سلام، ببخشید کسی میدونه سایت های تفریحی مدل مانتو های ایرانی رو از کجا گیر میارن ؟ ممنون :general206:
اصلا اینکه گفته بشه امکان هک نیست مسخره ست ،امنیت محض نداریمبه بقیه جمله دقت نکردی! گفتم در صورتی که امنیت سرور اوکی باشه ، از قالب و افزونه مشکل دار استفاده نشده باشه ، رمز مناسب و قوی داشته باشه ، بروز باشه ، در اینصورت بازم میگم امکان هک نیست در غیر اینصورت بله امکانش هست[emoji4]
ادرسشو بزار ببینیمسلام
کانالم عکس بازیگران درون کشوره، از چند دقیقه پیش هر چی پست جدید میزنم اصلا ویو نمیشه ازش یعنی 1 ویو زده در حالی که قبل تر پست هاش همش چند هزار ویو داره.
یعنی مسدود شده؟
چطور بفهمم مشکل از منه یا مسدود شده؟
@gizmiztelادرسشو بزار ببینیم
بله تایید میشهاصلا اینکه گفته بشه امکان هک نیست مسخره ست ،امنیت محض نداریم
من ایمیل زدم پرسیدم گفتن 15 هزار ایران ملاک ادامه همکاری است.احتمال زیاد جهانی ، چون ایران که ده نفرم سایتت بازدید داشته باشه ۱۵ هزار میشه[emoji16]
جالبه پیاماشون رو هم که گفتن زیر 15 هزار و تسویه بزنین حذف کردن :general707: عجیب غریبه کارشون!من ایمیل زدم پرسیدم گفتن 15 هزار ایران ملاک ادامه همکاری است.
دمشون گرم.
پیام جدید گزاشتنجالبه پیاماشون رو هم که گفتن زیر 15 هزار و تسویه بزنین حذف کردن :general707: عجیب غریبه کارشون!
آخه 15 هزار ایران که صد نفرم در روز ای پی داشته باشی ده هزار ایرانم میشی@
از کار الکسا نمیشه سر درآورد . خود من الان یه سایت دارم حداقل روزی 500 آی پی ورودی داره اما رتبش 27 هزار ایران هست!جالبه پیاماشون رو هم که گفتن زیر 15 هزار و تسویه بزنین حذف کردن :general707: عجیب غریبه کارشون!
آخه 15 هزار ایران که صد نفرم در روز ای پی داشته باشی ده هزار ایرانم میشی@
بخاطر امتحانا بودهدوستان این چند روزه کاهش بازدید داشتید ؟
دوستان امکانش هست رای بدید
http://www.iwmf.ir/website/5181
به فنا رفتیم.دوستان این چند روزه کاهش بازدید داشتید ؟
امیدوارم به همین خاطر باشه!بخاطر امتحانا بوده
تا الان که خوب بوده و خودمم دارم استفاده میکنم از سرویس هاشونباسلام دوستان
یه سوال داشتم ممنون می شم که جواب بدید ...
اول اینکه یه هاست خوب بهم معرفی کنید که هم از لحاظ قیمت مناسب باشه وهم از لحاظ کیفیت ....
دوم اینکه پاسخ گویی خوبی داشته باشه...
باتشکر ...