اینجاست که اصفهانی بودن به کارآید...این دو با هم تا حدودی ادغام شدن و وبمستر تولز فقط روی بینگ هست.
تخفیف 20درصد؟ من امروز صبح چند تا هاست و دامنه گرفتم :|
اینجاست که اصفهانی بودن به کارآید...این دو با هم تا حدودی ادغام شدن و وبمستر تولز فقط روی بینگ هست.
تخفیف 20درصد؟ من امروز صبح چند تا هاست و دامنه گرفتم :|
دوستان یک سوال دیگه؟
بانک ملی درگاه پرداختش سخته گرفتنش؟
برای شخص حقوقی می خواهیم.درواقع یه خیریه هست.
رضا داداش کجایی نیستی؟دوستان یک سوال دیگه؟
شرایط موشکول و عجیبدوستان یک سوال دیگه؟
ممنون. بله بهشون گفتم ولی چون فقط با ملی کار می کنند یکم مقاومت می کنند. من که بهشون گفتم خودتون برید تحقیق کنید.بانک سامان به نظرم خوبه ... درخواست میدید و بعد از ثبت درخواست مدارک رو ارسال میکنید.
سلام عشقم. خوب خدمت بودم. الان دو سه ماهه برگشتم. بقیه اش تو پی وی.رضا داداش کجایی نیستی؟
از شما هم ممنون.شرایط موشکول و عجیب
شما ماشاله اطلاعاتت از کارمندهای اونجا هم بیشتره!منو تگ کردی مگه دیجیکالا کار میکنم
سال های مدیدی گذسته از دوران اوجم بفرست شاید یادم اومدسلام ریاضی کی خوبه اینجا؟:android06: (قسمت مشتق-اثبات)
من فعلا روی هیچ کدوم از سایتهام پاپ نمیزارم. و شاید هم هیچ وقت دیگه نزارم!دوستان عزیزی که سایت با بازدید قابل توجه دارند ( روزی 100 تا 200 تا نباشه حداقل 1000 تا )
لطفا هزینه 3 روز پاپ آپ رو خصوصی برام بفرستند. مهم نیست موضوع و نوع بازدید کننده و....
آدرس + کمترین قیمت و یه آمار حداقلی از آی پی ورودی احتمالی به سایت مقصد.
فوری فوری فوری
@ap3
مهدی چی شده بود که چند روز پیش گفتی دیگه نمیخوام بیام تو این تاپیک؟منو تگ کردی مگه دیجیکالا کار میکنم
عجباون پست برای سال 2014 بود. یکی نقل قول کرد.
برای ارسال بازدید چه پیشنهادی داری؟ چه پلنی داری؟من فعلا روی هیچ کدوم از سایتهام پاپ نمیزارم. و شاید هم هیچ وقت دیگه نزارم!
با عرض پوزش!
دمت گرم حلش کردم .:general107:سال های مدیدی گذسته از دوران اوجم بفرست شاید یادم اومد
نه تو کار بازدید نیستم.برای ارسال بازدید چه پیشنهادی داری؟ چه پلنی داری؟