برای نصب قالب فروشگاهی حتما باید ووکامرس هم روی وردپرس نصب شده باشه؟
سرور داخل ایران باشه شمارش بهتره به دلیل سرعت دسترسی یه مورد که سایت پاپ اپ داره اول کار باید دست و بالت باز باشه و خوب سرمایه داشته باشی .سلام دوستان عزیز
راه اندازی سایت پاپ آپ چقدر هزینه داره ، طراحی سایت و اسکریپت و سئو صفحه اولش ؟
حتما باید سرورش داخل ایران باشه یا اروپای خوب جواب میده ؟ حداقل مشخصات سرورش باید چی باشه ؟
چه مشکلاتی واسه آدم شاید پیش بیاد تو سایت پاپ آپ ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
حدود چقدر سرمایه اولیه لازم داره دوست عزیز ؟ پلیس فتا و ساماندهی که بهت گیر نمیدن ؟سرور داخل ایران باشه شمارش بهتره به دلیل سرعت دسترسی یه مورد که سایت پاپ اپ داره اول کار باید دست و بالت باز باشه و خوب سرمایه داشته باشی .
شرعا حرام است !خرید پاپ آپ برای افزایش امار و کسب درامد از سیستم های کسب درامد خارجی اشکال داره؟!!!
اگه اشتباه نکنم فک نمی کنم نیازی به نصب ووکامروس باشهبرای نصب قالب فروشگاهی حتما باید ووکامرس هم روی وردپرس نصب شده باشه؟
اونایی که من برسی کردم یا ووکامرس داخل خودشون بود یا نیاز به نصبش بود!اگه اشتباه نکنم فک نمی کنم نیازی به نصب ووکامروس باشه
اگر تازه تاسیس باشه میشه گفت یه جورایی بله! اما اگر بیشتر از 2 ماه از تاسیسش گذشته باشه، قطعا گوگل ی آتوریتی بهش میده و اگر نده یعنی بی ارزش هست.سلام
یه سوال
اگه وبلاگی Domain Authority & Page Authority نداشته باشه ولی بک لینک از آلسکا داشته باشه . اون وبلاگ ارزش داره آیا ؟؟؟
سلام
15 سالمه و از سال 90 در حوزه وب فعالیت دارم
و مثل بسیاری از دوستان از وبلاگ نویسی شروع کردم
یادمه یه وبلاگ داشتم به رتبه الکسای زیر 500 ایران رسید نمیدونم چی شد حذفش کردم :|
تازگیا دارم ++C و پایتون و html رو یاد میگیرم:android22:
چرا اینقدر پستای بیهودت زیاده؟به هیچ وجه سراغ آمارگیر دات نت نرید. همون اول بار تهدید میکنه
بنا به دلایل امنیتی آدرس آیپی شما "******" در سیستم ذخیره شد و در صورت تکرار دسترسی شما از سایت قطع شده و به دلیل سو نیت شما از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد
مراقب رفتار ها و فعالیت های خود در سامانه آمارگیر باشید. لاگ ها به صورت روزانه چک میشوند
همه را میزارم اینجاپستای هر روزتو میکس کن باهم و یدونه پست ارزشی بزار
من جای شما بودم یه هاست از نت افزار می گرفتمبرای یه سایت تازه تاسیس شده ....