دیگه شرایط رو واقعا سخت کردنباید امتحان هم بدی البته بصورت آنلاینه و چیز سختی نیست ولی باید مدارکتو کلا زیر و بمتو بفرستی ، جالبه شرط سربازی رو هم گذاشتن[emoji23]
آره داریم، همچین حرکتی قابل پیاده سازیه@MOHAMMAD026_1 داریم همچین چیزی رو؟
این سه پاپ اپ همزمانه،
برای چیزی که میخوای فک کنم این حرکت سیستم های پاپ اپ بدردت بخوره که در یک صفحه یک کد ریدایرکت میزارن که هر دفعه کاربر به یک صفحه هدایت بشه (سه تا لینک ریدایرکت یا هر چی اسمش هست) و لینک اون صفحه رو در کد پاپ اپی میزارن که سه تا پاپ اپ باز کنه!
اگر بازدیدتون بالاست، بصورت اجاره ای باهاشون کار کنید بهتره. نمایشی بعید میدونم بصرفه براتوندوستان نمایشی با نکست ادز کارکردین؟ شمارشش چطوره؟
قضیه این چیه تو پنل؟
موجودی فرضی قبل از اعمال قوانین کلیک و نمایش معتبر: xxxxxxx تومان
Tuneupیه هارد اکسترنال WD Elements دادن بهم ببینم مشکلش چیه، وقتی بازش میکنم فولدر ها رو خالی نشون میده و وقتی بازش میکنی کلا سیستم هنگ میکنه انگار و فایل ها رو هم مثل عکس و متن نمیتونه باز کنه. اون نوار لودینگ سبز بالا هم همینطور میره تا آخر گیر میکنه
هارد 2 ترا هست و حدودا 1.5 ترا پر شده. خودم حدث زدم به خاطر تعداد فایل های زیادش باشه به نظرتون چیکارش کنم درست بشه؟ defragment تاثیری داره؟ نرم افزاری هست که هارد رو اسکن کنه مشکلاتش رو بگه؟ اطلاعات داخلش خیلی براشون مهمه و متاسفانه بکاپ هم ندارن ازش
شما گرفتید لوگوی طلایی رو ؟باید امتحان هم بدی البته بصورت آنلاینه و چیز سختی نیست ولی باید مدارکتو کلا زیر و بمتو بفرستی ، جالبه شرط سربازی رو هم گذاشتن[emoji23]
این هارد به احتمال زیاد ضربه دیده و سیلندرش مشکل پیدا کردهیه هارد اکسترنال WD Elements دادن بهم ببینم مشکلش چیه، وقتی بازش میکنم فولدر ها رو خالی نشون میده و وقتی بازش میکنی کلا سیستم هنگ میکنه انگار و فایل ها رو هم مثل عکس و متن نمیتونه باز کنه. اون نوار لودینگ سبز بالا هم همینطور میره تا آخر گیر میکنه
هارد 2 ترا هست و حدودا 1.5 ترا پر شده. خودم حدث زدم به خاطر تعداد فایل های زیادش باشه به نظرتون چیکارش کنم درست بشه؟ defragment تاثیری داره؟ نرم افزاری هست که هارد رو اسکن کنه مشکلاتش رو بگه؟ اطلاعات داخلش خیلی براشون مهمه و متاسفانه بکاپ هم ندارن ازش
Create an Exclude Filterدوستان عزیز ؛
نحوه رفع ارجاع های fake در گوگل انالیتیک چجوریه ؟؟
دقیقا یادم نیست از کی ولی تو گزارش گوگل قسمت مربوط به منابع ارجاع ها سایتهایی که بازدید قیک دارن رو نمایش میده قبلا راه حلشو سرچ کردمو تنظیماتی در ادمین پنل دادم اما فرقی نکرد
کسی از دوستان تونسته نمایش این سایتها رو حذف کنه از نتایج امارگیر ؟
نمونه بازدیدهای قیک :
site-auditor.online
monetizationking.net
website-analytics.online
شب میخوابی صبح پامیشی میبینی یه قانون جدید گذاشتن توی سایتشون!دوستان نمایشی با نکست ادز کارکردین؟ شمارشش چطوره؟
قضیه این چیه تو پنل؟
موجودی فرضی قبل از اعمال قوانین کلیک و نمایش معتبر: xxxxxxx تومان
fCreate an Exclude Filter
1. Open your Google Analytics account and go to the Admin tab> Click Filters on the right side in the VIEW section.
2. Click the + ADD FILTER button to create a new exclude filter.
3. Add lifehacĸer.com or something you can easily remember as the Filter Name.
4. Select the Custom Filter Type.
5. In Filter Field, find and select Campaign Source in the list. In the Filter Pattern text box, add lifehacĸer.com and click the blue Save button on the bottom of the webpage. To add multiple URLs to the same filter you can make a Filter Pattern similar to this with a | between each URL: Example.com | Example\.com | lifehacĸer.com
منبع
اگه جایی به مشکل خوردی بگو..
semalt|anticrawler|best-seo-offer|best-seo-solution|buttons-for-website|buttons-for-your-website|7makemoneyonline|-musicas*-gratis|kambasoft|savetubevideo|ranksonic|medispainstitute|offers.bycontext|100dollars-seo|sitevaluation|dailyrank
فعلا ثبت نام کردم یوزر و پس فرستادن ولی نمیدونم ادامه بدم یا نه ،شما گرفتید لوگوی طلایی رو ؟
امتحان از چی میگیرن؟
بعد یه مدت دیگه میان اینجا چس ناله میزارن که این شد و اون شد همه پشیمون میشن، بعد ما باید دلداری بدیم همش :|تا الان بیش از 700 کانال بالای 5000 عضو در ساماندهی ثبت نام کرده اند:general711:
این مجوزها هیچ وقت تمومی نداره, 4 روز دیگه یه چیز دیگه درمیارن میگن اینم باید بگیری !!!تا الان بیش از 700 کانال بالای 5000 عضو در ساماندهی ثبت نام کرده اند:general711:
داداش می زنی رو customf
تو قسمت پترن باید تک تک سایتها رو وارد کنم جداد جدا و سیو کنم یا میشه چند تا رو با هم داد ؟ باید exclude کنم ؟
Campaign Source باید لینک هایی خاصی رو بدم که دائم هم اپدیت میشن ...شما لینک خاصی دارین /؟ چیزی شبیه این
کد:semalt|anticrawler|best-seo-offer|best-seo-solution|buttons-for-website|buttons-for-your-website|7makemoneyonline|-musicas*-gratis|kambasoft|savetubevideo|ranksonic|medispainstitute|offers.bycontext|100dollars-seo|sitevaluation|dailyrank
lifehacĸer\.com
lifehacĸer\.com|reddit\.com|motherboard\.vice\.com
خب اگه برات الزامی نداره با یه ادیتور مثله Notepad++ تغییرات رو انجام بده و بعد فایلشو آپلود کنسلام دوستان من تو پوسته وردپرس فایل styie.css رو از هدر فراخونی میکنم ولی یه مشکلی که داره الان که به طور کامل طراحی کردم رفت نمیتونم توش تغییری بدم یه بار میبینی خوبه یه بار میبینی نمیشه تغییر داد
الانم پوسته رو روی سایت انلاین نصب کردم و از قسمت ویرایشگر وردپرس میخوام تغییر بدم نمیشه ولی چند روز پیش اومدم یه تغییر کوچیک دادم شد
واقعا نمیدونم دیگه مشکل از کجاست هر کاری میکنم همینجوری هستش
اگه کسی با این مشکل برخوردی داشته و میدونه چجور حلش کنه ممنون میشم راهنمایی کنه
با تشکر
خود ارسال و تایید محصول کار سختیهدوستان سلام
تو سایت codecanyon.net و تم فارست اگر بخوایم محصول و قالب بفروشیم اگر " فقط " آی پی رو عوض کنیم حله؟؟ گیر به چیز دیگه ای نمیدن ؟ حساب پی پل هم اکی هست.