راه های اعتماد سازی بجز فیدبک و حضوری چی هست؟
یعنی توضیحات متا که یه قسمت از افزونه قابل ثبت هست رو شما ثبت نکردی. و موتور های جستجو از قسمتی از متن به جای اون استفاده میکنن.یوآست اخطار زیر رو میده برای مطالب, چه مفهومی داره؟
No meta description has been specified. Search engines will display copy from the page instead
اینکه تو وردپرس دکمه ها مثلا رفتن به تب "دیداری" و "افزودن پرونده چندرسانه ای" کار نکنه دلیلش چی میتونه باشه؟
مشاهده پیوست 989543
اینکه تو وردپرس دکمه ها مثلا رفتن به تب "دیداری" و "افزودن پرونده چندرسانه ای" کار نکنه دلیلش چی میتونه باشه؟
مشاهده پیوست 989543
مشکل احتمالا از هاستتون هست.واسه منم بعضی وقت ها میشه ..خودش یه چند ساعت بعد خوب میشه :|
کلید F12 رو بزن بعد تب Console رو نگاه کن اونجا ارورا رو مینویسه اگر مشکل از عدم لود فایل js ای چیزی باشهع اونجا میگه ، شاید احتمال داره لود نمیشه یا هم مشکل تداخلی با افزونه ای باشه که همین تب کنسول رو ببینی بهت میگه مشکل چیهاینکه تو وردپرس دکمه ها مثلا رفتن به تب "دیداری" و "افزودن پرونده چندرسانه ای" کار نکنه دلیلش چی میتونه باشه؟
مشاهده پیوست 989543
یادم نیست داداش کدوم مطلبو میگی :general208:@AminArjmand
سلام
یه بار دیگه اون مطلبت که درباره گرفتن ssl رایگان بود بذار
بوکمارکام پریده:general509:
https://www.marketsaz.com/سلام. آقا فروشگاه ساز رایگان و آماده چی خوبه ؟؟؟؟ ( میدونم وردپرس و ووکامروس راحته ! )
یعنی دیگه چی کارش کنم؟ کجا ثبت کنم؟یعنی توضیحات متا که یه قسمت از افزونه قابل ثبت هست رو شما ثبت نکردی. و موتور های جستجو از قسمتی از متن به جای اون استفاده میکنن.
این مراحل رو هم طی کردم ولی رفرش که کردم سایت پریداول ثبت نام
بعد میری اونجا سایتت میدی واست آنالیز میکنه و dnsهاتو چک میکنه و بهت ۲ تا dns میده که جایگذین dnsقبلیت کنی (باید بری توی پنل دامنت و اونجا dns ها رو تغییر بدی)
بعد از اینکار یکم طول میکشه تا dnsها ست بشن
دقیقا نمیدونم، شاید سیستمش عوض شدهاین مراحل رو هم طی کردم ولی رفرش که کردم سایت پرید
وارد کردنی چک نکرد و درجا قبول کرد از این مسیر رفتم
DNS zones [Add new]
بعد
Master zone
Primary DNS - Records can be managed only from our interface.
بعد آدرس سایت رو دادم وقتی رو دی ان اس اصلی هاست قرار داره بعد اوکی شدن دی ان اسی که داده رو رفتم تو پنل دامین ست کردم
این گزینه رو تیک نزدممشکل از این نیست ؟ Create this zone without any records
همین الان cooldownload داره بدون مشکل استفاده میکنه
This site can’t be reached
www.*****.com’s server DNS address could not be found.
- Did you mean http://www.*****.biz/?
- Search Google for *****
وقتی افزونه رو پر میکنی همون اول یه قسمت داره به اسم Snippet Editor از اونجا توضیحات و وارد کن.یعنی دیگه چی کارش کنم؟ کجا ثبت کنم؟
اونایی که کپچا دارن رو بزار ما استفاده کنیمکسی اسمپر رزبلاگ داره - کامنت بذاره
چند تا دارم ولی کپچا داره
منظورم همین بودیادم نیست داداش کدوم مطلبو میگی :general208:
ولی برای ssl رایگان باید بری توی این سایت sslforfree.com و ثبت نام و سایتت رو ثبت کنی و مراحل نصب هم اتوماتیک داره هم دستی که کامل تصویری و متنی توضیح داده ، اگر از اینجا بگیری هر سه ماه یه بار باید بیای و تمدید کنی با زدن یه کلیک! ولی اگر هاستینگت نت افزار نیست بگو برات فعال کنه کاملا رایگان و بدون نیاز به آی پی اختصاصی و خودشم اتومات تمدید میشه ، برای هم سابدومین میتونی بگیری هم دامنه کاملا هم معتبره با مرورگرای قدیمی هم تست کردم بدون مشکل باز میکنه