باز میشهدوستان شب زنده دار سامانه بام واسه شما هم باز نمیشه ؟
باز میشهدوستان شب زنده دار سامانه بام واسه شما هم باز نمیشه ؟
روی سئو تاثیر مثبت نداره بانص بالا میره که خوب نیستخرید پاپ آپ برای افزایش امار و کسب درامد از سیستم های کسب درامد خارجی اشکال داره؟!!!
برای یه سایت تازه تاسیس شده ....سایتت حدودا چقدر بازدید داره؟
اولویتت چیه؟ قیمت/امنیت/پشتیبانی...
حداکثر هزینه ای که می خواهی بکنی؟
با فتوشاپ یا اینکه بعضیا والترمارک خودشونو میندازن روشواترمارک عکس چه جوری حذف میکنن؟
ببین اگه حرفه ای نیستی بیا سمت نت افراز چون همه چی رو ساده کرده و هاست و ایزوله کرده و به بخش های که احتیاج نداری نمیزاره دسترسی داشته باشی تا خرابکاری نکنی برای شروع نت افراز مناسبه. ولی بعدها که میبینی سایتت بازدیدش بالا رفت یکم اذیت میکنه چون محدودیتش زیاده.برای یه سایت تازه تاسیس شده ....
فتوشاپ و نرم افزار که این کار رو میکنن فقط کافیه سرچ کنیواترمارک عکس چه جوری حذف میکنن؟
این سئو یاست حتما نباید سبز باشه مثلا یه مورد مثال میزنم استفاده از h2 در متن از طرف سئویاست یه مزیت حساب میشه در صورتی که بعضی قالب این کار رو روی عنوان و .... انجام میدن و گذاشتن h2 در متن غیر ضروری هستش حالا در کل اگه بخوایم معیار رو گوگل بزاریم اتفاقا گوگل بعضی اوقات به مطالب رتبه های بالا میده که معیارهای سئویاست جزوشون نیست در نتیجه سئویاست لازمه اما کافی نیستدوستان یک سوال دیگه :
اینکه سئو یاست باید حتما سبز باشه درسته ؟ مثلا من دارم مدل مانتو میزارم، باید تعداد کلماتم رو 300 برسونم مگر نه سبز نمیشه.
من چگالی کلمات کیلیدی و حدودا 8 تا رو سبز می کنم ولی این که سبز نمیشه کلا مطلب رو زرد نشون میده.
حالا واقعا مهمه ؟ من خودم بررسی کردم برای سایت های بزرگ تفریحی که اون ها هم زرد هستند.
میشه ی راهنمایی کنید.
یاست کلا پیشنهاد میده که چکار کنی ، نکنی ام مشکلی خاصی پیش نمیاد ولی در کل نمیشه گفت مفیده بعضی گزینه هاش حتی ممکنه به ضررت باشه . زیاد گیر نده بهش پست بزن ازمون وخطا کن بهترین استایل برای پست هات که برات بازدهی زیادی داره انتخاب کن.دوستان یک سوال دیگه :
اینکه سئو یاست باید حتما سبز باشه درسته ؟ مثلا من دارم مدل مانتو میزارم، باید تعداد کلماتم رو 300 برسونم مگر نه سبز نمیشه.
من چگالی کلمات کیلیدی و حدودا 8 تا رو سبز می کنم ولی این که سبز نمیشه کلا مطلب رو زرد نشون میده.
حالا واقعا مهمه ؟ من خودم بررسی کردم برای سایت های بزرگ تفریحی که اون ها هم زرد هستند.
میشه ی راهنمایی کنید.
این سئو یاست حتما نباید سبز باشه مثلا یه مورد مثال میزنم استفاده از h2 در متن از طرف سئویاست یه مزیت حساب میشه در صورتی که بعضی قالب این کار رو روی عنوان و .... انجام میدن و گذاشتن h2 در متن غیر ضروری هستش حالا در کل اگه بخوایم معیار رو گوگل بزاریم اتفاقا گوگل بعضی اوقات به مطالب رتبه های بالا میده که معیارهای سئویاست جزوشون نیست در نتیجه سئویاست لازمه اما کافی نیست
یاست کلا پیشنهاد میده که چکار کنی ، نکنی ام مشکلی خاصی پیش نمیاد ولی در کل نمیشه گفت مفیده بعضی گزینه هاش حتی ممکنه به ضررت باشه . زیاد گیر نده بهش پست بزن ازمون وخطا کن بهترین استایل برای پست هات که برات بازدهی زیادی داره انتخاب کن.
بلهدوستان این زیر دامنه برای شما فییلتر است؟
http://cdn.gamepix.com
فکر نکنم مثل ما بوده باشی شما ...سلام
15 سالمه و از سال 90 در حوزه وب فعالیت دارم
و مثل بسیاری از دوستان از وبلاگ نویسی شروع کردم
یادمه یه وبلاگ داشتم به رتبه الکسای زیر 500 ایران رسید نمیدونم چی شد حذفش کردم :|
تازگیا دارم ++C و پایتون و html رو یاد میگیرم:android22:
موفق باشیسلام
15 سالمه و از سال 90 در حوزه وب فعالیت دارم
و مثل بسیاری از دوستان از وبلاگ نویسی شروع کردم
یادمه یه وبلاگ داشتم به رتبه الکسای زیر 500 ایران رسید نمیدونم چی شد حذفش کردم :|
تازگیا دارم ++C و پایتون و html رو یاد میگیرم:android22:
سلام، بله ی فریم ورک هست مثل بوت استرپ!