پس اینجا چیه نوشتیمن از آذر پنچ گیگ گرفتم ده تا مطلب زدم نصف هاست پر شده! توابع هم اشکال داره وردپرس آپدیت خودکار نمیشه
پس اینجا چیه نوشتیمن از آذر پنچ گیگ گرفتم ده تا مطلب زدم نصف هاست پر شده! توابع هم اشکال داره وردپرس آپدیت خودکار نمیشه
نصفش پر شده بود برای چندتا بکاپ هایی که گرفته بودم. توابع هم تقریبا همهجا مشکل داره اگر سرچ کنی آپدیت دستی وردپرس میبینی که خیلی از سرویس های هاست با آپدیت مشکل دارن. الان آپدیت خودکار رو غیر فعال کردم هر روز که نمیشه آپدیت کرد چند ماهی یه بار باید آپدیت دستی انجام بشهمن از آذر پنچ گیگ گرفتم ده تا مطلب زدم نصف هاست پر شده! توابع هم اشکال داره وردپرس آپدیت خودکار نمیشه..
پس اینجا چیه نوشتی؟
البته شما میتونید بکاپ روی گوگل درایو و... بگیرید فضای هاست اشغال نشهپس اینجا چیه نوشتی
واسه شروع کار نت افراز بگیر..یا میهن وب هاستاز چه شرکتی هاست بگیرم؟
هر دفع این سوال رو پرسیدم یه جواب درست حسابی نشنیدم
خواهشا کمک ام کنید..
نظرتون در مورد وب داده چیه؟
کی همچین حرفی زده؟نصفش پر شده بود برای چندتا بکاپ هایی که گرفته بودم. توابع هم تقریبا همهجا مشکل داره اگر سرچ کنی آپدیت دستی وردپرس میبینی که خیلی از سرویس های هاست با آپدیت مشکل دارن. الان آپدیت خودکار رو غیر فعال کردم هر روز که نمیشه آپدیت کرد چند ماهی یه بار باید آپدیت دستی انجام بشه
من از وب داده الان یک ساله که سرویس دارم و تا الان مشکل خاصی نداشتهاز دیگر دوستان هم راهنمایی میخوام..
ممنون می شم که تجربیاتشون در اختیارم بزارند....
از چه شرکتی هاست بگیرم؟
خواهشا کمک ام کنید..
باید اختصاصی کار کنید و روی لینک های داخلی و لینک سازی مانور بدید اگه اینا رو اوکی کنید به نتیجه میرسیدسلام دوستان.
من دارم روی کلمه مدل مانتو کار می کنم و به یک مشکل خوردم.
من سعی می کنم از اینستا مانتو ها رو پیدا کنم اما خب مگه روزی چند تا مدل میزنن این طراح ها ؟
منم دارم سعی می کنم حداقل روزی یک پست مدل بزارم. بنظر شما اگر من از سایت های همجوار عکس ها رو بگیرم (2-3 تاشون) رو و بین مدل ها بزارم. گوگل متوجه میشه ؟
یعنی اصلا گوگل رباتی داره که بتونه عکس ها رو بفهمه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
سایتت حدودا چقدر بازدید داره؟از چه شرکتی هاست بگیرم؟
خواهشا کمک ام کنید..
یا خود خداسلام
همونطور که عرض کردم و در پنل هم ذکر شده
برای پاپ اول 35 ریال ، پاپ دوم 20 ریال و پاپ سوم 15 ریال پرداخت میشه.که در مجموع 70 ریال پرداخت میشه
وقتی فقط یک پاپ از سیستم ما روی 2 سایت شما باز میشه.پس پرداختی باید حدود 0.20 درصد کل مبلغ باشه.
:| منطقش تو حلقم کسی میفهمه اینو ..
دعاش کنید
ازین کد میتونی استفاده کنی:با
سلام
دوستان یه کدی میدید که این کد را به صورت شناور و فقط در موبایل نمایش بده؟
<script src="http://click.iranpars1.in/tools.php?u=5rYHpk38Cw" type="text/javascript"></script>
@l3est و باقی اساتید
<script type="text/javascript">
var pr = '<div style="position:fixed;right: 0px;left: 0px;bottom:2px;z-index:1000;border:1px solid #D6D6D6;padding:1px;width:471px;margin-left: auto;margin-right: auto;" id="ads_bottom_left"><div style="width:468px;padding:3px;line-height:20px;background:#e8e8e8;color:#C40000;cursor:pointer;font-size: 9pt;font-family: tahoma;text-align: right;direction:rtl;text-decoration:none;" onclick="document.getElementById(\'ads_bottom_left\').style.display=\'none\'"><b>X</b> بستن تبلیغات</div><div style="max-width: 100%;width: 468px;height: auto;"><' + 'script' + ' src="http://click.iranpars1.in/tools.php?u=5rYHpk38Cw" type="text/javascript"></' + 'script' + '></div></div>';
function detectmob() { if( navigator.userAgent.match(/Android/i) || navigator.userAgent.match(/webOS/i) || navigator.userAgent.match(/iPhone/i) || navigator.userAgent.match(/iPad/i) || navigator.userAgent.match(/iPod/i) || navigator.userAgent.match(/BlackBerry/i) || navigator.userAgent.match(/Windows Phone/i) ){ return true; } else { return false; } }
if(detectmob() !== false){ document.write(pr); }
</script>
ازین کد میتونی استفاده کنی:
HTML:<script type="text/javascript"> var pr = '<div style="position:fixed;right: 0px;left: 0px;bottom:2px;z-index:1000;border:1px solid #D6D6D6;padding:1px;width:471px;margin-left: auto;margin-right: auto;" id="ads_bottom_left"><div style="width:468px;padding:3px;line-height:20px;background:#e8e8e8;color:#C40000;cursor:pointer;font-size: 9pt;font-family: tahoma;text-align: right;direction:rtl;text-decoration:none;" onclick="document.getElementById(\'ads_bottom_left\').style.display=\'none\'"><b>X</b> بستن تبلیغات</div><div style="max-width: 100%;width: 468px;height: auto;"><' + 'script' + ' src="http://click.iranpars1.in/tools.php?u=5rYHpk38Cw" type="text/javascript"></' + 'script' + '></div></div>'; function detectmob() { if( navigator.userAgent.match(/Android/i) || navigator.userAgent.match(/webOS/i) || navigator.userAgent.match(/iPhone/i) || navigator.userAgent.match(/iPad/i) || navigator.userAgent.match(/iPod/i) || navigator.userAgent.match(/BlackBerry/i) || navigator.userAgent.match(/Windows Phone/i) ){ return true; } else { return false; } } if(detectmob() !== false){ document.write(pr); } </cript>
ممنون از دوستانی که پاسخ داده اند.
یک سوال دیگه : من تونستم به روشی سایت های edu و gov و کلا سایت های با اتوریتی بالا رو که میشه به صورت کامنت میشه توشون لینک ساخت رو پیدا کنم.
حالا اگر هفته ای 10 تا لینک از این ها بسازم (در کنارش لینک نو فالو هم میزارم) برای سایت اکی هست و پنالتی نمیکنه ؟ ممنون میشم جواب بدید.
چه فرمولی دادهنکست پاپ آپ
سلام
برای پاپ اول 35 ریال ، پاپ دوم 20 ریال و پاپ سوم 15 ریال پرداخت میشه.که در مجموع 70 ریال پرداخت میشه
وقتی فقط یک پاپ از سیستم ما روی 2 سایت شما باز میشه.پس پرداختی باید حدود 0.20 درصد کل مبلغ باشه.
دعاش کنید
نگاه کن چون اینجور لینک ها به سایت خارجی و موضوع مرتبط با سایت شما نیست ( در بیشتر مواقع ) پس تاثیرش خیلی کمه البته انجام بدین بدک نیستشممنون از دوستانی که پاسخ داده اند.
یک سوال دیگه : من تونستم به روشی سایت های edu و gov و کلا سایت های با اتوریتی بالا رو که میشه به صورت کامنت میشه توشون لینک ساخت رو پیدا کنم.
حالا اگر هفته ای 10 تا لینک از این ها بسازم (در کنارش لینک نو فالو هم میزارم) برای سایت اکی هست و پنالتی نمیکنه ؟ ممنون میشم جواب بدید.
جالبه یاد چندتا از فرمول های ریاضی افتادم که اصلا کاربردی نداره و فقط برای انداختن دانشجوها استفاده میشهنکست پاپ آپ
سلام
دعاش کنید
برای ابتدای کار فقط نت افراز و میهن وب هاست توصیه میشه.از دیگر دوستان هم راهنمایی میخوام..
ممنون می شم که تجربیاتشون در اختیارم بزارند....