کسی از افزونه GD Star Rating استفاده کرده؟ یه سوال داشتم...(این افزونه رتبه بندی رو تو سرچ گوگل هم نشون میده؟ همون پنج ستاره بغل سرچ)
از چه لحاظ؟پ.ن : تو این مدت یکم با ایران فیلم ارتباط داشتم به شدت سیاست کاری کثیفی دارن!
سایتشون هم با این اوضاع به سمت نابودی پیش میره.
امارگیر بلاگر کاملا اشتباهه!امارگیر بلاگر درسته ؟
یه وبلاگ وارز دارم اخرین پستی که زدم ماله 25 ژوئن 2015 است .
امروز چکش کردم بازدیدش این بود
تعداد بازدید از صفحه امروز
۲۷۶
تعداد بازدید از صفحه دیروز
۳۵۶
تعداد بازدید از صفحه در ماه گذشته
۱۲٬۸۶۶
سابقه تعداد بازدید از صفحه در همه زمانها
۱۰۹٬۹۷۲
سلام، ببخشید مبین نت هر گیگ رو چند می فروشه؟ تو سایتش ننوشتههمینه دیگه...
نمونش میشه مثل وایمکس مبین نت (دزد) که هر گیگ رو به خون پدرش میفروشه..چون رقیب نداره
بماند حالا ، مفصله حوصله توضیح دادنشو ندارم ، اما اینو از من قبول کناز چه لحاظ؟
جالب بودیه جک هست میگه یه نفر رفته بوده جهنم دیده بوده مردم گناهکار هر کشور رو ریختن تو یه چاه و یکی رو گذاشتن بالا سرشون که عذابشون کنه ولی این وسط برای ایرانیا هیچ کسی رو نذاشته بودن. طرف رفته پرسیده چرا برای ایرانیا مأمور عذاب نذاشتین؟ بهش گفتن بلایی که ایرانیا سر همدیگه میارن رو هیچ مأمور شکنجه ای نمی تونه سر کسی بیاره
پ.ن کدومش منظورت بود پی یا ایران فیلماین به ایران فیلم درگاه داده بود!
پ.ن : تو این مدت یکم با ایران فیلم ارتباط داشتم به شدت سیاست کاری کثیفی دارن!
سایتشون هم با این اوضاع به سمت نابودی پیش میره.
با ایمیل متفاوت نه آیپی جدیدبلاگفا تو ثبت وبلاگ محدودیت داره ده تا وبلاگ ثبت کردم . خطا میده امکان ساخت وبلاگ جدیدی را برای ساعاتی نخواهید داشت !
ای پی مو هم عوض کردم بازم نشد
از دوستان کسی ترفندی بلد نیست >><<؟؟
@Milad._.Rمدیر این سایت در پرشین تولز هست؟ uupload.ir
ایران فیلم.پ.ن کدومش منظورت بود پی یا ایران فیلم
به احتمال زیاد ندیدندوستان کمبته فیلترینگ چرا تبعیض قائل میشه الان تمامی سایت های بزرگ مثل فارسروید گت اندروید اتدروید سیتی وقتی ک مطلبی میگن مورد داره محتوا و لینک دانلود رو پاک میکنند و فقط مینویسن به دستور واحد اجرای دستورات دبيرخانه كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه مطلب و لینک دانلود حذف شد.
دو روز پیش چنین ایمیلی اومد ک فلان پست رو مشکل داره منم محتوا و لینک رو پاک کردم چنبن چیزی نوشتم اما الان نگاه کردم اون پست رو برواشتن فیلتر کردن.چرا آخه؟ سایت های بزرگ چنین چیزی مینویسن موردی نداره که.واقعا خسته شدم
ایمیل رو هم عوض کردم نشدبا ایمیل متفاوت نه آیپی جدید
ولی بلاگفا ارزش نداره برای بکلینک و تبلیغات. لینک تبلیغاتی خودکار حذف میشه
ادرس این سایتی که باهاش اتوریتی چک کردید میدید ؟ دنبالشم.ایمیل رو هم عوض کردم نشد
ولی با یه مرور گر دیگه تست کردم ثبت شد
درسته ارزش نداره
ولی وبلاگی با همچین مشخصاتی خریدار زیاد داره ضمن اینکه بالای 450 تا بک لینک تو الکسا داره ....
مشاهده پیوست 994420
کسی خریدار بود . پ.خ بده
http://www.seoreviewtools.com/bulk-seomoz-authority-checker/ادرس این سایتی که باهاش اتوریتی چک کردید میدید ؟ دنبالشم.
از اونا هم فیلتر میشه چون اصن قبل از اینکه اخطار بیاد صفحه رو فیلتر میکنندوستان کمبته فیلترینگ چرا تبعیض قائل میشه الان تمامی سایت های بزرگ مثل فارسروید گت اندروید اتدروید سیتی وقتی ک مطلبی میگن مورد داره محتوا و لینک دانلود رو پاک میکنند و فقط مینویسن به دستور واحد اجرای دستورات دبيرخانه كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه مطلب و لینک دانلود حذف شد.
دو روز پیش چنین ایمیلی اومد ک فلان پست رو مشکل داره منم محتوا و لینک رو پاک کردم چنبن چیزی نوشتم اما الان نگاه کردم اون پست رو برواشتن فیلتر کردن.چرا آخه؟ سایت های بزرگ چنین چیزی مینویسن موردی نداره که.واقعا خسته شدم