من اصلا موندم برای چی مردم عضو کانالا می شن که انقدر سریع لفت می دن!
من کانال عضو بالا داشتم یعنی هر کاری می کردم بازم ریزش داشت!
حالا جالب اینه وقتی پست نمی زنی اصلاً ریزش نداره!
مثلا کانال داشتم 6 ماه ولش کردم فقط یکی دو درصد اعضاش کم شده بود. بعد 6 ماه پست زدم یه دفعه کلی آدم لفت دادن!
این نشون می ده از بس ملت تو کانالا عضون اصلا یادشون می ره لفت بدن! فقط منتظرن یکی پست بذاره تا بیاد بالا اون وقت لفت بدن!
این دلیلش صداست من واقعا اعصابم خورد میشه وقتی دینگ دینگ دینگ هی صدا پست گذاشتن کانالا میاد خوب بزار تو mute من هر چند وقت یه بار میام و همه رو یه جا میخونم!
از نظر کاربرا درجواب همین سوالت بود که تو کانالم مطرح کردم البته با گذاشتن mute درسته از ریزش زیاد جلوگیری شد ولی باز ریزش دارم چرا چون حرف بالا باد میاره باد میبره!
.
.
پ ن: شما سوالت نباید این باشه که چرا میرن باید این باشه که چرا میان؟ چرا باید بمونن؟ به قول
@javadth چرا باید تو کانال چرت و پرت (گه ، چس کانال ، گوسفند، احمق و ...) بمونه؟
مرتیکه احمق کلی پست خوب میزنه پسرخالم رو که هنوز بچس رو عضوش میکنم یهو پست تبلیغاتی میزاره زنه کاملا عریان، د آخه گوسفند تو انتظار داری ممبرات بمونن؟
طرف اینقدر مغزش قد نمیده که با قوم ها شوخی نکنه اون مدیر بیشعور که فکر میکنه حالا که کانالش چند هزار ممبر داره هر چیزی میتونه بزاره باید این ریزش رو هم داشته باشه.
منم کانال چند هزاری دارم باور کنید بدون جعفر و ترکه و اینا دارم پیش میرم هیچ مشکلی هم پیش نمیاد طرف فکر میکنه اگه نگه جعفر کلا کانالش دیگه مزه نداره!
.
.
ناموسا حالت بهم نمیخوره از این کانالا؟ چطور انتظار داری ریزش داشته باشن؟.
.
.
.
.
.
.
.
.
جدا از توهین هام:
کانالتون رو mute کنید.
آموزش کوتاه درباره غیر فعال کردن دانلود اتوماتیک بزارید.
به هیچ قومیتی توهین نکنید.
در موضوع کانالتون پست بزارید یه دفعه پست عاشقانه تو کانال جوک نزارید!
به کاربراتون احترام بزارید و تبلیغات در شعنشون بزارید (شان)!
بروز باشید!
هر چند وقت یکبار از کاربراتون بپرسید کانال مشکلی داره یا نه؟
چالش و مسابقات جالب رو بزارید همراه با جایزه هر چند کم در حد شارژ!
بخش پشتیبانی رو آزاد بزارید و به هیچ وجه به کسی که پیام میده توهین نکنید حتی اگه فحش داد فقط یا بلاکش کنید یا جواب ندید!
تشکر از کاربرا یادتون نره!