دوستانی که گواهی SSL مجانی گرفتن، تبلیغات هم میندازه روی سایت، باعث قط و وصلی سایت هم میشه؟
برو TBN کمبود اکسیژن میاری!دوستان و اساتید
با وی پی اس بنظرتون از چه راهی هایی میشه کسب در امد کرد
یعنی اول خودت یه سری کار انجام بدی و بعدا اتوماتیک کسب در امد کنه
مثل همین سایت میترا رنک ولی اون باید سرمایه گذاری کنی زیاد فایده نداره
کسی راه خوبی میشناسه
ماهانه بشه در امدی کسب کرد که پول خود وی پی اس در بیاد
برو TBN کمبود اکسیژن میاری!
thebot.netیعنی چی
بیشتر توضیح بده :general105::general105::general105::general105:
به جز ptp هیچ روش کسب درامد موستقیم از vps نیست که اونام چوندرغازی بیش پول نمیدنthebot.net
خیلی از هاستینگها وقتی ازشون هاست میخری به رایگان برات فعال میکنن و هیچ گونه تبلیغاتی هم نداره.دوستانی که گواهی SSL مجانی گرفتن، تبلیغات هم میندازه روی سایت، باعث قط و وصلی سایت هم میشه؟
برای آپدیت خودکار معمولا باید تمام افزونه ها رو غیر فعال کنیدافزونه ها رو میشه دستی آپدیت کرد ولی خود وردپرس رو چه جوری دستی آپدیت کنم؟ آپدیت خودکار ارور میده...
افزونه ها رو غیر فعال کردم تاثیر نداشت! برای آپدیت دستی هم آپلود هاست آذرآنلاین خرابه جواب پشتیبانی هم نمیدنبرای آپدیت خودکار معمولا باید تمام افزونه ها رو غیر فعال کنید
آپدیت دستی هم سرچ کنید مقالات زیادی هست
http://farjad.co/wordpress/education/how-to-manually-update-wordpress/
ار طریق FTP هم نتونستید ؟افزونه ها رو غیر فعال کردم تاثیر نداشت! برای آپدیت دستی هم آپلود هاست آذرآنلاین خرابه جواب پشتیبانی هم نمیدن
واقعا آذرآنلاین افتضاحه, به پشتیبانی میگم مشخصات ftp بده تفره میره!ار طریق FTP هم نتونستید ؟
اره واسه سابدومینم میشه ، اگر بخوای از این سایت بگیری باید تک تک واسه هر سابدومین ثبت کنی ولی اگر بخوای اتومات واسه هر سابدومین ثبت بشه باید هاستینگت برات اوکی کنه اگه هاستینگت اوکی کنه نیاز به تمدید و نصب دستی هم نداریمنظورم همین بود
فقط یه چیزی واسه سابدومینم میشه گرفت؟
یا مثلا واسه دامنه بگیرم رو همه سابدومینام فعال میشه؟
نه عزیز نه تبلیغ میندازه نه قطعی ، این سایت پشتش کمپانیای بزرگی نظیر موزیلا و ... هستن که هدفشون پول و درج تبلیغات نیستدوستانی که گواهی SSL مجانی گرفتن، تبلیغات هم میندازه روی سایت، باعث قط و وصلی سایت هم میشه؟
باید سایت پاپ آپ دهنده هم با SSL داشته باشه که فعلا نیستش چنین سیستمیپاپ آپی که با https مشکلی نداشته باشه وجودداره یانه؟
آی گفتی...چطوری از وردپرس فارسی نجات پیدا کنم؟
میخوام وردپرس خالص باشه :general105: