می تو یادش بخیر:general711: میرفتیم تو بار پول میریختیم ...:general705:یادش بخیر GTA 4
99% پسرا اصن به خاطر همین چیزاش بازی میکردن
یه جورایی متحول کننده نسل بازی ها بود. دیگه بعد از اون همه دنبال این سبک بودن
دوستان چطور میتونم مطالب مرتبط سایتمو فعال کنم این کد هستش توی پست ولی چیزی نشون نمیده ممنون میشم چک کنید کدو ببینید باید چه کنم
کد:<p>مطالب مشابه با این مطلب</p> </div> <div class="content" style="padding:0px;width:100%"> <ul> <?php do_action( 'related_posts_by_category', array( 'orderby' => 'RAND', 'order' => 'DESC', 'limit' => 5, 'echo' => true, 'before' => '<li>', 'inside' => '', 'outside' => '', 'after' => '</li>', 'type' => 'post', 'message' => '<li>موضوع مرتبطی یافت نشد</li>' ) ) ?> </ul> </div> </div> <div class="tags"> <div class="title"> <div class="icon red"> <span class="icon-tags" style="margin: 9px 7px 0px 0px;"></span> </div>
ادیت قالب پرشینه به احتمال 99 درصد
قالب پرشین
رایگان نیستراینگانه ؟ خریدنی ؟ اگر باید بخریم از کجا ؟ ممنون میشم پاسخ بدید
این پلاگین که خیلی خوبه...کسی بلد نیست
قالب پرشین رو دیگه فروشنده اصلیش نمیفروشهراینگانه ؟ خریدنی ؟ اگر باید بخریم از کجا ؟ ممنون میشم پاسخ بدید
این کد که اصن کاره خاصی رو شروع نمیکنهکسی بلد نیست
چطور میشه جلو اینکارو گرفت؟و اینکه ممکنه سایت های قوی تر از تو کپی کنن و تو رشد منفی کنی تو این مدت
چطور جلو اینکارو گرفتی؟دقیقا مثل من
سایت کپی کار yjc ازم کپی میزد و من از تو نتایج حذف می شدم
نزدیک 200 تا از مطالبم حذف شده بود از نتایج...
دیگه به هر نحوی شد جلوشونو گرفتم وگرنه نابود میشدم..
دقیقا یادم میاد 2 ساعت فقط زنگ میزدم تا آخرش مجبور شدن بخش فناوری سردبیرشو وصل کنن!
لینک هاشون بله! مگر نه اگه انجمن رتبه بگیره سایت میشه لینک فارم!دوستان در انجمن وب سایت باید نوشته هایی که کاربران ایجاد می کنند باید نوفالو کرد؟
یعنی تمامی لینک های انجمن باید نوفالو بشن؟لینک هاشون بله! مگر نه اگه انجمن رتبه بگیره سایت میشه لینک فارم!
من آدمیم که بخوام کاری رو انجام بدم..اگه نشه اینقدر کلید میکنم تا انجام بشهچطور جلو اینکارو گرفتی؟
این کد رو داخل فایل functions.php قالب، بزار:دوستان چرا وردپرس وقتی عکس ها رو توی مطلب آپلود و درج می کنم خودش خودکار یه width و height به عکس ها میده (اندازه خودشونو)
من مجبور میشم دونه دونه بشیم این ها رو حذف کنم که عکس ها هم ریسپانسیو بشن، کسی راه حلی نداره ؟
مشاهده پیوست 996110
function ct_remove_image_size($html) {
return preg_replace( '/(width|height)="\d*"/', '', $html );
}
// Remove image size attributes from post thumbnails
add_filter('post_thumbnail_html', 'ct_remove_image_size');
// Remove image size attributes from images added to a WordPress post
add_filter('image_send_to_editor', 'ct_remove_image_size');