منم تو این هفته یه هاست میگیرم تست کن خبر بده خوب بود از اونجا بگیرم.یه سرویس ازشون گرفتم باید ببینیم کیفیت کارشون چطوره :general609:
حواله پایا ساعت 7 و نیم امشب ، فردا جمعه به حسابشون واریز میشه.زمان بندی داره مثلا سه ساعت یکبار
نه صبح باید ظهر می اومد به حساب
هفت شب می افته شنبه
اگر نیاد به حساب و تاخیر افتاد زنگ بزنین پشتیبانی شبا بانک مقصد
برای شما چی زده؟آقا این سایت کلیکس Clix درآمد من رو سه هفته هست که نریختن چه باید کرد؟ تماس هم گرفتم هر دفه یه بهونه میارن. این دفه گفتن تعداد واریز زیاد بوده! دفه پیش می گفت شما تو روز شنبه دیر درخواست دادی. آخر لیست بودی... این دفه که من 3 هفته پیش درخواست دادم دیگه اون بهونه رو نداشت! گفت تعداد واریز زیاد بودن
فرستادمببخشید میشه برای منم بفرستید؟
[email protected]
خب اول سابدومینو تو وبمستر ثبت کنید بعد نقشه سایتوتو وبمستر تولز میخوام یه سایت مپ اضافه کنم. سایت مپ رو ساب دامینه چطوری میتونم واردش کنم؟
همینطوری هم وبمسترم شلوغ هست ولی چاره ای نیست مجبورم همین کار رو بکنمخب اول سابدومینو تو وبمستر ثبت کنید بعد نقشه سایتو
واسه سایت شخصیت میخوای؟ وب داده داره اینجام چن نفر تعریف کردن ازشدوزتان..هاست لینوکس با هارد SSD و موقعیت عمریکا از کجا بگیرم؟
نه..یه سایت دیگه دارم...میخوام اونو ببرمواسه سایت شخصیت میخوای؟ وب داده داره اینجام چن نفر تعریف کردن ازش
دامنشون رو عوض کردننه..یه سایت دیگه دارم...میخوام اونو ببرم
این وب داده اول الکساش 5000 بود...الان از بس ازش تعریف کردن شده 2900
والا من دنبال هاستم همین وب داده فعلا مد نظرمه چی میشد این نت افراز یکم پلن های جدید میزاشت.نه..یه سایت دیگه دارم...میخوام اونو ببرم
این وب داده اول الکساش 5000 بود...الان از بس ازش تعریف کردن شده 2900
وب داده رو من اقدام کردم، ازشون هاست دانلود گرفتم احتمال هاست لینوکس هم میگیرم فعلا کیفیت کارشون بدک نیست باید چند روز بگذره بشه فهمید وضعیتشون چطوره ...دوزتان..هاست لینوکس با هارد SSD و موقعیت عمریکا از کجا بگیرم؟
میگن پشتیبانی خوبی نداره و مشکلی پیش بیاد زیاد اهمیت نمیدن یا مثلا خیلی دیر جواب تیکت میدن.وب داده رو من اقدام کردم، ازشون هاست دانلود گرفتم احتمال هاست لینوکس هم میگیرم فعلا کیفیت کارشون بدک نیست باید چند روز بگذره بشه فهمید وضعیتشون چطوره ...