یعنی حتی یه جواب کوتاه هم ندادن؟ یا منتظرن محتوا حذف بشه؟ برای من که الان روی یه وبلاگ خالی ست شدهفعلا یه ماهه منتظرم...
یعنی حتی یه جواب کوتاه هم ندادن؟ یا منتظرن محتوا حذف بشه؟ برای من که الان روی یه وبلاگ خالی ست شدهفعلا یه ماهه منتظرم...
به چند روش سائوپائولویی پیام دادم جواب ندادن، هیچ محتوایی ندادن حذف کنم سایت قدیمی و پر بازدید :|یعنی حتی یه جواب کوتاه هم ندادن؟ یا منتظرن محتوا حذف بشه؟ برای من که الان روی یه وبلاگ خالی ست شده
زنگ بزنی بهشون آه و ناله کنی و اینا زودتر باز میکنن..فعلا یه ماهه منتظرم...
اگه کسی میدونه به منم بگه!
وب مستر خواب و خوراک داشت که سمت وبمستری نمیوند[emoji2]
18 سالمه به اندازه یه فرد 30 ساله شدم اینقدر حرص خوردم برا سایتمبرای وبمستر آرامش معنا نداره!
این فونت انتظار ظهور هست منتها اون آخر س که بریدگی هست اونو یا تو کورل و فتوشاپ اونجوری کردند (تایپوگرافی) یا یکی اومده این فونت رو ویرایش کرده که من خبر ندارم. به هر حال این مجموعه فونت شامل 18 فونت هست که فونتهای خوبی برای کارهای گرافیکی هستند. لینک دانلود و توضیحاتش:
این فونت انتظار ظهور هست منتها اون آخر س که بریدگی هست اونو یا تو کورل و فتوشاپ اونجوری کردند (تایپوگرافی) یا یکی اومده این فونت رو ویرایش کرده که من خبر ندارم. به هر حال این مجموعه فونت شامل 18 فونت هست که فونتهای خوبی برای کارهای گرافیکی هستند. لینک دانلود و توضیحاتش:
http://irfont.ir/post/29/دانلود-18-فونت-جدید-انتظار-ظهور
به قالب های فامو یه سر بزن اگه پسند کردی اونا قالب خوب وحرفه ای هستن.سلام دوستان
دنبال یه قالب خوب هستم ، از این قالب های ورپرسی که تو فروشگاه ها میفروشن
قالبی که از نظر کیفیت کدنویسی قابل قبول باشه و ریسپانسیو هم باشه چی پیشنهاد می کنید ؟؟
این انتخاب برام خیلی حیاتی ، اول کار هستم و ممنون میشم برادرانه راهنمایی کنید
موضوع سایت بیشتر ترجمه مقالات تکنولوژی انگلیسی به فارسی هست
متشکرم
irpopupدوستان یه سایت پاپ اپ خوب معرفی کنید
شمارشش خوب باشه
تبلیغات تلگرامی نداشته باشه
غیر از اینirpopup
nextpopupغیر از این