یه آیدی هست تو بازارچه نیازمندی ها. مخصوص همینکاره آیدیش یادم نیست.سلام ریاضی کی خوبه اینجا؟:android06: (قسمت مشتق-اثبات)
یه آیدی هست تو بازارچه نیازمندی ها. مخصوص همینکاره آیدیش یادم نیست.سلام ریاضی کی خوبه اینجا؟:android06: (قسمت مشتق-اثبات)
چه جور پاپ آپی میخوای؟یک بار در 24 ساعت خوبه؟@amir7310
2-3 روز پاپ آپ فوری میخوام.
انتقال به وردپرس اگه درست انجام بشه تاثیر منفی روی سئو که نمیذاره هیچ بلکه تاثیر مثبت هم دارهدوستان یک راهنمایی لطفا
سایتی که داخل امضامه حدود دو ساله بالاست.
بعدش الان یه اپدیت کلی نیازه.
نظرم رو اینه کلا برم رو ورد پرس و فالب جدید پیدا کنم و ...
موضوعی که هست این سایت سئو خیلی خوبی داره.
مثلا با سرچ کلمه (خیریه ) صفحه چهارمه و سرچ کلمه (خیریه اصفهان) صفحه اول.
الان موضوعی که هست این کوچ به ورد پرس و از این بین رفتن پست هاشون چقدر تو سئو تاثیر داره؟
آیا بعد کوچ سریعا تو ورد پرس باید پست ها نوشته و برگردونده بشه؟
چه جور پاپ آپی میخوای؟یک بار در 24 ساعت خوبه؟
3 دفعه خوندم ولی منظورتو متوجه نشدمسلام یه سوال
فک کن من یه پست دارم به ادرس
abc.com/test
حالا تو یه صفحه با کلمه "دانلود telegram "میرم تو این پست.
تو یه صفحه ی مجزا با کلمه "telegram" میرم تو همون پست تعدا بالا نه یه پست تاثییرش چیه تو سئو
پست تغییر نمیکنه یه دو نست ولی با دو تا کلمه ی مختلف میره به یه ادرس تو دوتا صفحه مختلف.
@amir7310
2-3 روز پاپ آپ فوری میخوام.
چند روز دوتا پاپ آپ بزار!پاپ آپمو اجاره دادم یکماهه
کلیک یاب رو تست کنواقعا وطن کلیک خیلی جالبه.از دیشب ساعت 10 تا الان حتی یدون کلیک هم شمارش نکرده. واقعا آفرین چقد دزدی آخه .موندیم با کی کار کنیم.دوستان چی رو پسشنهاد میدید از بد و بدتر.صبا ویژن میگن خوبه ولی تصویه هر 150 تومن هست خیلی بالاعه.
اون زمانا که دانلود میکردیم نیاز بود گرون بود حالا که نیاز نداریم و سرعت و قیمت همه خوبه از این طرحا میدن بیرون، آدم میمونه چی دانلود کنه [emoji23]
اون زمانا که دانلود میکردیم نیاز بود گرون بود حالا که نیاز نداریم و سرعت و قیمت همه خوبه از این طرحا میدن بیرون، آدم میمونه چی دانلود کنه [emoji23]
چی دانلود میکنید مگه؟همین طرح ها هم دیگه جوابنمیده. دنبال یه راهی ام vps داخلی بگیرم٬ هارد ببرم پر کنم.
دوستان کسی تونسته آفرهای ۱۰۰۰ تومنی دیجی استایل رو بگیره؟ فکر کنم خودشون همرو میبرن :|
الان که کلا بالا نمیاد دیگهدی جی کالا قاطی کرده
با هر بار رفرش پروفایل یکی رو میاره بالا :general703: