تاریخ من طولانی ستوالا بخدا راس میگی
اما دستانم کوتاه بود و دهانم دور
نه آنقدر توانی که عرق از جبین پاک کنم
و نه آنچنان که خشمم دلیری کند .:general609:
تاریخ من طولانی ستوالا بخدا راس میگی
شعر نو ؟تاریخ من طولانی ست
به جا این ک* شعرا یه حرکتی چیزی درباره اینکه بنره تو پی سی نمایش داده بشه نمیدونی؟تاریخ من طولانی ست
<script>
if (screen.width > 800) {
function show_image()
{
document.write("img src="https://cdn.persiantools.net/styles/default/xenforo/logosvg.svg");
}
}
</script>
نه جناب نجفی سرودهشعر نو ؟
احسنت
ما باهاش تمام فیلم های آموزشی رو ضبط میکنیم یک ساعت فول اچ دی میشه 100 و خورده ای مگواسه ویندوز
با این کمتا قبلا ضبط کردم حجمش زیاد شد
کدی هست که کد بنر رو کاری کنه که فقط برای کاربران کامپیوتر نمایش بده و کاربران موبایل نبینن؟
با javascript میشه
<script>
function detectmob(){return navigator.userAgent.match(/Android/i)||navigator.userAgent.match(/webOS/i)||navigator.userAgent.match(/iPhone/i)||navigator.userAgent.match(/iPad/i)||navigator.userAgent.match(/iPod/i)||navigator.userAgent.match(/BlackBerry/i)||navigator.userAgent.match(/Windows Phone/i)?!0:!1}
if(detectmob() === false){
document.write('<p>کد تبلیغات</p>');
}
</script>
محمد توی پست بالا با جاوا رو گفتبه جا این ک* شعرا یه حرکتی چیزی درباره اینکه بنره تو پی سی نمایش داده بشه نمیدونی؟
ظاهرا نسخه های قبل از 4.7.2 یه باگ خیلی ناجور داره که دیگه خود گوگل دست به کار شده برای رفع این باگنسخه وردپرس سایتم آخرین نگارشه یعنی 4.7.2
بعد امروز گوگل این پیغام رو زده!
Google has detected that your site is currently running Wordpress 4.7.0 or 4.7.1, an older version of Wordpress. Outdated or unpatched software can be vulnerable to hacking and malware exploits that harm potential visitors to your site. Therefore, we suggest you update the software on your site as soon as possible.
Following are one or more example URLs where we found pages that have outdated software. The list is not exhaustive.
چه مرگشه؟ :|
Ted جان به من هم ایمیل داده!:angrybirds8:
کاربر گرامی ،
باسلام
من Ted هستم ، کارشناس ارتباط با مشتریان وب سایت HostTracker
ما بسیار خرسندیم که به اطلاع برسانیم سیستم مانیتورینگ HostTracker به تازگی قرارداد همکاری با درگاه پرداخت آرین پال در ایران منعقد نموده است . از هم اکنون تمامی مشتریان ما در ایران قادر هستند به آسانی از خدمات این مجموعه استفاده نمایند.
شما می توانید از طریق لینک زیر به حساب کاربر خود وارد شوید :
https://www.host-tracker.com/User/SignIn
در اینجا برخی از امکانات HostTracker را یادآور می شویم :
- مانیتورینگ عمومی وب سایت در بستر http/https
- کنترل پورت و مانیتورینگ پینگ
- بررسی تاریخ انقضای دامنه و یا گواهینامه امنیتی
- مانیتورینگ دیتابیس
- کنترل محتوای وب سایت
- بررسی وضعیت لود CPU ، رم و هارد
و سرویس های متنوع دیگر ...
همچنین اطلاع رسانی ها از طریق پیام کوتاه ، ایمیل ، اسکایپ ، هنگ اوت گوگل و وایبر فراهم می باشد .
در صورتی که هرگونه سوال یا مشکل دارید از طریق آدرس ایمیل [email protected] با ما در ارتباط باشید .
باحترام
Ted
من این پیغام رو ابتدا تو ایمیل ها دیدم بعد روی لینک کلیک نکردم که شاید ایمیل جعلی باشه و مستقیم رفتم خود گوگل وبمستر که دیدم نه واقعا از طرف خود گوگل بود - اما نمیدونم چرا گوگل اشتباه کرده! من 4.7.2 استفاده می کنم و متای نسخه وردپرس هم تو سایت وجود داره با این حال این پیغام رو داده بود.نسخه وردپرس سایتم آخرین نگارشه یعنی 4.7.2
بعد امروز گوگل این پیغام رو زده!
Google has detected that your site is currently running Wordpress 4.7.0 or 4.7.1, an older version of Wordpress. Outdated or unpatched software can be vulnerable to hacking and malware exploits that harm potential visitors to your site. Therefore, we suggest you update the software on your site as soon as possible.
Following are one or more example URLs where we found pages that have outdated software. The list is not exhaustive.
چه مرگشه؟ :|
چقدر تو kسshr میگی :|یه تاپیک بود طنز بازارچه دامین، سرچ میکنم نیست . هست یا پاکش کردن؟
سلاممودم کومبو (ساده) بزار رو میز نشونشون بده بگو وای فای ندارم. مودم اصلی را زیر میز قایم کن. راه حل بعدی اینکه هر وقت خواستن بیان تو تنظیمات مودم وای فای از از n پلاس به g تغیر بده سرعت خیلی میاد پایین و بردشم کم میشه
فعلا یه ماهه منتظرم...دوستانی که رفع فیلتر شدن. رسیدگی به درخواست چه مدت طول میکشه؟