حتما سروران عزیزم میدونن ولی من برای عده ای که شاید ندونن میگم که در بهترین حالتش همه بانکها با پیش فرض نهایتا 15 درصد مراجعه مشتریان میتونن نقدینگی تامین کنند. یعنی اگر مثلا نصف مشتریان پولشو رو بگیرن اون بانک عملا نابود میشه ( پول مردم نمی سوزه ، ولی میشه قضیه میزان و.... )
شما یعنی رفتی پول نقد دادی ولی حاتی وجود دارد که بانک نتونه پول شما رو پس بده.
خب؟ بانک مسئول مواظبت از پول شماست ؟ اگر اینطوره نباید سود بده باید از شما حق الزحمه نگهداری پول بگیره.
در بحث هاستینگ هم همینه ، اگر کسی بیاد مثلا سرور 128 گیگ رم بگیره ، بیاد تقسیم کنه 128 تا هاست با یک گیگ رم ، چقدر باید بگیره؟ 1 گیگ رم یعنی هیچی برای خیلی از سایتها. سروری که ماهانه مثلا 1 میلیون تومن هزینه داره شما خودتون تقسیم کنید که باید از کاربر چقدر بگیره تا خرج خود سرور در بیاد؟
تازه مگه قراره هاستینگ خرج خود سرور رو در بیاره فقط؟ الان کمیته امداد هم بخشی از پولی که شما میندازید تو صندوق صدقات رو به عنوان هزینه برمیداره ، بعد چرا شرکت تجاری نباید سود بکنه؟ اگر بخواد سود کنه از پرداخت و به صورت مساوی هم منابع تقسیم کنه باید خیلی هزینه کنه وب مستر که نمی کنه چون فکر می کنه سرور خوب ، رایگانه !
طبق تجربه خیلی از مشتریان مصرف خیلی خیلی کمی دارند و بعضی ها خیلی زیاد. اینجاست که هاستینگ باید مدیریت بکنه. مثلا در همون سرور 128 گیگ رم همین الان خیلی از هاستینگ هایی که اسمشون برده میشه و معروفه ، بالای 600-700 اکانت هاست می کنند ... که کاربر تکون میخوره سایتش ساسپند میشه.
ولی همین سرور به راحتی برای حدود 200 تا 250 سایت با بازدید متوسط و نسبتا بالا میتونه استفاده بشه در شرایطی که همیشه 30-40 درصد از ظرفیت سرور آزاد باشه که به موارد مختلف بستگی داره.
اینطوری نمیشه گفت که هاستینگ وقتی داره ظرفیت میفروشه باید خالی کنه اون مقدار رو . مثل بانکی که لزوما پول شما رو نگه نمیداره و اون رو به چند نفر وام میده یا سرمایه گذاری می کنه و....
اینها رو برای افرادی توضیح دادم که اصولا به گفته حضرت علی : نگاه می کنند که چه گفته می شود نه اینکه چه کسی می گوید .... که دشمنی عجیبی با ... دارند ...
سینا جان...
وقتی تهران هاست به من 512 مگ رم داده..پس من باید همون مقدار رم را مصرف کنم
من طبق منابعی که واسم تعریف شده مصرف کردم..سایتمم بیشتر از 512 مگ مصرف میکرد..ارور 500 میداد نه اینکه بیاد...
واسه چی سایتمو بدون اخطار بسته..جواب تیکت هم نمیده//سی پنل هم بسته که بکاپ نده
یعنی خداییش اگه دیشب چشمم نترسیده بود بکاپ نگرفته بودم..الان سایتم رو هوا بود