نمیشه!دوستان
کانال تلگرام دیلیت شده را می شه برگردوند ؟
خود ادمین دیلیت کرده !!!!
حتی اگه ادمین سازنده کانال دیلیت اکانت هم کنه دیگه به کانال دسترسی نداره
نمیشه!دوستان
از فایروال خود ویندوز هم میتونی استفاده کنیرندر یه مشت ویدئو آموزشی که خودمون دوبله کردیم میخایم اول و آخر و وسط ویدئو آدرس سایت با یه تیزر قرار بدیم که مشکلمون همون وسط ویدئو هست که حتما باید رندر کنیم وگرنه خیلی راحت میشد فایلهای ویدئوییمون رو به اول و آخر بچسبونیم
نمیدونم روش دیگه ای هست یا نه ولی پریمیر برای اینکار جواب میده رو سیستم خودم
آنتی ویروس ها و فایروال های سرور مثه اینکه فرق میکنن چندتا میخاستم نصب کنم نشد و باید نسخه مخصوص سرورشون رو میگرفتم
ممنون.
با این پلاگین میتونی انجام بدی:اقا محمد یه کد بده کل لینک های خروجی سایت رو بشه نوفالو کرد
فکر نکنم بشه چون ادمین دیلیت کرده دیگهدوستان
قطعا بین اون بک لینکی ماهیانه 2 هزار تومنه و این انجمن که 250 هزار تومنه فرقی هست!هزینه بک لینکها هم بالاس همین پی تی داره 250تومن برای یک ماه میگیره
از اون طرف تجربه بهم نشون داده صرف اینکه پیج رنک و اتوریتی و .. تنها بالا باشه ولی اماره بالا نباشه فایده نداره با این شرایط هم قیمت پاپ آپ و تبلیغات کلیکی در میاد
قطعا میدهدوستان اگه هیچ بک لینک نسازی ولی محتوای سایت ارزش مند و اختصاصی باشه گوگل رتبه خوبی به سایت خواهد داد؟
قطعا میده
ولی یکم طول میکشه
و اینکه ممکنه سایت های قوی تر از تو کپی کنن و تو رشد منفی کنی تو این مدت
عوامل دیگه مزید بر علت می شه که موفقیت دور از ذهن باشه!دوستان اگه هیچ بک لینک نسازی ولی محتوای سایت ارزش مند و اختصاصی باشه گوگل رتبه خوبی به سایت خواهد داد؟
گیفت کارت آیتونز 25 و 50 و 100 دلاری موجود دارم با تخفیف خیلی خوبی میتونم بدم بهتون. البته از هرکدوم فقط یک عدد موجود هست. در مورد توضیحات بیشتر میتونید تاپیک امضامو نگاه کنید.سلام خدمت دوستان قدیمی (اگه هنوز اینجا هستن)
1 - موس خوب چی پیشنهاد میدین که زود ویل اش خراب نشه..قیمتشم مناسب باشه
2 - سایت معتبر برای خرید گیفت کارت آیتونز اگه میشناسین معرفی کنین
قربون 3>
من هنوز سایتو نزده ورودی گوگل میگیرمکسی میتونه:general706: تو 20 روز با زدن روزی 2 مطلب..بتونه 25 تا ورودی گوگل در روز بگیره؟:general707::general707:
من هنوز سایتو نزده ورودی گوگل میگیرم
قطعا میده
ولی یکم طول میکشه
و اینکه ممکنه سایت های قوی تر از تو کپی کنن و تو رشد منفی کنی تو این مدت
یه روز صبر کن.از کجا بفهمم توی گوگل آنالیز سایتم ثبت شده یا نه ؟
کد اسکریپتی که داد رو قبل از </head> گذاشتم، اما اماری نمیشماره..
لطفا راهنمایی کنید.
از کجا بفهمم توی گوگل آنالیز سایتم ثبت شده یا نه ؟
کد اسکریپتی که داد رو قبل از </head> گذاشتم، اما اماری نمیشماره..
لطفا راهنمایی کنید.
یاد میگیرههاستینگ اسمشو نبر خیلی سرویس های خوبی میده..
فقط طرف بلد نبود بک آپ ریستور کنه :|