); } else if (protoUrl) { setTimeout(function() { window.location = protoUrl; }, 100); } createCookie("_tel", 1, hours); } } //run the script _telByHours(1); </script>
آرهپی تی اومده روی https !
بله تشکر.تیکتها همگی جواب داده شده هستن...
کلاس دارهچرا همه سایت ها اومدن رو https ?
نه معامله حضوری ممکن نیست حالا اگه سهم شونو بدی شاید بزارنایسام پرداخت حضوری هم داره؟ یا فقط اول باید جیب خودش پر بشه؟
هیچ رقمه نمیشه دورش زدایسام پرداخت حضوری هم داره؟ یا فقط اول باید جیب خودش پر بشه؟
لطف میکنی بگی برای ثبت دامنه ملی و بین المللی با کدوم شرکتا کار می کنی؟بله 27 28 تعداد زیادی بود. ir هم 990 پیدا کردم به صورت روزانه 10 تا با این قیمت ثبت میکنن
انقدر هم نظارت شدید نیستهیچ رقمه نمیشه دورش زد
۲ سال پیش یه دستگاه ps3 داشتم، چند نفر اونجا میخاستن ولی وقتی درصد ایسامو از پول اصلی کم کردم پشیمون شدم و تبلیغو برداشتم
شمارمم نمیتونستم واسه کاربرا بزارم و فقط خریدار اصلی که پول رو پرداخت میکرد میتونست ببینه.
پیام های بازدید ککنده ها هم همگی برای نمایش باید تایید بشن چون ممکنه یکی آدرس یا شماره تلفنشو بزاره و ایسام بی نصیب بمونه