mohammad_r03
کاربر تازه وارد
پسورد ویندوز رو حذف کن.نه من داخل خونه خودمون اسنفاده میکنم و لوکال حساب میشه
ربطی به اینترنت نداره
اگه مثلا سیستم توی یه شرکت بود و من داخل خونمون اون موقعه نت احتیاج داشت
پسورد ویندوز رو حذف کن.نه من داخل خونه خودمون اسنفاده میکنم و لوکال حساب میشه
ربطی به اینترنت نداره
اگه مثلا سیستم توی یه شرکت بود و من داخل خونمون اون موقعه نت احتیاج داشت
من یادمه قبلا چنین چیزی رو خوندم..من یکم با گشت تو وبای انگلیسی اگه اشتباه نکنم، متوجه شدم که / باشه بهتره و بدون / امتیاز منفی هم حساب میشه!
درسته؟
ملی http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=173198 و طلاهاستلطف میکنی بگی برای ثبت دامنه ملی و بین المللی با کدوم شرکتا کار می کنی؟
قیمتاشون که عالیه
شیراز.تکنولوژی رو من دو سال پیش هم باهاش کار کردم کارشون خوبه. اون یکی رو اطلاع ندارم ولی تا اونجایی که من میدونم برای انتقال دامین نیازی به اون شرکت نیست.قیمتاشون که عالیه
فقط یک سوال
من تا حالا چنین اتفاقی واسم نیوفتاده، ولی یکم کنجکاوم بدونم
اگه یه دامنه بین المللی ثبت کنم و این سایت هایی که معرفی کردید از بخت بد تعطیل شن، باید چیکار کرد؟
منظورم اینه که اگه سایتشون تعطیل شد، دامنه رو میشه جای دیگه ای هم تمدید و انتقال داد یا خیر؟
اینا وظیفشون هست که آدرس و رمز و نام کاربری کنترل پنل اصلی دامنه رو در اختبارتون بزارن که اگه یه موقع خودشون نابود شدن شما به کنترل پنل اصلی دسترسی داشته باشین و بتونین انتفال بدین به جای دیگه.قیمتاشون که عالیه
فقط یک سوال
من تا حالا چنین اتفاقی واسم نیوفتاده، ولی یکم کنجکاوم بدونم
اگه یه دامنه بین المللی ثبت کنم و این سایت هایی که معرفی کردید از بخت بد تعطیل شن، باید چیکار کرد؟
منظورم اینه که اگه سایتشون تعطیل شد، دامنه رو میشه جای دیگه ای هم تمدید و انتقال داد یا خیر؟
قاعدتا همین طوری هست که میفرمایید. چه همکاری در فروشی نمایندگی میده؟آقا شما فرض کنید یه وبلاگ یا کانال تلگرام داشته باشید بخواید توش تبلغیات فروش یه محصولی رو بذارید..
سیستم همکاری در فروش معمولا 15% سود میده..
شما اگه بری پنل نمایندگی هم بگیری 30% بهت سود میده..
پس با این حساب میشه شما یه پنل نمایندگی بگیری و خودت هم لینک همکاری در فروش نمایندگی خودتو بذاری توی وبلاگت و مجموعا 45% کاسب شی؟
کسی قالب max shop رو داره ؟
کلی هست که پنل همکاری نمایندگی میدن. بعضا خودشون هم یه وبلاگ با آدرس yourname.shop.com بهت میدن.قاعدتا همین طوری هست که میفرمایید. چه همکاری در فروشی نمایندگی میده؟
مهم اینه محتوا فقط با یک آدرس در دسترس باشهنه نذاشتم
من یکم با گشت تو وبای انگلیسی اگه اشتباه نکنم، متوجه شدم که / باشه بهتره و بدون / امتیاز منفی هم حساب میشه!
درسته؟
ادنگاهم شمارشش مثل کلیکسه!دوستان لطفا یه سیستم کلیکی نسبتا بد معرفی کنید! الان چون چندتا هستن که خیلی بد هستن و ما الان به همون نسبتا بد هم راضی شدیم.
سیستم کلیکس که افتضاح شده! و عملا انگار داریم براشون مجانی تبلیغ میکنیم! چند تومن بیشتر نمونده که به حد نصاب برسم و سریع بعدش برش میدارم.
نکست ادز هم که سرورش به شدت داغونه و همش داونه.
با آنتورک هم که چند سال پیش کار میکردیم و بعد از چند سال همکاری یهو دیگه پولمون رو واریز نکردن.
کلیک یاب رو که دوساله دوتا سایت معرفی کردیم هنوز بعد از دوسال تاییدش نکردن که ما کدهارو قرار بدیم!!!
صبا ویژن هم مبلغ 150 تومن بشه بعد درخواست بدی که مبلغ زیادیه.
ادنگاه چطوره کسی باهاش کار کرده؟
من کلیکس کد هاشو برداشته بودم الان دوباره گذاشتم تیکت دادم جواب دادند به خاطر مشکلات سیستمی بوده شاید درست بشهدوستان لطفا یه سیستم کلیکی نسبتا بد معرفی کنید! الان چون چندتا هستن که خیلی بد هستن و ما الان به همون نسبتا بد هم راضی شدیم.
سیستم کلیکس که افتضاح شده! و عملا انگار داریم براشون مجانی تبلیغ میکنیم! چند تومن بیشتر نمونده که به حد نصاب برسم و سریع بعدش برش میدارم.
با آنتورک هم که چند سال پیش کار میکردیم و بعد از چند سال همکاری یهو دیگه پولمون رو واریز نکردن.
کلیک یاب رو که دوساله دوتا سایت معرفی کردیم هنوز بعد از دوسال تاییدش نکردن که ما کدهارو قرار بدیم!!!
سلامدوستان لطفا یه سیستم کلیکی نسبتا بد معرفی کنید! الان چون چندتا هستن که خیلی بد هستن و ما الان به همون نسبتا بد هم راضی شدیم.